Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia iskierka

po czym poznac ze maz cie zdradza

Polecane posty

Gość gość
Witam odkryłam sposób na sprawdzenie czy moj chłopak mnie zdradza mimo że kasuje historię i tak wiem co robi. agss88@wp.pl

Gość truszka30
Ja od siebie polecam skorzystanie z jakiejś agencji detektywistycznej, serio. To jest nasze życie i nie można tak żyć w niepewności albo z osoba, która nas zdradza! Są nawet takie agencje, które się specjalizują w takich sprawach, np. agencja sprawdz wierność , ostatnio o nie jakoś w TV mówili

Gość AlicjazKrainy
Wynajmij detektywa! Po co masz się domyślać i zadręczać, tym bardziej, że jesteś w ciąży. Jak mogę Ci podpowiedzieć to z******tą robotę wykonują detektywi ze spyshop.pl więc może warto do nich uderzyć. Przynajmniej poznasz prawdę. Jeżeli Cię nie zdradza to plus a jeżeli Cię zdradza to pogoń go. Nie ma co żyć z takim człowiekiem.

Gość ewelkazz
No detektyw to dobra opcja. ja sama korzystałam z usług detektyw żeby sprawdzić mojego faceta z kim się tak spotyka wieczorami i co... dupek mnie zdradzał. także sprawdzaj męża od razu za pomocą detektywa bo to nie ma co czekać..

Gość byłoŚmiechu
Po czym poznać? Bo zmianie zachowania. Im się wydaje, ze tego nie widać.. ale niestety my kobiety jesteśmy drobnostkowe i zauważamy takie rzeczy. Mój mąż nawet nie zauważył, że mu zamontowałam kamerkę w samochodzie i doskonale widziałam co on tam wyprawiał na parkingu...

Gość bąbelekx
ja swojego męża szybko poznałam... znalazłam paragon z hotelu. naprostsza wpadka jaką mógł popełnić. :P no alecóż. potrzebowałam dowodów na sprawie rozwodowej, wynajęłam detektywa i puściłam go z torbami. a niech sobie idzie jak taki mądry był wczesniej...

Gość apetite
o to widzę, że nie tylko mi detektyw pomógł puścić z torbami męża zdrajcę. zatrudniłam detektywa stąd http://www.spyshop.pl/content/prywatny-detektyw-63 i mój kochany mężulek przepraszał na kolanach nawet ale no niestety. na kolanach się oświadczył mi i w sumie na kolanach zakończył nasze małżeństwo. niech spada!

Gość gość
a nie przyszło Ci do głowy autorko, że on więcej pracuje, bo powiększyła się rodzina i chce na nią więcej zarobić? faceci często podchodzą do tego ambicjonalnie i nawet jak mówisz, że wystarczyłoby mniej, to on swoje wie i stara się zarobić ile może, na Wasze potrzeby. poza tym, zdaje się, że urodziłaś niedawno dziecko, tak? ile potomek ma miesięcy?? jeśli to niemowlę, to pewnie jeszcze niedawno byłaś w zaawansowanej ciąży, a potem w połogu i trudno, żeby wtedy seks był częsty. a niemowlę też w nocy płacze, albo śpi z matką i jak wtedy facet ma się seksu domagać? a ciążą i małe dziecko, które nie daje spać na pewno też wpłynęły na Twoją nerwowość i odbiór pewnych sytuacji. nie wiem, czy tak jest, ale chociaż weź pod uwagę, że może być i tak.

Gość gość
nie ma to jak wygrzebac topik sprzed 5 lat i udzielac madrych rad autorce :D

Gość okmm
u mnie tak wlasnie bylo nie zwraca uwagi na Ciebie: (partner zakochał się w innej kobiecie), nagle zmienia tryb dnia i swoje przyzwyczajenia, wygląda na ciągle zamyślonego, jest nieobecny duchem, jak mówisz do niego to on nie reaguje, dopiero za którymś razem Ciebie słucha, reaguje agresywnie (ponieważ ma wyrzuty sumienia i poczucie winy), twierdzi, że tylko Ty jesteś winna, że miedzy Wami się nie układa, czepia się wszystkiego i wszystkich, ma ciągłe pretensje o byle głupstwo, twierdzi, że nic nie robisz, widzi w Tobie same wady i je wytyka, twierdzi, że nic Cię nie interesuje, doprowadza do awantur w zasadzie o nic, porównuje Cię, jaka byłaś kiedyś a teraz, chce wzbudzić w Tobie poczucie winy, coraz bardziej mu przeszkadzasz, unikanie kontaktów seksualnych (nie chce zdradzić tej drugiej), nie kocha się z Tobą mając zawsze wytłumaczenie dlaczego nie, udaje, że jest wiecznie zmęczony, wieczorami staje się agresywny po to aby usprawiedliwić swoją niechęć do seksu, prowokuje Ciebie do agresywnych zachowań, dużo głuchych telefonów albo pomyłek, kiedy ty odbierasz telefon, itp., nie wyciąga telefonu komórkowego z kieszeni, nie dopuszcza do sytuacji aby telefon leżał na widoku abyś nie mogła go przeglądnąć, wyłącza w nim sygnał dzwonka i sms-ów, sms-y treści erotycznej tłumaczy pomyłką, ukradkiem spogląda na telefon, podczas rozmowy wychodzi z pokoju, ścisza głos, dyskretnie Tobie się przygląda, czy czasami czegoś nie usłyszałaś, samotne wyjścia o dziwnych porach, niby to do kumpla, itp.

Gość gość
unikanie kontaktów seksualnych (nie chce zdradzić tej drugiej), cccc Buhahahahahahaha

Gość gość
W opisanej sytuacji od razu kierowałabym się o pomoc do dobrego prywatnego detektywa. Po co się zabijać myślami i żyć nieszczęśliwie? We Wrocławiu jest świetny detektyw bodajże Skrzypek się nazywa. Ceni się ale w kilka dni potrafi dostarczyć dowody w takich sprawach.

Gość gość
On nie zdradza,tylko zdobywa nowe doswiadczenie.

Gość gość
W przypadku wszelkich wątpliwości związanych z wiernością męża warto zatrudnić prywatnego detektywa. Wraz z pomocą www.roninsecurity.com.pl moja koleżanka przyłapała męża na gorącym uczynku. Przykra sprawa, ale warta inwestycji jeśli zależy nam na prawdzie.

Gość gość
Tak jak wielu użytkowników myślę, że prywatny detektyw to dobry pomysł. Tylko jak już się decydować na takie rozwiązanie to brać detektywa z doświadczeniem, który utrzyma wszystko w tajemnicy i rozwiąże szybko sprawę. Pani Skrzypek jest znana i ceniona więc też stawiałabym na nią.

Gość gość
A ja głupia myślałam, że ten marketing szeptany to ma jakaś subtelniejszą formę :D

Gość gość
Załamka :D