Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kosmetyki SYIS

Zostań konsultantką SYIS dziś a od jutra zacznij zarbiać!!!

Polecane posty

Gość Kosmetyki SYIS

Dołącz do SYIS już dziś a od jutra zacznij zarabiać!!! Prowadzimy nabór na konsultantów kosmetycznych do firmy zajmującej się kosmetyką profesjonalną. Praca i kosmetyki dla Ciebie. Dołącz do grona tych, którzy przekonali się jak dobrze być konsultantką/em SYIS. Korzyści: - dajemy Ci wielkie możliwości zarobku i rabaty na zakup kosmetyków aż do 45% - oferujemy ci stronę partnerską, dzięki której można polecać SYIS innym żadna inna firma ci tego nie zaoferuje ! - prosty plan marketingowy pozwala na wysoki zysk pasywny - jeżeli już posiadasz swoją stronę lub prowadzisz bloga otrzymasz od nas gratis banery reklamowe Pamiętaj: nie ma żadnej opłaty wpisowej. Z ofertą najłatwiej będzie Ci trafić do gabinetów kosmetycznych, kosmetyczek mobilnych i studentek kosmetologii - teraz wiesz do jakiego klienta trafisz najpewniej... Odwiedź stronę http://s001.syis.pl/partner.html i dołącz do nas! W załączniku przesyłam niezbędne materiały reklamowe, które mam nadzieję zachęcą do współpracy! --

Gość Kosmetyki SYIS
Mój adres mailowy na który można pisać to biuro@syis.pl Po napisaniu do mnie maila przesyłam wspomniane powyżej załączniki.

Gość Zostań konsultantką MARIZA
Zostań Konsultantką/em Mariza: zamawiasz produkty, korzystając ze specjalnego 30% rabatu podstawowego. Możesz więc kupować kosmetyki wyłącznie dla siebie w bardzo atrakcyjnych cenach polecając i sprzedając produkty innym, zarabiasz realnie 30%, czyli różnicę między ceną katalogową a Twoją ceną zakupu. zajmując się budową własnej struktury sprzedaży Twój zysk wzrasta. - darmowa rejestracja,prezent dla nowych osób zarejestruj sie na stronie http://wioleta-kurdzieko-mariza.webnode.com/