Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaZonaZpodejrzeniami.

Mam podejrzenia co do uczciwości mojego Męża.

Polecane posty

"MłodaZonaZpodejrzeniami. Przeczytałam , bo tak Cię lubię, że nie mogłam sobie odmówić przeczytania Twoich mądrości" w porzadku;-) co nie zminia faktu ze sama sobnie przeczysz bo dopiero co pisalas ze mnie nie bedziesz czytac;-) "Kromka chleba ze smalcem...... Uwaga, teraz ROR bedzie se produkowac...scroll" a panna wali juz kolejny raz o mnie;-) widac ja zaintrygowalam na tyle ze postanowila zmienic topik na taki o mnie;-)

Gość marsjanka77
ROR masz racje a cala reszta w tym temacie to spiace krolewny

" zjawisko paranormalne ROR a zgodziłaś się kiedyś z czyjąś opinią? czy Twoja działalność na kafe ogranicza się tylko do cytowania i negowania każdego zdania osoby, z którą rozmawiasz?" oczywiscie , ze tak - wielokrotnie - nawet na tym topiku przynalam sie do bledu;-) pozostane jednak przy swoim zdaniu;-) nie jestem z tych osob ktore - najwyrazniej - podzielaja tzw. wartosci uniwersalne na cafe;-)

o i nawet ktos ze mna sie zgodzil;-) "marsjanka77 ROR masz racje a cala reszta w tym temacie to spiace krolewny"

Gość uikuikuikk
Upierdliwa baba z ciebie. Zmieniasz temat kochana,ale to nie pierwszy raz przeciez :D z tego co widac dzieje sie tak ,na kazdym temacie gdzie sie wypowiadasz..czyz nie dziwne to ;)

"niewiemcorobic2 oj gadasz glupoty, czepiasz sie słowek" byc moze z racji mojego zawodu zwracam uwage na szczegoly i detale - nie zapieram sie ze moja wersja jest jedyna ;-) " klocenie sie z kazdym na forum sprawia ci az taka przyjemnosc? wspolczuje ci" ja sie nie kloce - ja rozmawiam - ale masz prawo mierzyc mnie swoja miarka;-)

Gość marsjanka77
rozmemlane panienki ktorym wystarczy powiedziec ze sa kochane i ze im sie ufa przytul taka jeszcze i uwierzy ci we wszystko

"MłodaZonaZpodejrzeniami. Wiec ROR zegnamy" i kolejny raz pisze autorka do mnie - pomimo ze kilka postow wczensiej zarzekala sie ze nie bedzie ;-) ciekawe czy tak samo postepuje z wlasnym mezem?;-)

" Zmieniasz temat kochana,ale to nie pierwszy raz przeciez z tego co widac dzieje sie tak ,na kazdym temacie gdzie sie wypowiadasz..czyz nie dziwne to " to nie ja zmieniam temat - tylko inni zaczynaja rozmawiac do mnie i o mnie;-) widocznie topik glowny im sie znudzil;-) wola bawic sie w przypuszczenia na temat mojego zycia - albo rozpisywac sie o tym jak bardzo mnie ignoruja;-)

Gość marsjanka77
ROR czy ty nie widzisz ze jedyne rozmowy jakie te krolewny potrafia prowadzic to slodkie pierdzenie o farmazonach zero argumentow zero wlasnego zdania...

Gość zjawisko paranormalne
ROR spadaj nikt Cie tu nie chce, jesteś jak natrętna mucha. Nie dziwie się, że jesteś samotna i całe dnie spędzasz na kafeterii. Nikt nie lubi takich ludzi jak Ty, zmień się albo do końca życia będziesz spędzała całe dnie w wirtualnym świecie

" [zgłoś do usunięcia] marsjanka77 rozmemlane panienki ktorym wystarczy powiedziec ze sa kochane i ze im sie ufa przytul taka jeszcze i uwierzy ci we wszystko" po czesci sie zgadzam;/ ale tylko po czesci.. moim zdaniem - maz autorki najwyrazniej nie spal poprzedniej nocy i szybko sie zorientowal co jest na rzeczy;-) nie ma nic dziwnego w tym ze maz zonie mowi jak bardzoi jest dla niego wazna itd. ale zasatnawiajace jest to, ze wyznaje wszystko + zapewniania o uczuciu zaraz po tym gdy prawdopodbnie zorientowal sie ze ta przetrzasla jego telefon;-)

"MłodaZonaZpodejrzeniami. Przeciez napisalam , ze darze Cie taka sympatia, że nie moge nie przeczytac Twoich madrosci." napisalas tez ze bedziesz mnie ignorowac - sama nie wiesz o co ci chodzi;-)

"moim zdaniem - maz autorki najwyrazniej nie spal poprzedniej nocy i szybko sie zorientowal co jest na rzeczy" tak bo zapewne siedzialas pod lozkiem i jestes w stanie stwierdzic, ze nie spal. Gdyby mial cos do ukrycia to usunalby te 2 smsy od niej, a nie zrobil tego.

Gość Kromka chleba ze smalcem......
Mloda zono ja mysle ze i tak zachowalas zimna krew, ja nie wiem co bym zrobila bo jestem bardzo wybuchowa osoba, zreszta gdybym znalazla jakies smsy u meza to wiedzialabym ze cos jest na rzeczy bo on zadnych tajemnic nie ma, wiec gdyby zaczal miec to wiedzialabym ze cos sie dzieje. A zwykle widac ze cos sie dzieje jak facet nagle zaczyna bardziej o siebie dbac, nowe ciuchy perfumy...

Gość uikuikuikk
Nie z kazdym da sie dyskutowac, pani ROR jest swietnym przekladem,mimi iz sprawia wrazenie inteligetnej osoby. A to ze ktos ma odpowiedz na kazde zdanie....pytanie... mowi nam ze dana osoba jest pyskata ,i zawsze ma cos do powiedzenia :D

" [zgłoś do usunięcia] zjawisko paranormalne ROR spadaj nikt Cie tu nie chce, jesteś jak natrętna mucha. Nie dziwie się, że jesteś samotna i całe dnie spędzasz na kafeterii" mysl co tylko poporawi ci humor;-) zachcam do dalszych analiz na temat mojego domniemanego osamotnienia;-) pomoge ci - moja samotnosc zaczela sie w zasadzie od razu - rodzice oddali mnie zaraz po urodzeniu;-)) ;-0) ;-) no a potem juz poszlo gladko - cale zycie samotna;-)) "Nikt nie lubi takich ludzi jak Ty, zmień się albo do końca życia będziesz spędzała całe dnie w wirtualnym świecie" nie zabiegam o twoja sympatie zlotko;-)

Gość Kromka chleba ze smalcem......
Zwykle jak zdradzaja to usuwaja wszystkie smsy, skrzynka jest zawsze pusta, numer rowniez nie bylby zapisany pod kobiecym imieniem, wiem z doswiadczenia mojej kuzynki.

" [zgłoś do usunięcia] MłodaZonaZpodejrzeniami. marsjanka77 ROR nie musisz zmieniac nicku " czekalam na ten "argument";-) to pwoiem ci cos jeszcze - wszytskie niki to ja - i te czarne i pomaranczowe - pewnosci w koncu nie masz, co nie?;-)

Gość marsjanka77
[zgłoś do usunięcia] MłodaZonaZpodejrzeniami kobieto jestem pod wrazeniem przenikliwosci twojego umyslu jak doszlas do tego ze marsjanka77 to ROR a ROR to marsjanka77 a nie potrafisz odczytac intencji swojego meza

"niewiemcorobic2 OD TERAZ NIE ODPISUJEMY ROR IJEST SPOKOJ!" ocho;-) bunt! ;-) tyle ze z mala sila przebicia ... to o czym bedzie pisac, hm?;-) zalozcie sobie kolko wzajemnej adoracji do ktorego ROR nie bedzie miala dostepu - przurocze jest to co napisalas;-) a swoja droga - zobaczcie jak ludzie boja sie panicznie kogos o innym zdaniu?;-)

Gość marsjanka77
ROR uwielbiam cie to znaczy siebie a to MłodaZonaZpodejrzenia bedzie miala zagadke

"tak bo zapewne siedzialas pod lozkiem i jestes w stanie stwierdzic, ze nie spal. Gdyby mial cos do ukrycia to usunalby te 2 smsy od niej, a nie zrobil tego.". a ta dalej do mnie pisze ;-) niekonsekwentna klamczuszkla;-) zlotko - zkladasz topik , wszystko dokladnie opisujesz - a teraz sie dziwisz;-) moze wiecej czasu poswiecaj mu w realu, hm? anie tak sie przejmujesz opinia jakijs ROR;-) masz wspanialego i szczerego meza - nie dziwne ze "samotne" panny z forum ci zadroszCZAJA;-)