Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda dziewczyna która...

PILNE : Kupię najzwyklejszy test ciążowy , taki za 10 zł , za to dam doładowanie

Polecane posty

Gość dobra ja ci wyśle
może tylko podnieśli ci koszulę i naśmiewali się, może macali, może zaglądali między nogi, po gwałcie miałabyś jakieś obrażenia, z miesiączką możesz mieć problemy z innych powodów, uwierz mi także ze stresu

Gość szeptuchaaa
kochanieńka, mało znam trzynastolatek, które posiadają skrócony odpis aktu urodzenia i jeszcze wiedzą, co to jest :-). nie piszesz jak dziecko, więc mało prawdopodobne byś nim była. ot, tyle

Gość gdshfjmkj
zgadzam się z szeptuchą- takie same odnoszę wrażenie. pracuję z dzieciakami i nie znam ani jednej trzynastolatki, która wypowiadałaby się w ten sposób.

Gość szeptuchaaa
gdshfjmkj - ja też pracuję z dzieciakami :-)

Gość FeverRay
A jaz znam. I wiecie co? Dziewczyna potrzebuje TESTU a nie oceny sytuacji i dobrych rad. Może je będzie potrzebować, jak test wyjdzie pozytywny. A jeśli problemem jest dla Was pomoc, to darujcie sobie te komentarze po prostu...

Gość gdshfjmkj
:)

Gość MArychaaaa
P R O W O...głupia stuknięta osobo nie proboj wkrecac ludzi w taki shit. Zadna 13 latka nei wypowiada sie w tak składny sposob jak Ty. W koncu 13 lat to 6 klasa podstawówki... Podwinąć koszula to Ci sie mogła podczas snu kiedy sie wierciłas..

Gość FeverRay
Jezu, z czym wy macie problem???????????

Gość gdshfjmkj
Jakaś staraczka darmowe testy zbiera:D

śmieszne , że oceniacie wypowiedzi 13 latki a czasami dużo starsze osoby wypowiadają się tu w taki sposób, że ręce opadają, wtedy nie sugerujecie prowokacji..

Gość szeptuchaaa
FeverRay - to jest publiczne forum, więc możemy pisać co chcemy. autorko - gdyby nie ochrona danych osobowych, to mogłabym Ci wysłać około 120 świadectw ;-)

Gość gdshfjmkj
A jeśli tak bardzo chcecie pomóc pseudonastolatce to wyślijcie ją do rodziców. bo jeśli faktycznie doszłoby do czegoś takiego to trzeba to zgłosić dalej.

Gość gdshfjmkj
Bo są ludzie, którzy w wieku 30 lat nie potrafią nic składnie napisać. Natomiast trzynastolatka pisząca w ten sposób... nie wierzę po prostu. Ale wyślij jej ten test jak masz ochotę.

Gość MArychaaaa
To śmieszne...nie trzeba miec dowodu by kupic test. Sama mam 20 lat ale wygladam młodo i jakos nie było to dla mnie problemem kupic test. Głuia naiwna kobieto...

Gość gdshfjmkj
test można zamówić na allegro. można o to poprosić koleżankę. można jechać do sąsiedniej miejscowości i tam go nabyć. sposobów jest mnóstwo. ale autorce nie chodzi o test a o Was:D

Gość szeptuchaaa
wglowiesieniemiesci - przeczytaj to sobie kilka razy gdshfjmkj A jeśli tak bardzo chcecie pomóc pseudonastolatce to wyślijcie ją do rodziców. bo jeśli faktycznie doszłoby do czegoś takiego to trzeba to zgłosić dalej. i się ogarnij. masz być matką i w takiej sytuacji (bo rozumiem, że zakładasz, że to nie prowo :-) ) chcesz wysyłać dziecku test? bezmyślność i głupota

Gość FeverRay
Ale Wy głupie jesteście.... Gdybym była na miejscu autorki, też wolałabym najpierw robić test niż gadać z rodzicami. Bo jeśli wyjdzie negatywny, to po sprawie. 13 latka ma mądrzejsze podejście od Was niestety...

Gość TOJA MYSZZZZA
Kochanie, bardzo Ci współczuję jeśli to prawda. Ja też na razie nie mówiłabym rodzicom. Wiem jak jest mieszkać w małej wsi i wszyscy się znają.

Gość żę tak powiem
A ja myślę że to nie prowo. 13-letnie dziewczyny wbrew pozorom wiedzą czasami więcej niż wak się wydaje. A że wie co to skrócony akt urodzenia? Co w tym takiego dziwnego? I nie zawsze po pierwszym stosunku musi być krew i ból, zwłaszcza jak miała podaną tabletkę gwałtu, to przecież nie była świadoma, nie czuła bólu. Zresztą nawet jak dziewczyna panikuje trochę na wyrost, to i tak jestem w stanie to zrozumieć. Ile tu na tym forum jest dużo starszych kobiet a panikują bo myślą że przez ubranie można w ciąże zajść. A dziewczyna jest młoda ma 13 lat więc nie piszcie że aby kupić test nie trzeba mieć dowodu. Ciekawe czy wy mając 13 lat i mieszkając w małej wsi poszłybyśćie do apteki kupić test ciązkowy? A takie mądre tu zgrywacie??

Gość vbij kły
Czyli jak się ma 13 lat to trzeba ledwo co napisać jedno proste zdanie, tak? Jaki jest Wasz poziom, ze te wypowiedzi są dla Was za mądre jak na 13-latkę? Współczuję Wam jeśli w wieku 13 lat mieliście problemy z pisaniem i nie znaliście słowa "aczkolwiek", 13 lat to jest 6 podstawówki/ pierwsza gimnazjum. Nie umieliście wtedy normalnie mówić, "za mądre jak na 13-latkę"... Ja pierdolę szkoda słów na taką głupotę. Nie mówię, że jej wierzę ale jak można takie głupoty pisac i być tak ograniczonym? To, że Wy mając naście lat nie umieliście się komunikować w ludzkim narzeczu i musieliście literować proste słowa nie znaczy, że każdy jest tak upośledzony.

moja sprawa co robię, mi nie szkoda 3 zł na test, wydałam w życiu więcej kasy na bezmyślne rzeczy a jeśli nawet pomogę to już nie moja sprawa co ta dziewczyna zrobi jak się okaże, że będzie w ciąży..test dostanie w poniedziałek, zrobi go czy nie, mam to gdzieś, ale przynajmniej nie naskakuję jak Wy..sama bym wolała zrobić test a dopiero potem pogadać z rodzicami..a nawet jeśli to naciągaczka czy coś, marne 3 zł mnie nie zbawi a może pomoże bo dziewczyna będzie mogła się na przyszłość zastanowić co i gdzie robi..mnie jej przyszłość nie interesuje.

Gość gdshfjmkj
Szeptucha- to ja napisałam nieco ironicznie ( ja co nie wierzę w ten temat:) ). bo jak już się znalazły takie pseudopomocnice- co chcą świat zmieniać na lepsze bo wierzą w te bzdury, to powinny dzieciaka do rodziców wysłać a nie testy małej wysyłać. bo gdyby to była prawda, to sprawca powinien za to po łbie dostać. a samo wysłanie testu niczego by nie zmieniło

Gość szeptuchaaa
vbij kły - nie pisz głupot. uczę w podstawówce i wiem jak dzieciaki piszą. nie ma to nic wspólnego z tym jak sama się wypowiadałam w przeszłości.

Mam corke 13-letnia i wierzcie mi autorka na 100% nie ma 13 Lat!. Byc moze to co napisala jest prawda,byc moze podejrzewa ciaze jakas mloda dziewczyna,ale nie uwierze w to ze ma 13 lat.Dziewczynki w wieku 13 lat nie pisza w ten sposob :)