Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość California000

161 cm - idealna waga?

Polecane posty

Gość California000

Mam 161 cm wzrostu, ważę 49 kg i jestem kobietą. Moje wymiary to: biust: 81 cm talia: 60 cm i biodra: 92 cm. Jaka jest idealna waga dla mnie, nad spaleniem tkanki tłuszczowej z jakich części ciała powinnam się zastanowić? Pomóżcie :)

Gość coke436
Ciężko powiedzieć, jaka byłaby idealna waga, dla każdego idealna waga wynosi inaczej. Myślę, że teraz masz idealną wagę, a nawet jesteś odrobinę za chuda. Ja np. mam 154 cm, ważę 51 kg i uważam, że to jest idealna waga do mojego wzrostu - chociaż zawsze jak komuś mówię, że tyle ważę, to mówią, że dawali mi mniej :D Jak kiedyś schudłam do 45 kg, które brzmi dużo lepiej przy moim wzroście, to już nie miałam okresu.

Gość organizm wie najlepiej
ja przy wzroście 165cm i wadze 56kg tez nie mialam okresu jak przytylam do 60 to sie pojawil

Gość coke436
Dokładnie, organizm wie najlepiej. Moja znajoma ma tyle samo wzrostu co ja, podobną 'zawartość' tkanki tłuszczowej i waży 46 kg. Także ciężko określić idealną wagę bo to jest kwestia bardzo indywidualna, i jak widać na tym przykładzie nawet przy tym samym wzroście i podobnej budowie może się różnić

Gość sdfghjkl
to zalezy ile jeszcze masz lat,ale jak jestes juz kobietą to nawet mozesz przy takimwzroscie wazyc 60 kg ,wszystko zalezy od budowy