Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert_gorzow88

Jak przełamać strach przed seksem?

Polecane posty

Gość robert_gorzow88

mam 24 lata, moja dziewczyna 23 jesteśmy ze sobą 3 miesiące niestety boję się rozpocząć współżycie czuję stres podczas pieszczot zaczynam myśleć że mi coś nie wyjdzie itp. Czy da się to przezwyciężyć czy to po prostu nie ta kobieta?

Gość bo pierdolne..
a co może nie wyjść ? w dziurkę raczej trafić potrafisz ? :D

Gość fdsggfdgfdgds
Widocznie ci bardzo zależy żeby było dobrze. Nie masz się co martwić. Jak jej też zależy na tobie to nie będzie robiła problemów jak podczas początków nie będzie wszystko wychodzić.

Gość zakochana-marzycielka
nie stresuj sie nie ma co, zobaczysz sam sie przełamiesz i bedziesz ją później prosił o jeszcze, spodoba Ci się to, tylko sie nie stresuj bo to nic nie da ;d bądz spontaniczny, czasem sam zacznij jakieś piszczoty czy coś :) na pewno bedzie Ci lepiej, przecież nie musisz z nią iść od razu do łóżka możesz ją popieścić i wgl a za pare miesięcy czy tygodni coś więcej a jak nie bedzie czekała to albo nie ta albo na tym jej tylko zależało ;) dasz radę ;) powodzenia

Pierdolnij se dwa drinki i działaj. Albo razem wchłońcie. Nie za dużo, bo ci nie stanie. :/

Gość attttt
to tylko sex. za pierwszym razem każdy się boi, później to naturalne jak jedzenie. daj się ponieść :-) a nawet jeśli nie będzie cudownie, to co się stanie? bywa i tak i to wcale nierzadko 👄

Niektórym facetom ze stresu nie staje. Zwłaszcza przy pierwszym razie. Facio tego się boi, że wyjdzie na impotenta. Co robić wtedy? Zapaść się pod ziemię?

po co się od razu zapadać. tylko wibrator zawsze staje na wysokości zadania. wystarczy powiedzieć ,kochanie, chyba się zestresowałem, może się napijmy, zapalmy (czy co tam jeszcze innego). to tylko seks, rozumiem, że za pierwszym razem może być stresujący, ale to nic takiego