mjluska89 1 Napisano Sierpień 5, 2012 cześć czy mogę się przyłączyć? mam swój topik, ale dodatkowe wsparcie, i doświadczenie nie zaszkodzi ;) schudłam już 18kg ale zostało mi jeszcze min 4, chociaż chciała bym 9. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Sierpień 5, 2012 ok ;) razem raźniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Sierpień 9, 2012 i jak wam idzie ja własnie wcozraj skończyla A6W nareszcie a wy jak tam i jakie sa efekty po zumbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Sierpień 9, 2012 witam :) coś tu cichutko... autorko zadbaj o topik, bo to daje kopa :) u mnie dziś na wadzę 68,3 więc coś się dzieje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Sierpień 10, 2012 chciałabym ale nie mmam pomysłu jak:) chyba zaczen zumbe tańczyc :) _____________________________ a wam jakie efekty żyjecie jeszcze bo sie nieodzywacie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach