Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda dziewczyna która...

PILNE : Kupię najzwyklejszy test ciążowy , taki za 10 zł , za to dam doładowanie

Polecane posty

Gość czyli ściema!!!!!!!!
skoro Cię zgwałcili to trzeba pomóc, no jak? przejść obojętnie pod murem z głową spuszczoną? jak tu któraś napisała. być obojętnym na krzywdę?? :D

o, zajęli się już:)

Zluzuj, oni tego nie zgłoszą. A teraz mają polewkę z Ciebie. Ten admin to fejk widać od razu :P

Gość nbkvfv
Admin - zaraz ci dam jej dane na maila

Gość niuu
Ta, jak znam życie to taki z niego Admin jak wcale. Proponuję czytać regulaminy: "W ramach serwisu Kafeteria.pl o2 zapewnia narzędzia zgłaszania przez użytkowników do o2 informacji o naruszeniu prawa, regulaminu, naruszeniu dobrych obyczajów, norm współżycia społecznego itp. o2 udostępnia użytkownikom adres poczty elektronicznej w celu zgłaszania przypadków oczywistego nielegalnego lub sprzecznego z Regulaminem działania użytkowników (abuse@firma.o2.pl)." http://www.kafeteria.pl/regulamin/ Nie ma żadnego kafeedmina.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu b9808
nbkvfv, znajdziemy Cie po IP komputera, masz przejebane

Gość Ciekawa po stokroć
dokładnie, może ten nbkvfv odpowie za nękanie nieletnich?????

Gość nbkvfv
Ciekawe, coś jeszcze? Autorko twoje starania ią na marne bo nie wybijesz mi z głowy zawiadomienia policji. Jak żeś młoda to dostaniesz łomot od rodziców i dożywotni szlaban na komputer i ci to na zdrowie wyjdzie :)

tak użalcie się nad smarkulą co robi sobie żarty niekiedy z ludzkiej tragedii debile:o

Gość nbkvfv
Ja tam po prostu dołącze kolejną stronę dla policji i policja sprawdzi ile wypowiedzi na pomarańczowo należy do autorki ;) I jak sama Ania ma mi coś do powiedzenia do proszę niech napisze na mail. Ma dziewczyna czas do 14.

Nikt się nad nia nie uzala nie wierzę że za młodu nie mieliście różnych dziwnych pomysłów mam dzieci więc wiem co czasami moze takiemu szczelić do głowy

nbkvfv a ty jak jesteś taki cwany to czemu piszesz na pomarańczowo niby obrońca prawa się znalazł

Gość nbkvfv
bo nie mam tu nicku, tak po prostu.

to tak poprostu daj dziewczynie spokój i koniec tematu :)

Gość nbkvfv
Nie odezwę się już tu po przekazaniu tego tematu i tej sprawie policji :)

chciałabym wszystkich przeprosić. Pomarańczki do mnie nie należą ale wpisy z moim nickiem na czarno - tak. Mam do powiedzenia tyle: Przepraszam za wszystko. Jestem głupia, wiem o tym. Przepraszam w szczególności nbkvfv. Bardzo cie przepraszam...

młoda dziewczyna która... nie przepraszaj ponieważ niektórzy mają z tego satysfakcje a największą nbkvfv nic Ci nie zrobia więc się juz niemartw poprostu gupi żart

Gość madzinkowa mama
Czytam i niewierze :o forum dla kobiet tematyka "ciąża,poród ..." a siedzą tu idiotki które zachowują się jak gimnazjalne kretynki! Dziewczyna to wymyśliła, przeprosiła, a wy dajcie spokój ze straszeniem jej.

młoda dziewczyna która... czasami tak to jest jak w wakacje wkrada sie nuda poprostu dostałaś nauczkę wiem ze wiecej tak nie zrobisz i po sprawie

Gość nbkvfv
Ty naprawdę sądzisz że twoje przeprosiny coś zmienią? Jeśli tak to przepraszaj dalej, ja zmykam na miasto i na komendę. Miłego dnia autoreczko!

Gość wstyd mi
dziewczyno nie przepraszaj juz zglos temat do usuniecia i tyle,fakt glupi zart bo na siwecie jest masa dziewczyn ktore zostaly zgwlacone i je napewno ten temat by nie smieszyl tylko probowaly by ci pomoc,wiec nie rob wiecej takich glupot bo jeszcze sobie cos wykraczesz i naprawde spotka cie jakas tragedia

Gość paulinkabe85
to przykre, że dzieciaki nie mają, co robić w wakacje tylko wymyslają głupie historie. jak masz taką bujną wyobrażnię to pisz pamiętnika, albo jakies opowiadania.bo ładnie piszesz! tylko szkoda, że ludzie chca Ci na prawdę pomoć, a potem okazuje sie ze to był głupi żart. forum powinno być przeznaczone dla ludzi odpowiedzialnych i mądrych. bo na prawdę ja np. wchodze tu czasem żeby poczytać jakieś historię, moze czasem komus pomóc, jak miałąm podobny problem... serio przykro. dzieciaki jamijcie sie czyms.moze jakies zabawy z rowiesnikami.mozan robic tyle rzeczy poza internetem! np. uczyc sie jezyka obcego! czy ktos z was piszacych pomyślał ile sie marnuje czasu w soedząc w inetrnecie???

Gość aaaaAlena
no sorry, ale są tematy z których nie można żartować. Natomiast jeśli naprawdę napisałaby na forum 12-13 letnia dziewczynka, która podejrzewa, że gdy była pod wpływem pigułki została zgwałcona, to normalne jest zgłoszenie tego na policję. Inaczej chroni się takich zwyrodnialców z jakimi dziecko mogło mieć coś wspólnego. Większość kobiet niestety nie zgłasza gwałtów na policję, w takich przypadkach najczęściej z powodu wstydu/strachu i sporo takich typków - gwałcicieli nie ponosi odpowiedzialności za to, co zrobiło. Czują się bezkarni i mogą skrzywdzić kolejną dziewczynkę. Waszym zdaniem to temat do żartów? Do braku reakcji?

Gość ale jesteście łatwowierne
i co ?? teraz wszystkie co po mnie pluły niech się wstydzą :D

Gość ewtgwtgt
Ja mam dzieci w wieku 14 i 11 lat, dwie córki. Jestem za pełną kontrolą dzieci i tego co robią w internecie, szczególnie w internecie. I takie tematy pokazują,że robię dobrze bo matka autorki przeżyje zawał jak do ich drzwi zapuka policja bo córeczka marzy o gwałcie i szuka testów ciążowych. Chociaż w tym przypadku nie mamy do czynienia z nastolatką a na pewno z dorosłą kobietą która wymyśliła sobie głupi temat a teraz pozostanie niesmak bo najbliżsi się dowiedzą jak "stara" baba bawi się w internecie.

Gość hynka74
są tematy, z których sie nie zartuje!!! ja sie wczesniej nie udzielałam, ale tez bym pomogła tej dziewczynie. nie chciałbym, zeby moje dziecko tez spotkała taka sytuacja!!! ten topik to jest tez przestroga dla innych nastolatek, ktore sobie drwią z tak poważnego problemu i sytuacji, czym jest gwałt!!!