Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MuTTsy

Nowoczesne Wózki Mutsy - opinie

Polecane posty

Gość MuTTsy

Czy polecacie wózki Mutsy??? podobają mi się dwa typy: 1. 4 Rider 2. Urban Rider Czy polecacie któryś??

Mam Mutsy urban, jeszcze nie jezdzilam po miescie, bo jestem w 34 tc, ale wyglada solidnie, dobrze sie prowadzi. Zalezy do jakich terenow, bo po sklepie jezdzic to nim ciezko wyrobic, ale jako terenowka jest swietny.

Mam 4 rider , uzytkuję juz 19 mcy jako podstawowy wózek . Jest super zwrotny , materiał łatwo utrzymać w czystosci gondolę szmatką a spacerówkę ściagam i do pralki . Jedynie budkę spacerówki piorę ręcznie heh ;) Mam tez dodatkowy kosz na zakupy co jest super sprawą ;) Jest cięzki , więc jeśli musisz po schodach nosić rozważ co innnego ;) W sumie jest tez duzy po złożeniu na styk sie mieści w peugeocie 206

Gość srujka
ja tez mam mutsy 4 rider i jestem ogromnie zadowolona jest zwrotny i latwy do prowadzenia, ma przekladane siedzisko rozkladane na plasko i mozliwosc regulacji glebokosci siedziska z minusow: jest ciezki, wiec jesli mieszkasz w bloku bez windy to bedzie naprawde ciezko go nosic ale nie wyobrazam sobie innej spacerowki, jezdze nim na zakupy, metrem, tramwajem i autobusami, jest zwrotny, troche tylko szerszy niz parasolka, ale o niebo lepiej nim manewrowac sporo miejsca zajmuje w bagazniku i to tez minus jesli ktos ma male autko, pozdrawiam