Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila89wroclaww

rok bez seksu co robić

Polecane posty

Gość pioooo
w 100% popieram Lemoniadowego:)

Gość dffdwsw
est duzo tematow na tym forum, takze na innych, zakladanych przez kobiety ktore narzekaja na swoich facetow, mezow itp ze ci sie nie chca w ogole kochac, albo kochaja sie zdecydowanie za rzadko. Narzekaja, ze ich facet za rzadko chce sie kochac. To jest znak czasow, bedzie tylko gorzej. Kiedys to kobiety mialy ciagle bol glowy, nie chcialy sie kochac, a faceci narzekali na brak seksu. Wyzwolenie kobiet spowodowalo, ze kobiety zaczely sie domagac przyjemnosci w lozku, zaczely czerpac przyjemnosc z seksu(jeszcze w 19 wieku orgazm uwazano za.... chorobe). Te wyzwolone kobiety, ktore zaczely wymagac dobrego seksu od faceta, zasmakowaly dobrego seksu i teraz chca sie czesciej kochac. Problem lezy w facetach. Kiedys faceci narzekali na brak seksu, a jak sie juz kochali z kobieta, to nikt od nich nie wymagal cudow w lozku, kobiety nie wiedzialy co to orgazm itp. Liczyla sie przyjemnosc faceta. Obecnie jest zupelnie na odwrot. Liczy sie przede wszystkim przyjemnosc kobiety (seks bez orgazmu to nie seks itp), faceci musza ciagle sie wykazywac w lozku(kiedys jak kobieta szla nawet z niechecia do lozka, to wystarczylo ze w nim byla i rozchylila nogi). Teraz jak kobiety zaciagaja facetow do lozka, to ten nie moze sobie pozwolic na bezczyznosc, ma byc nie tylko aktywny ale i bardzo dobrym kochankiem. Wspolczesnie facet ma byc ogierem w lozku, wymaga sie tego od niego prawie co dzien, a jednoczesnie wymagania ogolne wzrosly od facetow. Ci by zadowolic kobiete, musza ciezko pracowac, niejednokrotnie biorac nadgodziny, majac dwie pracy itp itp. Faceci przychodza zmeczeni po pracy i seks jest ostatnia rzecza o jakiej mysli. Wazna jest tez kwestia wysilku i przyjemnosci z seksu. Seks facetow meczy znacznie bardziej niz kobiete. To facet jest strona aktywna w seksie, to on musi prowadzic cala gre itd. Kwestia przyjemnosci tez nie rysuje sie rozowo dla facetow. Kobiety maja wieksza przyjemnosc z seksu. To wszystko sprawia, ze wspolczesnie wiele kobiet narzeka na zbyt rzadki seks. Faceci stronia od seksu, bo maja dosc egzaminow w dzien, wieczorem chca sobie odpoczac, a nie zdawac kolejny egzamin, tym razem w lozku.

hm...to ja może też zacznę do każdej nowopoznanej dziewczyny mówić, że ją kocham. Hm Tedowi " W jak poznałem waszą matkę" nie wypaliło :-(

Gość kamila89wroclaww
ale ja się nie domagam nie wiadomo ile seksu, tylko żeby w ogóle on to zaczął . To nie jest tak żę on chce co 2 dni, a ja 3 razy dziennie. Ja chcę żeby on chociaż zaczął.

Gość cafaf
wrzuć swoja fote, to dużo wyjaśni:)

Gość pioooo
autorko pamiętaj, że seks jest dopełnieniem miłości. Aktem miłosnym, gdzie oba ciała stają się jednym. Seks z miłości jest piekny, Twój facet tego nie rozumie?

"Seks facetow meczy znacznie bardziej niz kobiete. To facet jest strona aktywna w seksie, to on musi prowadzic cala gre itd." Dlatego trzeba ćwiczyć i trzymać formę. :-D

Gość kamila89wroclaww
no chyba nie rozumie nie wiem co robić.

Gość Josh_
Fiedman i coś Ty narobił? Po co mi w takim razie kobieta? Nie mam już sensu życia

Gość cafaf
umów się ze mną:D

Gość pioooo
POROZMAWIAĆ! nie odpuszczać jak będzie chciał unikać tematu. Sądzę, że słowami "Kocham Cię", chce Ci zamknąć buzię na temat seksu. Nie daj się! Seks jest ważny w łóżku. Jak w łóżku się nie układa, to w normalnym życiu dwojga ludzi też nie...

Gość ja bym go olala
może on jest religijny, ma swoje zasady moralne :)

Gość fiedman
Współżycie przedmałżeńskie nie dlatego jest grzechem, ponieważ Bóg jest złośliwy i odmawia każdej przyjemności człowiekowi, ale dlatego jest grzechem, ponieważ przynosi fatalne skutki w przyszłości. Owszem trzeba kochać, ale miłość nie jest bogiem! Kiedy ludzie się kochają, uchylają się od czystości, mówiąc: „My się kochamy, nie uważamy tego za grzech! Jeśli nie uważają współżycia za grzech, to znaczy, że lepiej, że lepiej niż Bóg wiedzą, co jest dla nich dobre, a co złe... już skądś to znamy. Słychać tu echo szeptu węża z raju! Jeśli Bóg się pomylił, zakazując współżycia ludziom, którzy nie są małżonkami, a ludzie wiedzą lepiej, co im wolno a co nie, to Bóg już nie jest Bogiem. Bóg, który się myli, nie jest Bogiem! W tym momencie dwoje młodych Europejczyków o subnordyckich kształtach staje się bogami, ponieważ mówią: „Boże nie masz racji - my lepiej wiemy, co jest dla nas dobre! Ty mówisz „nie cudzołóż! My mówimy: „Kochamy się! pomyliłeś się, a my mamy rację. Skoro się pomyliłeś, to nie Ty jesteś Bogiem, tylko nasza miłość, która nas zbliża! W tym momencie dokonuje się me tyle złamanie szóstego przykazania, ale pierwszego, którego przekroczenie eksploduje nieszczęściami.

Ja z kobietą daję sobie spokój po max miesiącu jesli nie dochodzi do seksu. Po prostu za niskie libido na moje potrzeby. U Ciebie wręcz odwrotnie. Powinnaś się rozglądać za kimś takim jak ja :-D

Gość fiedman
Jak w łóżku się nie układa, to w normalnym życiu dwojga ludzi też nie... Ale u nich nie ma lozka, wiec arguemnt ten nie dotyczy ich

Gość kamila89wroclaww
nie jest przesadnie religijny. Chodzimy do kościoła, czasami jak go nie ma w niedzielę to ja chodzę sama, ale np. na wakacjach się nie modlił. Ma różaniec w samochodzie, ale mają go przecież też ci co zmienają laski co miesiąc

Gość ZawszeCoS
moim zdaniem on sie czegos boi, ze nie wyjdzie cos, nie zaspokoi cie itp. moze raz podczas pieszczot zasugeruj mu ze moze byscie poszli o krok dalej, ciekawie co powie

Fiedman - Ty kaznodzieją powinieneś zostać:-) Założe się, że nie jednej zakonnicy urządziłbyś gorącą pokute :-D

Gość cafaf
może jest impotentem? a widziałaś go nago? może ma 5 cm

Gość pioooo
Nie ma podchodów typu "ciekawe co powie". Kawa na ławę! ile można czekać? Ja Wam mówię, On jest gejem na 98%

Gość fiedman
Zalosne sa tu wpisy jak facet nie idzie do lozka po roku to jest posadzany o bycie gejem, jak kobieta nie idzie to mowi sie ze sie szanuje itd

Gość ja lama lamamaja
dokladnie jak będziecie sie całować zaproponuj i zobaczysz jego reakcje, jesli odmowi po prostu spokojnie spytaj, rozne sa historie. Niektorzy sie boja, inni ukrywaja jakies choroby, jeszcze inni z szacunku sie nie odwaza, nie oceniaj go, sproboj porozmawiac i na pewno dojdziecie do konsensusu.

Gość kafeteria.pl :)
@ Lemoniasowy " Wiesz co facet czuje jak pieści kobietę i całuje? Mało mu jąder nie wysadzi" czy to jest prawda ? :)

1. za dużo trzepie 2. jest gejem 3. ma małego i się wstydzi 4. Jest prawikiem i się boi, że skrzani 5. Ma małe libido (to jest nieuleczalne) 6. Jest z Tobą bo się nudzi i wcale go nie kręcisz 7. Sex po ślubie Oto sugerowane odpowiedzi. Spytaj się go do której masz go przypożądkować

przepraszam miało być Lemoniadowy :)

"" Wiesz co facet czuje jak pieści kobietę i całuje? Mało mu jąder nie wysadzi"" Zdrowy facet, co nie marnuje nasienia przy redtubie to właśnie czuje :-D

Gość pioooo
nie są żałosne. Nie dziwie się autorce, że ją to męczy. To nie jest normalne u faceta. Chyba, że chce seksu po ślubie. Jeżeli tak jest, dlaczego jej jeszcze o tym nie powiedział? Ona daje jednoznaczne sygnały czego oczekuje od partnera. W końcu się kochają prawda? Seks w zwiaku nie jest zakazanym owocem, prawda? Jeżeli ta wersja odpada, to albo jest gejem albo impotentem albo uzależniony od redtube, albo ma inną kobietę

Gość fiedman
pioooo sa zalosne, jestes tak ograniczona ze tego nie widzisz nie kazzdy facet mysli penisem i domaga sie seksu! Rozumiesz to?

przy redtubie :( niedobrze :P