Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaona....

Zależy mu tylko na seksie...:/:(

Polecane posty

Gość Czerwony-Tulipan
Słuchaj ja jestem facetem po 30 i jest to już wiek, który cechuje pewna dojżałość emocjonalna. U niego jej nie widzę...

Gość takajednaona....
A byl taki szarmancki, kulturalny, mily... nigdy nie chcial, abym placila za siebie. Jak do mnie przjezdzal to zawsze z czyms, jakies czekoladki czy cos. Ludzie maja wiele twarzy.

Kobieto, ale co Ty analizujesz? Nie dość, że palant to jeszcze zazdrośnik i wściubia nos w nie swoje sprawy. Ciesz się, że tak szybko się wszystko rozwiązało.

Gość Czerwony-Tulipan
"I bardzo dobrze, że taki frajer nie umie uwodzić." Aż strach pomyśleć co by było jakby taki półgłowek posiadł moją wiedzę i moje umiejętności. :-/

Gość ByTheWay..
Czerwony Tulipan, może mi poradzisz, z tego co czytam to znasz się troszkę.. Sytuacja taka: ja 27, on 40, rzadko się widzimy, bo gdy dochodzi do spotakania to ja czuję, tak jak napisałeś napięcie... i z Jego strony też to czuć.. Pytanie: jak dać Mu do zrozumienia że się zakochałam..?

Gość Czerwony-Tulipan
czekoladki??? I do tego jeszcze chce Cię roztyć :-p

Gość takajednaona....
Kiedy rozmawiaismy o tych swiatopogladach to orzekl, ze przeciez od czegos trzeba zaczac... ze jakby ten kontakt fizyczny ma byc wstepem do czegos wiecej ( zwiazku?). Ale on to wsyztsko tak mowi, ze w ogole przekonujacy sie nie wydaje. Dodatkowo wiecznie zalogowany:/

Gość takajednaona....
Jakich kolacji? Kolacje to ja robilam 2 razy u siebie w domu. My bylismy zazwyczaj w kinie, 2 razy w knajpie. Fiku, daj spokoj z takim komentarzami:O:O

Gość Czerwony-Tulipan
"jak dać Mu do zrozumienia że się zakochałam..?" A po co masz mu dawać to do zrozumienia?

Gość takajednaona....
No wlasnie nie wiem czy te pytania o randki itd to w kategoriach zazdrosci traktowac, bo niby o co, o kogo i po co w ogole w tej sytuacji? :O

Gość ByTheWay..
Chcę żeby wiedział..

Fikuśna, no wiesz, kolacja to kolacja w końcu:D "Aż strach pomyśleć co by było jakby taki półgłowek posiadł moją wiedzę i moje umiejętności." Ale całe szczęście owa wiedza i zdolności są ulokowane w umyśle wrażliwego, dojrzałego człowieka który poważnie i z szacunkiem traktuje relacje z kobietami:P

Gość takajednaona....
Nie widze zwiazku Fiku.

normalna kobieta, nie wspominałaby miłego wyjścia do kina, tlyko stwierdizła że to psychol, do kina to ja mogę sobei sama pójść bez takiego "faceta"

Gość takajednaona....
Moze Tulipan ma racje? Moze on nigdy nie byl z kobieta. ja bym w ogole tym nie byla zdziwiona patrzac na to wszystko...:O

Gość Czerwony-Tulipan
"Kiedy rozmawiaismy o tych swiatopogladach to orzekl, ze przeciez od czegos trzeba zaczac... ze jakby ten kontakt fizyczny ma byc wstepem do czegos wiecej ( zwiazku?).Ale on to wsyztsko tak mowi, ze w ogole przekonujacy sie nie wydaje. Dodatkowo wiecznie zalogowany:/" / każda miłość rodzi się z namiętności/ namiętność się czuje a nie się ją obwieszcza. Koleś nie umie okazywać pociągu emocjonalnego do Ciebie oraz potrzeby bliskości. Gość jest tak beznamiętny i beznadziejny w swoim podejściu, że barak mi słów.Po prostu nie pociągasz go emocjonalnie tylko fizycznie. Wiem co mówie!!!!

takajednaona...., powtarzam ciesz się, że tak szybko to wyszło:P Mogłaś zmarnować wiecej czasu i nerwów na niego.

Gość takajednaona....
No i nie raz chodze sama do kina :) Pisze o wszystkim, zeby dokladnie nakreslic obraz calej sytuacji i osoby, Fiku.

Gość Czerwony-Tulipan
Czy Ty kiedykolwiek widziałaś jak się stara koleś o dziewczynę jak mu zależy na czymś więcej?? To nie jest normalne zachowanie zauroczonego kolesia

Gość takajednaona....
Trudno z nim emocjonalny kontakt zlapac... on niewiele mowi w sumie... i twierdzi, ze jest samotnikiem. Kulturka, no wiem... wiec moze dobrze, ze jednak go zaprosilam, wyszlo szydlo z worka.

Gość takajednaona....
Tulipan, no jasne, ze widzialam i czulam, bylam w 2 zwiazkach dlugich dosc. Dlatego o tym pomyslalam, ze moze jest niesmialy, moze nigdy nie mial kobiety.

Gość Czerwony-Tulipan
"kontakt fizyczny ma byc wstepem do czegos wiecej ( zwiazku?)" ten tekst to jest perełka: czyli jego światopogląd: zdobyć kobietę od dupy strony. Piękne...po prostu uśmiałem się po pachy :-P Jako facet nie przyznaje się do związków płciowych z gościem :-p

Gość takajednaona....
Dokladnie to chcialam mu powiedziec Tulipan, to co napisales... ze od dupy strony... ale juz bylam tak jakos podlamana tym wszystkim, ze olalam ten komentarz...

Gość ByTheWay..
.>?