Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda dziewczyna która...

PILNE : Kupię najzwyklejszy test ciążowy , taki za 10 zł , za to dam doładowanie

Polecane posty

Gość szeptuchaaa
gdshfjmkj - wiem, co miałaś na myśli ;-) i uważam tak samo.

Gość syniasyniasynia
Lodowata Lady - aleś ty głupia

Gość Luiza ;p ;)
ale wy jesteście głupie wysyłać dziewczyne 13-nasto letnią w takiej sprawie do matki już lepiej niech najpierw zrobi test dla pewności

Gość szeptuchaaa
ale temat ciekawy. można ciekawe reakcje zaobserwować :-)

Gość no sucho ma ta palma..
Test testem... ale w ciąży to Ty nie jesteś.. :) gdyby do czegoś doszło z pewnością odczułabyś to - i to bardzo- w miejscach intymnych! nie ma innej możliwości (otarcia, ból, dyskomfort itp) napij się meliski Dziewczyno, spróbuj poukładać myśli... wszystkie te objawy są kaprysem psychiki (gdy próbowałam zajść w ciążę to co miesiąc miałam wszystkie objawy ciążowe.. oprócz samej ciąży :) i tak przez 7 miesięcy

Gość FeverRay
szeptuchaaa, uczysz w szkole? czy uczysz się w szkole :)))))))))))

Gość gdshfjmkj
bo myślałam, że ten komentarz był do mnie:) Pracuję w szkole. Mam kontakt nie z jedną trzynastolatką a z całym ich tabunem. Te dziewczyny nie wypowiadają się w ten sposób. Ale rozumiem, że Wy właśnie byłyście nad wiek rozwinięte i tak mówiłyście. Oczywiście- jak zwykle na kafe- mamy przykład najwybitniejszych jednostek

Gość gdshfjmkj
luiza- owszem- wysłałabym do matki. i nie ze względu na podejrzenie ciąży a ze względu na przestępstwo, do którego- jak twierdzi autorka- doszło

Gość szeptuchaaa
FeverRay - a tajemnica ;-) gdshfjmkj - źle sformułowałam posta. wybacz, ale kac morderca ;-)

Gość vbij kły
Czyli wszystkie 13-latki to idiotki, które nie potrafią pisać, tak? To, że wy uczycie i jesteście matkami takich osób nie znaczy, że każdy taki jest, ja jakoś mając 13-lat mówiłam normalnie, używałam "trudnych" dla was słów. Każdy się rozwija inaczej, jedni prędzej drudzy wolniej, jaka z ciebie nauczycielka skoro nie wiesz takich rzeczy? Niektórzy są na wyższym ppoziomie rozwoju niż ogół. Przecież to takie oczywiste a te się wykłócają, że ich córka 13-letnia tak nie mówi to ta też nie może być w takim wieku, współczuję dziecka, co jest takiego madrego w jej wypowiedziach? No masakra.

Gość się wypowiem
Nie uwierzę, że wszystkie tak cierpiałyście po pierwszym razie... Mnie bolała jak cholera sama penetracja, ale po wszystkim nic tam nie czułam i oczywiście czekaliśmy, nie gmerałam tam, więc jak by to facet zrobił, gdy byłabym nieprzytomna, to bym nie wiedziała pewnie o niczym, bo żadnego bólu po nie było.

Gość szeptuchaaa
vbij kły - wow. gratuluję i zazdroszczę.

Gość madame prosto z paryża
Bo debile na kafe nawet w wieku 30 lat nie znają słowa "aczkolwiek", a jak piszą w sms-sie jedno słowo to literują 10 minut. Są ludzie 13-letni madrzejsi od rówieśników, to, że wasze dzieci to debile nie znaczy, że każdy jest do tyłu z rozwojem.

Gość gdshfjmkj
nie chodzi o mądrość- bo sama wypowiedź mądrością nie grzeszy:P To, że Tobie wydaje się, że mówiłaś poprawnie nie znaczy, że faktycznie tak było.

do "sie wypowiem"... a czy Ty byłaś wtedy w wieku 12,5?

Nie twierdze,ze 13 to idiotki,owszem ze potrafia sie wypowiedziec i mozna z nimi normalnie pogadac,ale nadal bede twierdzic,ze te wypowiedzi nie sa pisane przez 13 letnia dziewczynke :) Kto obcuje z 13-latkami to wie co mam na mysli.

Gość gimabaza gimabaza
Przecież ona normalnie pisze, nie rozumiem o co kaman. W wieku 13-laqt nie wiedzieliście co to jest akr urodzenia? Nie znaliście jakże mądrego i specjalistycznego słowa "aczkolwiek"? No ludzie, z choinku się urwaliście? To normalne słowo a o akcie urodzenia to gadają ciągle bo pamiętam, ze kazali to przynosić do szkoły.

Gość szeptuchaaa
o co kaman :-D

Gość prowokatorka
Lodowa Ldy- a ja nie obcuję z 13-latkami i nie wiem o czym piszesz, wytłumacz, co takiego mądrego jest w jej wypowiedzach, co dyskfalifikuje ją jako 13-latkę.

Gość FeverRay
Bo temat wątku to: "MAM 13 LAT - CZY WEDŁUG WAS PISZĘ MĄDRZE CZY NIE?"

Gość żę tak powiem
nawet jak do niczego nie doszło, to przecież nic się nie stanie jak dziewczyna zrobi test i się uspokoi! ale najbardziej to mnie rozwaliły szanowne panie nauczycielki, buuaahaha które nigdy nie spotkały się z 13-latką która wypowiada się w tak rzeczowy sposób. Ale co się dziwić , jak moja koleżanka w czasach podstawówki, dostała pałę tylko dlatego że właśnie pani nauczycielka uparcie twierdziła że dziewczyna w tym wieku nie mogła napisać takiego wypracowania ( choć wiem że pisała je na 100% sama) !!

Pierwszy post jaki przeczytałam, pierwsza myśl że autorka na pewno nie ma 13 lat , sposób w jaki pisze jest zbyt dojrzały jak na 13-latkę .

Gość prowokatorka
"O co ci kamą" jak to mówili w "modzie na suknie":D

Gość prowokatorka
Co tu jest dojarzałego, no nie dowiem się.

a do reszty Towarzystwa: moja 2,5 letnia Córcia powiedziała do mnie wczoraj tak: "Mamo to nie jest przecież gwiazdka tylko ośmiokąt..." i co teraz dopiero będziecie mieć problem co? :)

Gość ciocia dobra rada lub wpierdol
No tak, bo wg. kafe mając 13 lat nie można być dojrzalszym od głupich rówieśników i pisać NORMALNIE, nie wiem co wam nie pasuje tutaj.

Gość szeptuchaaa
no sucho ma ta palma.. - no to masz geniusza ;-) nie dość, że zna liczby, to jeszcze wie, co to kąt. no i umie figury rozpoznawać. no chyba, że powtórzyła zasłyszane wcześniej słowo, co się zdarza najczęściej

Gość gogutnica
Pewnie, wysyłajcie zgwałconej nastolatce testy i dajcie potencjalnym gwałcicielom latać po ulicy.

Gość bezimienna Kunegunda
Przecież ona pisze normalnie a nawet robi drobne błędy językowe i stylistyczne. Współczuję poziomu jeśli dla was to jest zbyt dojrzałe jak na nastolatkę, wy pewnie jeszcze w ogólniaku liczyliście na palcach i kredkach.