Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowamlodaamamusiaaa

WASZE CIALA PO CESARSKIM CIECIU!!!!!!!!!!!!!!!!!ROZSTEPY, BLIZNY ITP!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nowamlodaamamusiaaa

hEJKA! jESTEM 9 DNI PO CC...w ciazy duzo nieprzytylam przed 46 , na koniec ciazy 54...teraz waze 47...NIESTETY mam rozstepy na brzuchu:( smaruje sie namietnie kremami, oliwkami itp ale ehhh niewiem czy to ja mam schizy czy naprawde mi nieznikaja:(, mam tez pytanie dotyczace blizny....smarowalyscie to czyms??Bo mi lekarze(uk) mowia ze absolutnie, ze nie, ze niewolno... No i jak z seksem po porodzie?Kiedy najwczesniej mozna bo powiem ze liido mi skoczylo:P Jak dbalyscie o swoje ciala po porodzie , ile jestescie po porodzie i jaki jest wasz ''stan''...jestescie zadowolone??Roztepy/blizny zniknely czy dalej z tym cholerstwem walczycie?? Pozdrawiam

Gość nowamlodaamamusiaaa
sorki, ale mam taka klawiature ze literki mi zjada

Gość iudj
ja mialam cc blizna niewidoczna w ogole, zrobili pieknie.

Gość Mój mąż miał
Rozstępów nie mam po ciąży.Po porodzie jestem 4 lata a blizna jest nie widoczna.Pierwszy raz kochaliśmy się w 4 tyg po porodzie. Wiesz-ja nie dbałam jakoś szczególnie o ciało.Niczym nie smarowałam.Nie było potrzeby.Wszystko ładnie wygląda.

Gość marysyjanka
rozstepy nie znikają, moga sie zmniejszyc, wyblaknąc ale nie znikną.

Gość Ant......
U mnie 10 mcy po porodzie brzuch wyglądał tak: http://pokazywarka.pl/zt3sc2/ Blizna po cc ładnie się zagoiła a niczym nie smarowałam. Jest jasna i ledwo widoczna. Początkowo był nad nią taki dziwny wałeczek skóry ale już zniknął. My zgodnie z zaleceniem lekarza czekaliśmy z seksem 6 tygodni.Ja skusiłabym się szybciej ale mój facet się bał ;-)

Gość ksennnaaaaa
Ant, wow, zazdroszcze ci brzucha. Robilas cos, zeby osiagnac taki efekt, uprawiajac sport itp, czy masz po prostu takie geny??

Gość u mnie rozstępy
prawie nie widoczne, blizna po cc też ok prawie jej nie widać.Za to zostal mi też taki wałeczek skóry :( jestem po cc ponad 2 lata

Gość Ant......
Cwiczyłam 8 min ABS. Diety jakiejś specjalnej nie było.Po prostu ograniczyłam słodycze i nie obżerałam się na noc.Zanim zaczęłam, wyglądało to tak: http://pokazywarka.pl/v6ghmx/

Gość nowamlodaamamusiaaa
:(

Gość nowamlodaamamusiaaa
wie ktos co z tymm zrobic:(?

Gość nowamlodaamamusiaaa
:(

Gość nowamlodaamamusiaaa
ciekawe ile to sie bedzie goic?

Gość ja piernicze trza bylo
mlodammausiu te blizny nie sa az tak strazne ale twoj pepek :-O hallo??? cos okropnego :-O jakies faldy dziwne z tyk kolczykiem :-O

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie
rozstępy nie znikną, staną się bledsze, ale będą z tobą do końca życia

Gość ja piernicze trza bylo
Boze ciesz sie ze jestes zdrowa masz zdrowe dziecko wiec przestan pieprzyc dziecko od rzeczy

Gość nowamlodaamamusiaaa
z tym pepkiem to wiem wlasnie;/ cos sie kurna stalo i to chyba przez to ze zapozno kolca w pepka wyjelam w ciazy pozatym mam takiego cienkiego nie z tych ''zwykych'' aprops dziecka ciesze sie ze jest zdrowe i kochane:) ale to nieznaczy ze mam sie zaniedbac:)

Gość nowamlodaamamusiaaa
:)

Gość Mejew89
roztepy mozna falami zmniejszyc, prawie zlikwidowac. Jadna partia 10 zabiegow okolo 600 zl kremy nic nie daja :/

Gość ulajjj
Strasznie wygląda twój brzuch autorko a juz w szczególności ten pępek, coś okropnego. Wyjmij ten kolczyk z niego bo wygląda paskudnie, na takim pooranym pępuchu.

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
mam tylko dwa malutkie rozstępy takie jak Ty , z czasem zbladły jednak nie znikły całkowicie. Blizny po cc nie widać bo jest pod majtami ale mogę powiedzieć, że byłam dobrze zszyta i efekty tego widać. Jeśli mogę coś doradzić to usuń kolczyk z pępka bo straszni przyciąga uwagę ...

Też miałam CC, w ciąży smarowałam się Mustellą i po ciąży różne mazidłą typu: Galenic, Vischy...nie mam adnych rozstępów, ale być może to dlatego, że przed ciążą dużo ćwiczyłam mięśnie brzucha. Jeżeli chodzi o seks, to podobno trzeba odczekać jakies 2-3 m-ce, ja go uprawiałam w 3 tyg.po porodzie:)

Gość Ant......
Zdejmij ten kolczyk na kilka miesięcy-jak skóra się "zbiegnie" to przestanie tak smętnie wisiec :-) U mnie to wyglądało podobnie. Jeśli tego nie zrobisz to skóra w okolicy pępka zamiast powrócic do pierwotnej formy zacznie się pod ciężarem kolczyka jeszcze bardziej rozciągac. W końcu dziura zrobi się tak duża że przejdzie przez nią górna kuleczka kolca.I smaruj oraz masuj czymś brzuch-to ujędrnia.

Gość To i Ja Dalacze :)
Rodzilam w PL. Blizny nie smarowalam. seks po 6 tyg.-po okresie pologu.

Ja mam okropną bliznę - krzywą i wystającą z majtek, na dodatek po lewej stronie mam w brzuchu takie jakby wgłębienie. Wyglądam jak córka Frankensteina :O

Gość To i Ja Dalacze :)
Ja momo, iz mialam plaski i wycwiczony brzuch, przed ciaza i w ciazy smarowalam go, to i tak rozstepy mi wyszly-pod koniec 7 miesiaca ciazy. Ale mam to gdzies. nie musze latac w biodrowkach, krotkich bluzeczkach i z kolczykiem w pepku :P

Gość cesarzowaona
tak wygląda moj brzuch 3 lata po cc, niestety srodkowa partia wypukła no i skora nad blizną tez odstaje\ [url=http://pokazywarka.pl/ovwpwc/]Zdjęcia