Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pspspspsp

Czesty seks a ciaza..

Polecane posty

Gość pspspspsp

Moj temat moze troche dziwic, ale interesuje mnie to czy ktos mial tak samo.. Od 4 lat regularnie uprawiam seks z moim chlopakiem, przez 1,5 roku bralam tabletki, ale od 1,5 roku w ogole sie nie zabezpieczamy, nie zawsze konczy we mnie, ale zdarza sie to i zdarzalo sie wczesniej. Zastanawia mnie to czy to normalne, ze jeszcze nie wpadlismy? Nie planujemy dziecka ale jakk bedzie to bedziemy szczesliwi.. ;)

Gość pspspspsp
czy byl ktos w takiej sytuacji?

Gość Verdis
ja. I czasem sie zastanawiam czy wszystko ze mną ok. Wolałabym wpaść przynajmniej nie miałabym myśli o bezpłodności

Gość Verdis
chociaż ja omijam szerokim łukiem dni płodne , ale wnerwiają mnie laski które piszą że wpadły w dni niepłodne a ja jakoś nie wpadłam do tej pory;/

Gość pspspspsp
Ja tez sie zastanawiam, zyje nic nie planujac.. Boje sie, ze jest cos z nami nie tak, niektorzy to za pierwszym razem wpadaja, nam na samym poczatku prezerwatywy pekaly, robilismy to bez, pozniej 1,5 roku tabletki, a teraz nic a nic..

Gość pspspspsp
Ja uprawiam seks prawie codziennie, w dni plodne, okres itd, tylko tak jak napisalam nie zawsze tam konczy, no ale przeciez cos sie wydziela wczesniej..

podobno im częstsszy seks tym mniej plemników się wytwarza... my kochamy sie tylko w dni plodne to znaczy 2 miesiac i dzisiaj na tescie zobaczylam drugą bardzo bardzo blada kreseczke:) a jestem 1 dzien przed @

Gość pspspspsp
A czy moze miec cos do tego, ze np u mnie w rodzinie byl ktos bezplodny?

Gość pspspspsp
Moj brat cioteczny :/

są różne teorie...ale to zależy jednak indywidualnie od kazdego organizmu... zawsze możecie dla spokoju zrobić sobie badania..

Gość pspspspsp
Ginekologa moge o to zapytac czy gdzies w szpitalu, nawet sie na tym nie znam..

Gość ja ja ja
hmm..ogólnie to Ci tutaj nikt nie powie czy wszystko z Toba ok. Alle owszem .. moi znajomi (3 pary) przez 4 -6 lat nie zabezpieczali sie ..omijali dni płodne, a jak stwierdzili ze chca dzieciaczka to max 3 "podejscia" w dni płodne i juz maja po dzieciaczku.(jednym nawet za 1 razem sie udało). Z własnego doswiadczenia Ci nie powiem bo ja z tych "panikujących" i zabezpieczenie musi byc :)

Gość ja ja ja
julitek11 tego Ci zycze :) zdrówka dla Was !