Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arszenika*

co sie dzieje z moim dzieckiem????????????

Polecane posty

Mój jak dotąd aniołek zmienił się od poniedziałku w diabełka. Co chwila wyje, drze się. Jak go kładę to prostuje nogi i podnosi biodra do góry i ciagle jest głodny. to nie problem z brzuszkiem raczej. Wczoraj skończył 12 tygodni.

Gość cattii
może jest wkurzony upałem, być może gorzej spi z tego powodu, a w ciągu dnia jest przez to rozdrazniony...

W domu mam 23 stopnie a w nocy nie ma problemu ze spaniem. Po kąpieli do łóżeczka i śpi jak zawsze do 5. Nie wiem. Moze w jakiś sposób faktycznie odreagowuje pogodę. Mam wrażenie że ktoś mi dzieciaka podmienil

Hmm może to faktycznie skok rozwojowy... Po raz pierwszy mam ochotę wyjść z domu i zostawić tego wyjca. Ale cóż. Mam nadzieję, ze mu to minie.

minie minie :) i jeszcze wiele skoków przed Wami :D szcześciara, u mnie 28 st w domu i za chiny ludowe zbić temp nie mogę. najchętniej przy otwartej lodówce bym stanęła :P

Wierzę, bo ja często zagladałam do lodówy w te pierwsze upalne dni;-) A co do tych humorów mojego skrzata to mam nadzieję, że mu minął szybko bo za żadne skarby swiata nie skończę pisać tej cholernej pracy...

Małe dziecko - mały kłopot. Duże dziecko - duży kłopot :D Przyzwyczaj się ;) Pewnie to od upałów.Dorosły zdycha a co dopiero takie maleństwo.

Gość laluna88
moja sie tak "rzuca" jak ja klade, a ona chce z powrotem na rece :D

Gość do lodówki na kwadrans
i od razu zgrzecznieje. w końcu w lodówce upału nie ma :classic_cool: