Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arshiaa

Udalo mi sie:))

Polecane posty

Gość Arshiaa

Zakladam watek zeby wymienic sie z wami informacjami o diecie jaka stosowalyscie.. Ja osobiscie wybralam najbardziej polecany sposob czyli mniej zrec:) odstawilam slodycze, cukier, soczki i inne napoje slodzone zastapilam herbata zielona i woda. Jadlam tylko wtedy kiedy bylam glodna i wprowadzilam do jadlospisu wiecej warzyw i owocow. Diete zaczelam w 2008 roku i w 1,5 roku zgubilam 30 kg. Od roku 2010 utrzymuje stala wage, moge sobie czasem pozwolic na chwile szalenstwa bez wyrzutow sumienia:) a wam, jak sie udalo? Zostawiam 2 moje zdjecia dla porownania:) Pozdrawiam serdecznie:) http://i48.tinypic.com/2ns5c9w.jpg http://i45.tinypic.com/33to22v.jpg

Gość poli ana
gratulacje i zycze utrzymania wagi:)

Gość aga_ndjhsf
gratulacje !! :) za wytrwałość , efekt końcowy super !!

opowiedzcie dziewczyny troche o swoich zmaganiach:) ja niestety walczylam z tym sama, ale naprawde ciesze sie ze osiganelam az tyle, dodatkowe info: zdjecie kiedy bylam gruba to efekt po 3 ciazy...

Ja w sumie miałam dosyć lipną dietę ale nie było mi jakoś szczególnie ciężko. Udało mi się wyrobić dobre nawyki żywieniowe i ruszyłam tyłek do ćwiczeń. Byłam na jednym takim wątku na kafe i razem z dziewczynami opisywałyśmy swoje zmagania. Obecnie niestety kafe to zbiorowisko internetowych trolli. No ale cóż, dzieci mają wakacje to siedzą.

ja niestety z braku czasu sportu nie uprawialam, ale zamierzam sie wlasnie zapisac na silownie bo o tygodnia stosuje diete oczyszczajaca dr. dabrowskiej i chce podniesc wydajnosc organizmu:)

Jakiś czas temu przez kilka dni stosowałam dietę składającą z kaszy jaglanej i herbat - czerwona i zielona. Na kilka dni jest ok, dobrze oczyszcza ale nie mogę teraz patrzeć na kaszę. Ze sportów to w sumie regularnie jeżdżę na rowerze i pływam a jesienią jak nie będzie 50 stopni planuję zacząć biegać. Najgorzej wstać z kanapy i zabrać się za sport, potem już wchodzi w nawyk :)

Gość lgbb
Gratulacje swietny efekt

Gość zalacznikowa
Pieknie!!! Gratulacje,.

Gość 23lataiokres
a moglabys podac terażniejszą wage i wzrost? ile masz lat?

Gość malokto
Wow! Podziwiam Cię! Super wyglądasz.