Gość Arshiaa Napisano Lipiec 27, 2012 Zakladam watek zeby wymienic sie z wami informacjami o diecie jaka stosowalyscie.. Ja osobiscie wybralam najbardziej polecany sposob czyli mniej zrec:) odstawilam slodycze, cukier, soczki i inne napoje slodzone zastapilam herbata zielona i woda. Jadlam tylko wtedy kiedy bylam glodna i wprowadzilam do jadlospisu wiecej warzyw i owocow. Diete zaczelam w 2008 roku i w 1,5 roku zgubilam 30 kg. Od roku 2010 utrzymuje stala wage, moge sobie czasem pozwolic na chwile szalenstwa bez wyrzutow sumienia:) a wam, jak sie udalo? Zostawiam 2 moje zdjecia dla porownania:) Pozdrawiam serdecznie:) http://i48.tinypic.com/2ns5c9w.jpg http://i45.tinypic.com/33to22v.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Lipiec 27, 2012 Piękny spadek. Gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poli ana Napisano Lipiec 27, 2012 gratulacje i zycze utrzymania wagi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga_ndjhsf Napisano Lipiec 27, 2012 gratulacje !! :) za wytrwałość , efekt końcowy super !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieszczególnie 0 Napisano Lipiec 27, 2012 super, gratuluję! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebieskooki 0 Napisano Lipiec 27, 2012 No i brawo dla tej pani. Najbardziej optymistyczny dziś temat na kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arshiaa 0 Napisano Lipiec 27, 2012 opowiedzcie dziewczyny troche o swoich zmaganiach:) ja niestety walczylam z tym sama, ale naprawde ciesze sie ze osiganelam az tyle, dodatkowe info: zdjecie kiedy bylam gruba to efekt po 3 ciazy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Lipiec 27, 2012 Ja w sumie miałam dosyć lipną dietę ale nie było mi jakoś szczególnie ciężko. Udało mi się wyrobić dobre nawyki żywieniowe i ruszyłam tyłek do ćwiczeń. Byłam na jednym takim wątku na kafe i razem z dziewczynami opisywałyśmy swoje zmagania. Obecnie niestety kafe to zbiorowisko internetowych trolli. No ale cóż, dzieci mają wakacje to siedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arshiaa 0 Napisano Lipiec 27, 2012 ja niestety z braku czasu sportu nie uprawialam, ale zamierzam sie wlasnie zapisac na silownie bo o tygodnia stosuje diete oczyszczajaca dr. dabrowskiej i chce podniesc wydajnosc organizmu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Lipiec 27, 2012 Jakiś czas temu przez kilka dni stosowałam dietę składającą z kaszy jaglanej i herbat - czerwona i zielona. Na kilka dni jest ok, dobrze oczyszcza ale nie mogę teraz patrzeć na kaszę. Ze sportów to w sumie regularnie jeżdżę na rowerze i pływam a jesienią jak nie będzie 50 stopni planuję zacząć biegać. Najgorzej wstać z kanapy i zabrać się za sport, potem już wchodzi w nawyk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lgbb Napisano Lipiec 28, 2012 Gratulacje swietny efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalacznikowa Napisano Lipiec 28, 2012 Pieknie!!! Gratulacje,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 23lataiokres Napisano Lipiec 29, 2012 a moglabys podac terażniejszą wage i wzrost? ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arshiaa 0 Napisano Sierpień 21, 2012 mam 25 lat, waga 63 wzrost 158 a startowałam z 98 pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malokto Napisano Sierpień 21, 2012 Wow! Podziwiam Cię! Super wyglądasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach