Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz niewiem.//

MAMY POMÓŻCIE!!! ZSIAKNE PRZEZ DZIECKO ŁÓŻKO -- CZYM SIE POZBYĆ ZAPACHU MOCZU??

Polecane posty

Gość sama juz niewiem.//

witam jestem mama 2 latniego xchlopca ktory juz nie chodzi w pieluchach , na dworze wola na trawke w domu sika na nocnik lub ubikacji ale kilka razy jak ogladal bajke to taki byl zapatrzony i chyba sie zapomnial i zsikal sie na nasze lozko.. wczoraj umylam vanishem do tapicerek i dywanow ale nadal nic .. smeirdzi jak cholera , dzis posypałam soda zostawilam na dosc dlugo potem odkurzaczek wciagnelam ale nic nie pomoglo .. macie jakies sposoby na pozbycie sie tego zapachu ?? dziekuje.

Gość mała mery lou
Ja próbowałam metody z sodą i była super. W razie czego masz linka jak zrobić papkę i kilka innych sposobów na ten pachnący problem. http://www.tipy.pl/artykul_3563,jak-usunac-zapach-moczu.html

Gość onajakzwykle
sa specjalne srodki do takich rzeczy . moja córka mi sie też czasami zsikała i tylko to pomagało do pozbycia sie zapachu moczu

u mnie na dywanie i kanapie nic nie pomoglo, po 2 tyg przestało smierdziec albo poprostu nasze nosy sie juz przyzwyczaily :/

ponoc dobrze dzialaja preparaty na smród kociego moczu dostepne w sklepach zoologicznych

Gość sama juz niewiem.//
dzieki dziewczyny;)