Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znowu jestem w Polsce no i.

Wrocilam do Polski na pare tygodni i plakac mi sie chce

Polecane posty

Gość gość
Decyduj sie kochanie szybko,bo chetnych jest wielu,dzisial byla wyplata,buziaki :)

Gość gość
UK to syf znój i góffno :) największym osiągnięciem Polaka to zarobek taki aby go stać było żyć we własnym kraju :) żyć ! nie wegetować ! jak Polacy na emigracji :)

Gość gość
Oooooooo

Gość gość
gosciu 03.04 syf i gowno to ty tutaj wypisujesz. Coraz wiecej Polakow pozostaje za grani´ca nie myslac o powrocie. Zycie jest juz tansze jak w Polsce. Polacy kupuja mieszkania,domy,inwestuja,otrzymuja kredyty normalnie oprocentowane,a nie jak w PL,zdzierstwo. Dzieci Maja takze wieksze szanse na wyksztalcenie. Opieka zdrowotna funkcjonuje normalnie. PL umiera,

Gość gość
Ty glupia kurfa, kredyty w uk sa oprocentowane w skali okolo 3% w skali roku co przez trzydziesci lat kredytu daje okolo 90% jego wartosci, ktora musisz dodatkowo oddac bankowi. Poza tym wzrost gospodarczy w UK w tym roku wyniosl 1.9 % a u nas grubo ponad trzy. Wiesz czemu takie niemoty jam ty zostaja w uku na stale. Poniewaz to jest bogatszy kraj, ktory przez wieki okradal i mordowal biedniejsze narody. Zyje sie tam lepiej ale nie dlatego dzifko, ze ich politycy sa wielkimi geniUszami. Zreszta po co ci to pisac jak ty masz kapuste we lbie.

Gość gość
Ty glupia kurfa, kredyty w uk sa oprocentowane w skali okolo 3% w skali roku co przez trzydziesci lat kredytu daje okolo 90% jego wartosci, ktora musisz dodatkowo oddac bankowi. xxx ha ha ha ha ha ha ha ha ha gdzie się paroowo uczyłeś bankowości? w szwagra pod szafą?

Gość gość
Oho głupia kurfa pewnie teraz zabłyśnie z bankowości tak jak wcześniej z ekonomii ( twierdzi, ze o sile gospodarki decyduje siła nabywcza pieniądza, na ktora rząd moze wpływać oraz kwota wolna od podatku), matematyki (twierdzi, ze nie da sie pierwiastkowac liczbch ujemnych), historii (twierdzi, ze I Rzeczpospolita upadła przez korupcje i pijaństwo szlachty), geografii (twierdzi, ze mieszka w części należącej do UK ale nie w UK). Ciekaw jestem czym teraz mnie szmato zaskoczysz.

Gość gość
Punkt 1.ja nie pisalam o UK Tobie sie tylko wydaje,ze wszystko wiesz. Ja zalatwiam kredyty dla Polakow w Deutsche Bank(ma w tej chwili najlepsza kondycje),tymi kredytami splacaja oni wysokooprocentowane kredyty w Polsce i to sie oplaca. A teraz napisz tym pieknym poetycznym polskim jezykiem,ze nikt nie potrafi liczyc tylko ty

Gość gość
a ty paroowo taki mądry jesteś i fabryce angielskie rowy liżesz? jak to jest możliwe? taki mądry, taki wykształcony, taki inteligentny - a na wycieraczce w Polsce spał!

Gość gość
O kurfa buehahahahahanahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha nie moge ahahahahahahaahahahahahahahahannanananah o czym ty kurfo pyerdolisz hahaHHhaNhahahahaha

Gość gość
on nawet rowow w Angli nie lize,to Jakis stary debil,ktory ma zbyt duzo czasu wiec wymysla sobie. jak jestes Taki madry to sie za ratowanie naszej Polski wez

Gość gość
Polska juz dawno nie jest wasza kurfy, nie macie nic z nia wspolnego. Powiem wam tylko, ze ratowac jej wcale nie trzeba, wystarczy, ze bedzie rozwijac sie tak jak do tej pory. Przydaloby sie, zeby jeszcze ze 2 miliony takich poyebow jak wy ja opuscilo a juz byloby naprawde cacy.

Gość gość
2 miliony to nic dla Polski najważniejsze, że ty z niej wyjechałeś paroowo - dlatego zaczęła się rozwijać!!!

Gość gość
2 miliony największego syfu wyjechało. Co mądrzejsi tylko wyjechali zarobić, podszkolić język i wracają. Reszta to smiecie nie warty by ich nazywać Polakami.

Gość gość
i pewnie wśród tych "mądrzejszych"jesteś ty, co? języka w prawdzie nie podszkoliłeś (bo trudno go podszkolić w towarzystwie Polaków przy taśmie) i zarobiłeś jedynie na klitkę w blokowisku - ale masz się za wielkiego bonzo, który teraz "będzie wracał" - z naciskiem bardzie na "będzie" niż "wracał"

Gość gość
No i zaciete kurfisko. Pomysl szmato czy bez jezyka w tym kraju mozna dostac prace za 2 tysiace funtow? Ja juz przed przyjazdem smieciu dosyc dobrze operowalem tym prymitywnym, jak go nazywano w starozytnych Chinach, jezykiem. Boli cie pyerdolcu, ze bedziesz musiala zdechnac jako spoleczny margines. oj boli.

Gość gość
Ciebie boli idioto!!!,bo czlowiek ustawiony pozytywnie do zycia nie siedzi 24h na dobe przy PC i wyzywa tak wulgarnie wszystkich. Ja doszlam do wniosku,ze ty siedzisz w kryminale i masz dojscie do internetu i z nudow wypisujesz takie bzdury,albo jestes juz na rencie,ktora jest tak mala,ze nie stac ciebie na wyjscie do kina,piwiarni czy na inne rozrywki,napewno nie masz rodziny,bo jestes wstretnym zgorzknialym egoista. zazdroscisz wszystkim ktorym sie nieco lepiej powiodlo jak tobie. fantazjujesz,a wszystko znasz tylko z opowiadan innych. Napewno angielski jest latwiejszy jak chinski,jest tez mlodszym jezykiem o to wlasnie chodzi,to naucz sie idioto chinskiego i wyjedz tam szyc ciuchy dla Lidla i wp*****laj robaki.Glupek siedzacy na kazdym forum

Gość gość
Co ty do mnie kurfisko pyerxolisz. Ty juz masz tak mozg zlasowany od cidera i coleslawa, ze nawet nie wiesz co piszesz smieciu. Czego mam ci dzyndzlu zazdroscic? Tego, ze jestes spolecznym marginesem na wyspach? Dzyndzlu popatrz najpierw na siebie szmaylawcu a potem rzucaj osady. Sama przesiadujesz tutaj godzinami i bluzgasz tak samo jak ja. Rajcuje cie, to i na bank bryndzlujesz sie przy tym. W zyciu nic ci nie wyszlo, dlatego wyjechalas do uka i kible czyscisz. Mozesz sobie wmawiac, ile to nie zarabiasz, ile nie podrozujesz i jakie, to niby prowadzisz zycie wspaniale. Prawdy niestety, polskojezyczny szczochu nie zakrzyczysz. Jestes nikim, zerem, tzw.SKUTKIEM UBOCZNYM TRANSFORMACJI. Takie zycie jak ty w uku lrowadza polscy mordercy, zlodzieje, pedofile i cala patologia, ktora z Pl uciekla. Zgnijesz w tym smierdzacym uku jako polskojezyczny syf. Sral na ciebie szczochu.

Gość gość
a ty dla odmiany znowu - szczochy - śmierdzące uku no i nieśmiertelny dzyndzel

Gość gość
Nie można by tak prowadzić dyskusji na poziomie, tylko rzucać epitetami? Czytać się tego nie da! Czemu tak jest, ze zawsze i wszędzie Polak Polakowi wilkiem? Czasem można przemilczeć pewne sprawy a nie wyzywać się od różnych.

Gość gość
żeby prowadzić dyskusję to najpierw trzeba mieć z kim! a to jest człowiek chory psychicznie

Gość gość
tak jak ten facet ma opanowany "jezyk ulicy"to naprawde tylko pozazdroscic,roznie o tym mysle,czy to kryminalista,czy tez Jakis super inteligentny,sa tylko te dwa warianty.jestem bardzo ciekawa!!! Jednego tylko nie odkryles,tutaj pisza rozne osoby,a ty myslisz,ze caly czas jest to jedna postac. Poprzestawiaj sobie na tej scenie troszke,bo twoj scenariusz nie funkcjonuje

Gość gość
paroowa teraz się podszywa pod zwykłego gościa idź już spać!

Gość gość
emigrejszyn tylko po kasę a potem ...baja zycie i zwiedzanie afryka meksyk usa australia itede po to się męczyłem na emigracji ale nie po to aby pozostać i mieszkać w NL czy DE czy UK ooooooo nieeee ! syf dla bied to tak tym dziadom się to podoba :)

Gość gość
Vice versa smiecie. Wielokrotnie z wami probowalem pisac na poziomie. Niestety nie da sie z wami prowadzic dyskusji. Wasz kognitywnie oportunistyczny konterfekt powoduje, ze aby moc myslec o wzajemnej korelacji, musze byc ambiwalentny. Yebal was pies suki

Gość gość
skoro się nie da i "yebał nas pies" to po co ciągle tu smarujesz i wpieprzasz swoje durne komentarze skoro "z nami się nie da" to zamknij wreszcie tę fabryczną papę i idź spać bo się do roboty nie wyśpisz

Gość gość
z brudasami nie ma co siedziec

Gość gość
Bede was kurfy tepil. Pyerdolone pasozyty

Gość gość
a jak by wy wszyscy wykształcone dupki roboty sie chycily zamiast narzekac i narzekac ?

Gość gość
gość dziś Bede was kurfy tepil. Pyerdolone pasozyty xxx ależ wiemy, wiemy! i nawet rozumiemy dlaczego! twój poziom intelektualny i nadmiar wolnego czasu spowodowany brakiem hobby, zainteresowań, niechęcią do nauki języka, brakiem przyjaciół, partnera, znajomych powoduje ogrom frustracji i nadmiar energii, której nie masz jak spożytkować a że nie masz dość odwagi i jaj, żeby działać w jakiej faszystowskiej partii czy skrajnie prawicowej organizacji - nie pozostaje ci nic innego jak stare dobre wylewanie jadu, plucie na innych i obwinianie ich za swoje zmarnowane, nieudane życie pisz ile wlezie! wyładuj się! lepsze to niż miałbyś mordować koty czy strzelać z procy do wiewiórek w parku rozumiemy, że chory człowiek musi sobie ulżyć - so... go on!