Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaona....

Zależy mu tylko na seksie...:/:(

Polecane posty

Nieśmiałość, brak kobiety itd nie uprawnia do takiego zachowania i takich tekstów. Nie lituj się nad nim, sam spie­rdolił.

Gość Czerwony-Tulipan
nie załamuj się...ciesz się, że nie zaszło to dalej i nie masz jakiś zobowiązań wobec tego kolesia. A może jutro poznasz kogoś bardziej z ludzką twarzą

"zdobyć kobietę od d**y strony." Nie przesadzajcie, zaraz od dupy strony...może na początek chciał tylko loda:D

Gość takajednaona....
Fiku, Kulturka, Tulipan dzieki :) Ciekawe czy on bywa na kafe; jesli tak to wie, ze to o nim i ze to ja pisze :D:D:O

Gość takajednaona....
Trudno orzec czego chcial. Ale kiedy widzial moja postawe to powiedzial w ktorym momencie: sorry, chyba sie zagalopowalem. czy cos w tym stylu. i juz temat sexu odpuscil, na rzecz samego calowania. jakos probowal mnie obejmowac... ale tak nieudolnie:( a przy wyjsciu mnie zlapal i jakby na sile chcial mnie calowac...

Gość Czerwony-Tulipan
Myśle, że ma małe doświadczenia z kobietami (czy to słowne czy fizyczne) Jakby miał duże to by wiedział jak dostać się do kobiecych emocji :-) "eh...przy takich głąbach tylko niepotrzebnie nakręcam swoje ego całą moją zaje*istością"

Gość takajednaona....
Ma siostre, wiec powinien emocje kobiet jako tako znac ;) Tulipan, no on w ogole tego nie potrafi albo nie chce? :O Ja nie spotkalam sie z czyms takim jak dlugo zyje.

Tulipan Zgadzam się z Tobą, ten koleś to totalny głąb. Autorko wszyscy tutaj maja rację co do tego czubka, nie ma co tracić czasu na takiego, jeszcze w dodatku dalej się loguje na tym portalu.Masakra jakaś, widać, że sam nie wie czego chce, albo wie, że chce tylko po ciupciać.

A koleś mógłby ten temat przeczytać, dowiedziałby się jakim jest palantem :D Ostatnio też się nacięłam i też o koleżeński seks chodziło:P Człowiek się zastanawia co i jak, ale nie ma sensu, lepiej nie zawracać sobie głowy :P

Gość Czerwony-Tulipan
ByTheWay "Wystarczy, że bedziesz go szanować i doceniać a sam będzie wiedział ile dla niego znaczysz".

Gość takajednaona....
Pytal czy moze u mnie spac... Mowie, ze nie ma takiej potrzeby, a jakby co to moze na karimacie sie przespac. Na co on mowi, ze i tak do mnie przyjdzie. wiec pytam sie po co? a on: a co mozna robic z toba w lozku? przeleciec cie:O dostal wtedy opierdol.

taka, po tym wszystkim co ci powiedizał ty nei wyrzuciłąś go za drzwi? :O kobieto! więcej asertywności

Gość takajednaona....
donkapatke- dzieki za wsparcie :) Kulturka, to fakt - jakas epidemia czy co? :O

"Wszyscy teraz chcą tylko koleżeńskiego seksu, totalne wygodnictwo i samolubstwo" nie wszyscy, ale to jakaś dziwna tendencja która sie rozprzestrzenia :O

"Mowie, ze nie ma takiej potrzeby, a jakby co to moze na karimacie sie przespac. Na co on mowi, ze i tak do mnie przyjdzie. wiec pytam sie po co? a on: a co mozna robic z toba w lozku? przeleciec cie" Ja pier­dolę:O

Gość takajednaona....
Masz racje Fiku. Tak powinnam byla zrobic... Masz racje.

Gość Czerwony-Tulipan
"Ma siostre, wiec powinien emocje kobiet jako tako znac Tulipan, no on w ogole tego nie potrafi albo nie chce?" Nie potrafi i nie chce a samo posiadanie siostry nie rozwiązuje tego problemu. Koleś jest beznamiętny i tyle. Jak sobie w ogóle wyobrażasz związek z tym kolesiem...??

takajedna ja też jak usłyszałm propozycję przyjacielskeigo seksu to zdębiałam :D tak to juz jest, teraz to bym takiemu facetowi pokazała gdzie jego meijsce

Gość takajednaona....
Ale ja sobie w ogole nie wyobrazam juz niczego z nim. Zwlaszcza jak sobie tutaj gadam z Wami ( za wielkie dzieki, sensowni ludzie z Was :) )

Gość takajednaona....
No wlasnie Fiku... wiesz, ja bylam po prostu zszokowana i zdumiona tym, co on mowi... Wiec zareagowal tylko opierdolem... A naprawde, powinnam byla go wywalic...

Nie masz co dziękować, trzeba sobie pomagać i chronić od takich typków jak ten. Bo wbrew temu co się mówi, nie wszystkie kobiety to dziwki

Gość takajednaona....
Ano, jak czlek przerobil juz jakas sytuacje to potem latwiej mu sie odnalezc... Ale to tez pokazuje jego stosunek do mnie i to jak potrafi dzialac na kobiece emocje, o czym Tulpian pisal:O Moze on myslal, ze bedzie taki cool? :O

Gość takajednaona....
Donkapatke, a Ty jestes facetem czy kobieta? Tak pytam, bo ja rzadko bywam na kafe i nie znam Was :)

Gość Czerwony-Tulipan
co do koleżeńskiego seksu... Jakiś czas temu odkryłem, że seks z kobietą z którą jesteś emocjonalnie związany jest dużo przyjemniejszy. Stąd moja odmiana na poszukiwanie emocjonalnego kontaktu. I tak do nowopoznanej dziewczyny nie czułem pociągu fizycznego i emocjonalnego to nawet nie brałem jej na chate (mimo jej atrakcyjności). Byłem młody i głupi to kobietami budowałem swoje ego... Dziś już mam żone i wiem, że do takiej zmiany trzeba było po prostu dojżeć :-)