Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda dziewczyna która...

PILNE : Kupię najzwyklejszy test ciążowy , taki za 10 zł , za to dam doładowanie

Polecane posty

Gość gergy5h
zrób zdjęcie sobie z kartką z napisem kafeteria i data

Autorko, pisałaś że miesiączkujesz od 2 lat, czy prowadzisz jakiś kalendarzyk? Ile dni wynosił Twój najdłuższy cykl, wiesz może? A nawet jeśli do tej pory był w miare regularny, to i tak to mogło się zmienić. Kiedy zorientowałaś się, że coś może być nie tak? Od kiedy się tak zadręczasz? To wszystko może wpływać na brak @. Spróbujmy to wszystko poskładać jakoś.

Gość młodamamaMisia
Autorko, podaj swój nr gg proszę.

Najdłuższy cykl 33 dni. Najkrótszy 27 dni. Od 2 tygodni się tak zadręczam. Czy ja tu jestem po to aby udowodnić swój wiek ? A co wy potem z tym zdj zrobicie ? Moze na wioche wrzucicie z napisem "13 letnia kurw.a " co ? ;/

Gość tgett
odpisz na maila

Gość młodamamaMisia
Autorko spokojnie. nie przejmuj sie kretynami;/ podaj swoj nr...chce pogadac prywatnie!

odpisała mi na maila, że była w aptece ale się wstydziła kupić i jakoś nie potrafiła czyli problemem nie jest sama aptekarka, która może coś powiedzieć rodzicom, odpisałam jej by sama założyła konto na allegro, teraz już nie czeka się na listowne potwierdzenie, zakłada konto, kupuje test 1 zł + 1,75 zł za przesyłkę i nie musi mieć konta by zapłacić tylko wypełnia druk wpłaty na poczcie + 2,5 zł opłata pocztowa za druczek i w ciągu 24 h od wpłaty dostanie test do ginekologa może iść z mamą bo to nie wstyd, zawsze może powiedzieć że coś ją boli czy swędzi a jak lekarz będzie badać to może poprosić by mama wyszła z gabinetu bo ona się np wstydzi. i tyle w tej sprawie

Gość no to żeś
jej pomogła :D :D :D :D

Gość no to żeś
a już się ktoś zobowiązująco zdeklarował ?

Gość młodamamaMisia
wg mnie autorka nie jest w ciąży... ost. okres 1 maja..a wycieczka była 29-31 maja...jeżeli doszło to gwałtu to i tak raczej nie miała dni płodnych. Ale biedna się stresuje...na poczatku czerwca miała jedniodniowe plamienie... wg mnie ze stresu się zablokowała... wszystko dzieje się w głowie... nie bądzcie takie okrutne to jeszcze dziecko... dla mnie to nie problem wysłac jej test zeby dziewczyna mogla spać spokojnie!

Gość Killme
Wydaje mi się nie jesteś w ciąży, bo w tym czasie nie miałaś owulacji, byłaś przed miesiączką. Czasem tak bywa,że miesiączka się nie pojawia, i wtedy trzeba iść do lekarza,aby przepisał tabletki. Poza tym gdybyś została zgwałcona to z pewnością czułabyś ból a przynajmniej dyskomfort, ponieważ przebicie błony jest w większości przypadków bolesna.Być może podali ci jakiś środek odurzający,żeby Cię przestraszyć. Też pracuję z nastolatkami i są bardzie i mnie oczytane. Nie trzeba mieć 20 lat aby ładnie się wysławiać czy pisać.

Gość katarinka inka
najlepiej powiec mamie ze niedawno miałaś okres i brzuch cię cały czas boli , wymyśl jaką historyjke a do gina mozesz weść sama mama moze poczekac w poczekalni

Więc tak: stres, brak snu i złe odżywianie = brak @. W ciąży nie jesteś, nie ma szans, nawet jeśli by do czegoś doszło, to nie miałaś dni płodnych. Czy ktoś już się zdeklarował na wysłanie tego testu?

Gość nbkvfv
No więc tak droga Aniu... W dalszym ciągu twierdzisz, że masz 12 lat i zostałaś prawdopodobnie zgwałcona i ja zgłaszam dziś sprawę na policję. I abyś nie kombinowała to cały temat mam wydrukowany łącznie z twoim adresem podanym na mail. I miejmy nadzieję, że to prawda bo inaczej będzie wstyd, szczególnie tobie...

nbkvfv - sądzę, że jesteś skurwysynem. Nie pajacuj na forum i nie strasz dziewczyny.

Gość nbkvfv
Nie straszę tylko oświadczam. Jeśli to prawda to jej pomogą a winnych ukażą, jak nie prawda... No to już nie moje zmsrtwienie.

Gość Ciekawa po stokroć
kolejny fanatyk na forum....

Gość nbkvfv
szoruję mordą po żwirze :classic_cool:

Gość nbkvfv
Pierdolicie... A gdyby to była wasza 13letnia zgwałcona córka w ciąży? Nie chcielibyście wiedzieć? Pomóc? Na pewno tak.

Gość nbkvfv
Podszywajcie się podszywajcie, może to sama autorka...

Gość hmmmm.................
Koleżanko, na pewno nie jesteś w ciąży a jeśli naprawdę bardzo jesteś zmartwiona to dziwię się, że nie kupisz testu nawet w najbliższej miejscowości, przeciez testy to już w prawie każdej większej drogerii są, nie tylko w aptece

Gość czyli ściema!!!!!!!!
wydygała!!!!!!!!! hahahahahahah prowo nędzne idiotki