Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda dziewczyna która...

PILNE : Kupię najzwyklejszy test ciążowy , taki za 10 zł , za to dam doładowanie

Polecane posty

Gość szeptuchaaa
bezimienna Kunegunda - ja nadal liczydło ze sobą targam :-D. takie wielkie, szkolne. czasem mi ciężko, ale jak sobie w sklepie bez niego poradzić...

Gość bezimienna Kunegunda
Teraz to takie plastikowe są, po co się męczyć:D Kupiłam niedawno mojej 5-miesięcznej córce bo jej były pottzebne jakieś obliczenia dla NASA:D. Dobra, pożartowaliśmy ale ciągle nie wiem co taskiego jest dojrzałego w jej wypowiedzach, przecież temat jest poważny.

przede wszystkim to ja jej tego testu jeszcze nie kupiłam to pierwsze primo, drugie wysłałam jej tylko maila, zobaczymy czy mi wg odpisze, z tego co widzę wszystkie tu najmądrzejsze ale żadna nie spróbowała chociaż tego sprawdzić, przecież jak mi dziewczyna nie poda danych to ja sama sobie tego testu nie kupię...dziwne tu podejście macie, widziałam tu i na innych forach tysiące prowo i szczerze bywały gorsze, lepsze ale jak już się pojawia kwestia wydania choćby złotówki to robi się szum jak w sprawie Rywina..nie wzięłyście pod uwagę, że sama historia co do domniemanego gwałtu może być zmyślona ale sama kwestia ciąży już nie, chodzi o sam fakt, jak to naciągaczka to trudno od 3 zł nie zbiednieję, a jeśli ta dziewczyna na serio chce to sprawdzić to jak już pisałam wcześniej, kogo obchodzi to co dalej z tym zrobi..post jak każdy inny, za chwilę pognacie na inny topic bo któraś napisze, czy mogę być w ciąży ? i w takich i wielu przypadkach nie doszukujecie się prowo..ech..

Gdybyscie mialy mozliwosc przeczytania tekstu pisanego przez 13-latke to byscie wiedzialy dlaczego niektore z nas twierdza,ze autorka jest starsza.Tu nie chodzi o jakies wyszukane i trudne slowa tylko o sam styl pisania.No nie potrafie tego ot tak wytlumaczyc,ale mowie Wam to nie napisala 13-latka.No i jakiej 13-letniej pannie przyszlo by do glowy by na kafe prosic o test ciazowy? Moja nawet nie wie ze taki portal istnieje. No ale to juz nie wazne,nie rozumiem tylko dlaczego autorka(obojetnie ile ma lat) Nie pojdzie z tym problemem do mamy.Kto jak nie mama ma jej pomoc? Jesli rzeczywiscie zostala zgwalcona to czas sie liczy,bo gnojek ktory to zrobil moze sie wywinac.

Lodowata Lady, a nie kumasz tego, że po prostu niektórzy szybciej się rozwijają i vzwyczajnie są na wyższym pozimie intelektualnym niż na przykład Twoja córka? Ja w wieku 13 lat Dostojewskiego może nie czytałam ale zawsze miałam dobry styl pisania i wypowiedzi, mnóstwo książek czytałam od dzieciństwa i byłam inteligentniejsza od rówieśników. Wybacz, ale oceniasz ludzi przez pryzmat swojej córki, która widocznie nie rozwija się szybciej i nie wyróżnia się inteligencją.

Test nie rozwiaze problemu... obojetnie jaki by nie wyszedl,jesli jest chocby najmniejsze prawdopodobienstwo gwaltu,dziewczyna powinna udac sie do lekarza oczywiscie wczesniej porozmawiac z mama.Inaczej sie nie dowie czy zostala zgwalcona czy nie.

Gość ale jesteście łatwowierne
a jak to pisze jakiś zbokol a wy adresy swoje podajecie i maile :D powodzenia :O

ale jesteście łatwowierne przecież nie podałam swojego maila z nazwiskiem, podałam maila który założyłam tylko po to by to sprawdzić..ale mi wyczyn faktycznie

Gość szeptuchaaa
i się Lodowata dowiedziała, że jej córka jest przeciętna :-D i po co nam testy na inteligencję? kunegunda oceni bezkontaktowo :-D

Piszesz o dojarzałym stylu pisania, który można mieć nawet w wieku 13 lat, jak się jest inteligentnym, oczytanym nie-debilem, Rozumiem doskonale o czym piszesz.

Ja koncze juz dyskusje A Tobie autorko radze porozmawiac z mama,glowy Ci mama nie urwie bo przeciez w niczym nie zawinilas,a na pewno taka rozmowa pomoze i mysle ze problem sie rozwiaze.Jakos nie chce mi sie wierzyc bys byla w ciazy.A dupek ktory to zrobil powinien odpowiedziec za swoj czyn. Pozdrawiam

Mieszkam w bardzo malej miejscowosci.... Wszyscy mnie tam znaja. Jak pojde do apteki aptekarka nie sprzeda mi testu na dodatek powie wszystko mamie. :D:D:D:D hit. Choćby nie wiem jakie zadupie farmaceuta nie ma prawa odmówić sprzedaży rzeczy jeżeli ona jest bez recepty. Coś słabe prowo

do Lodowatej moja droga to masz najwyraźniej spokojną córkę, która nie szuka rozrywek w internecie, nie masz pojęcia jakie portale znają 13 latki, mojej znajomej córka < 13 lat > pozakładała profile chyba na czym się tylko dało, potem siedziały razem przed kompem i usuwały te wszystkie konta bo inaczej młoda miałaby szlaban na wszystko, i tak pewnie jeszcze coś zostało a jak nastolatek w domu nie może to u kolegi sobie sprawdzi, założy, podejrzy..nastolatki w tych czasach są sprytniejsze od rodziców, my nie wychowywaliśmy się w dobie internetu jak dzisiejsze dzieci..wszystko jest na wyciągnięcie ręki..

przecież nie podałam swojego maila z nazwiskiem, podałam maila który założyłam tylko po to by to sprawdzić..ale mi wyczyn faktycznie jasnee, póki co widzę, że każda chce wysyłać :D beke ma ktoś z was i uważałabym następnym razem bardziej bo jak ktoś przechytrzy wasze IP nawet z założonego na chwilę maila to już nie będzie wam tak wesoło. Nigdy nie jest się anonimem w sieci zapamiętajcie to sobie

ale jesteście łatwowierne ma prawo odmówić bo istnieje coś takiego jak etyka aptekarza..i oczywiście, że może odmówić tym bardziej jak to mała mieścina to jeszcze powie matce czy ojcu

Powiedz mamie, jeśli jesteś w ciąży tych skur***** pozamykają. Znajdą ich bo pewnie na wycieczce było kilka osób za pewne a jeden drugiego podkabluje bo sami sie będą bać. Idź prosto do lekarza normalnie usuną tę ciąże. Jeszcze nie jest za późno. nie czekaj.

Gość pfffffff......
pokazała swoje świadectwo z datą 2000 rok jełopy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie no jebnę :D test ciążowy objęty etyką farmaceuty :D to nie tableta escapelle, żeby 13 latce tego nie sprzedać :D fajne apteki macie w tych zadupiach, szczęście, że ja pracuję w normalnej :P

Gość specjalistka nauk wszelkich
Przecież to jest świadectwo z 2000 czy 2001 roku... Szybko babka zaczęła szkołę.

Lodowata Lady uparłaś się jak osioł, a może twoja córka jest jakaś tępa i nie umie logicznie pisać. Więc weź się już odczep od autorki, skoro nie wnosisz nic do tematu!

Gość Czekając na rozsądek
to chyba data urodzin..... 2000 rok

Gówno widać na tym świadectwie ale tam jest chyba data urodzenia, rok szkolny jest chyba trochę niżej, tak przynajmniej jest na moich świadectwakch ale jak jest teraz to ja nie wiem.

Gość kolorowa kartka papieru
heheheh prowo jak nic.....jesli rzeczywiscie to jej data urodzenia to ma 12 lat jeszcze lepiej :P pewnie mlodszej siostrze podebrala je Ale Wy naiwne jestescie babole

,,ldowata Lady uparłaś się jak osioł, a może twoja córka jest jakaś tępa i nie umie logicznie pisać. Więc weź się już odczep od autorki, skoro nie wnosisz nic do tematu! '' popieram;) ta twoja córka to strasznie tępa musi być. A jak ma pisać, normalnie pisze:)

tam jest data urodzenia 29 luty 2000 rok, bo obok jest chyba Pesel w poniżej jest uczęszczała w roku edukacyjnym 2011 - 2012 do klasy piątej szkoły podstawowej

Gość kolorowa kartka papieru
wy wszystkie zachowujecie sie jak byscie mialy po 12 lat!!!! :P jesli ona zostala zgwalcona to inna powinna byc wasza reakcja a nie rozpisywanie sie na teat czy ona ma te 13 lat czy nie ma i czy wyslac test czy nie!!! wstydzcie sie,dorosle kobiety a pustka w glowach!

Jestem już. I widzę że rozmowa się kręci. To nie jest świadectwo z 2000 roku. Jest z tego roku. Mam 12 , 5 lat. Ja urodziłam sie w 2000 29 lutego. Nie mam młodszej siostry, nie mam w ogóle siostry. Mam starszego brata. Nie jest to prowokacja. Nie napisałam, że jestem w ciąży, tylko , że mam objawy i chcę to sprawdzić. Wiecie, jak ja się denerwuję? Że wyjdzie, że jestem. Wiecie jaki to dla mnie szok? Nie rozumiecie tegoo widzę. Zaraz zrobię jeszcze jedno zdjęcie.