Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikojan

Poszłam z sertzem na dłoni, wróciłam z defibrylatorem na klacie.

Polecane posty

Czasem myślę, że gdyby nie kafetełe to byłabym normalnym człowiekiem. Lizałabym szron zna szlabanie przy Jednostce Wojskowej 2063, sprzedawałabym przepocone japąki fetyszystom z targu i ze śliną na tzytzach kręciłabym wały z kołdry :classic_cool: Ale ja się wzięłam za podryw :o:classic_cool: A podrywania to ja zdecydowanie nie mam w swoich małych, popiertolonych genach, co pan z Empiku udowodnił krótkim: „NIE kiedy prosto w twarz piertolnęłam mu propozycją dzielenia wspólnego, małżeńskiego łoża, bo stwierdziłam, że jak już szokować to ciężkim arsenałem, a nie jakimś piertoleniem o spacerach w blasku mieczy świetlnych :classic_cool: Skandal und poruta. Myślicie, że takie odrzucenie kobiety przy ludziach stojących w kolejce to już dobry powód do skoku ze szczytu Pałacu Kultury prosto na ludzi galopujących bez opamiętania w stronę Muzeum Techniki? :classic_cool:

Gość BoguMiła
przemysleć by trza dogłębnie

Gość manio ciekawski=)
Gdybym, że ja o brzasku odczytał twych słów słodycz niecierpliwą. Gdybym otrząsnąwszy się ze snów łaciatych plam i sieci, dotknął spojrzeniem, twych krągłych liter, bynajmniej czterech. Ach! Gdybym...

Gość bezzębna Mariola
hahaha , piszesz cobyś zębów nie miała:D:D:D

Gość tyle czemu ty się JAN
nazywasz a uważasz się za KOBIETĘ? :classic_cool:🖐️ Pan w empiku pewnie nie był dość nowoczesny na twoje problemy z tożsamością płciowa :classic_cool: Spróbuj na paradzie równości :classic_cool:🖐️

Gość ja się dobrze czuję
hahahhahaha :D

Dumam już dobrą godzinę, bo tyle zajął mi powrót z miejsca zbrodni w miejsce jeszcze większej zbrodni, czyli mojego prawdopodobnego skoku na główkę w centrum Warszawy :classic_cool: Plus sytuacji jest taki, że już nie muszę zostawiać milionów i odmawiać sobie alkoholu na rzecz spotkania typka zza lady. Minus jest taki, że nikt mi nie zwróci tych bezalkoholowych notzy, które były bardzo traumatyczne, a co gorsza nikt nie zwróci mi honoru, który zostawiłam wśród ludzi w kolejce, z których każdy mógł być potencjalnym użytkownikiem kafetełe :classic_cool: No nitz, podobno miłość to ból i cierpienie, trochę to popiertolone, ale bywa :classic_cool: bezzębna Mariola Nie mam zębów, nie mam sertza, nie mam honoru, jestem w rozsypce :classic_cool: tyle czemu ty się JAN Rozumiem, że Twoja rekomendacja jest poparta doświadczeniem? :classic_cool:

Gość bezzębna Mariola
brawa! że chociaż próbowałaś!

Gość ja się dobrze czuję
mikojan czemu nie interere Cię piertolenie o blasku ksienżyca itede?

Gość ja się dobrze czuję
lukasz ona szuka miłości :classic_cool:🖐️

Potraktuj to jak akwizycję. 9-u powie nie, 10ty powie tak. A że to będzie ktos jak łapicki, to się nie przejmuj :) Poza tym podrywając faceta nie wyjeżdżasię od razu z seksem.

bezzębna Mariola Mamełe mi zawsze powtarzała, że kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa. Niefartownie nie wspominała, że może też przegrać, więc opcji porażki nigdy nie biorę pod uwagę, próbuję zawsze, przegrywam jeszcze częściej, po czym próbuję jeszcze chętniej. Popiertolona jestem :classic_cool: ja się dobrze czuję Interere bardzo, ale typas taki roochawy i obrotny to założyłam, że lubi szalony humor. Pewnie lubi, ale nie ze mną :classic_cool: lukasz_neumann@tlen.pl Właśnie zauważyłam różnicę pomiędzy samiczką, a samtzem. Gdybym przeczytała o małżeńskim łożu to stwierdziłabym, że kobieta oświadczyła się facetowi, ale dla was to od razu obiąg z połykiem. Faceci... :classic_cool: Mam nadzieję, że tylko Łukasz wziął moje małżeńskie łoże na poważnie, bo stracę wiarę w lepsze jutro :classic_cool:

Siedem grzechów głównych 1) pycha, 2) chciwość, 3) nieczystość, sex 4) zazdrość 5) nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu, 6) gniew 7) lenistwo SPIERDALAJ DO PIEKLA TAM BEDZIESZ MIALA RUCHANIA PO SZYJE

Gość ogłoś się na
www.pl.zbiornik.com :classic_cool:🖐️ Wrzucisz zdjecie łoża i tzytzków oraz tzipy to znajdziesz prawdziwom miłość niczym z serialu L jak Lubov :classic_cool:

Gość ja się dobrze czuję
lukasz sam spierdalaj :D

z których każdy mógł być potencjalnym użytkownikiem kafetełe . Jakby tam był ktoś z Kafe, to już byś wiedziała. Byłoby 100 tematów o tobie. A pozatym to niemozliwe, żeby ktoś z Kafe oderwał się od komputera i szlajał tam gdzie są książki. I to w biały dzień.

Gość ja się dobrze czuję
Pytacz hahahahha coś w tym jest :D

lukasz_neumann@tlen.pl Nie musisz mi przypominać siedmiu grzechów głównych, bo spotykam się z nimi codziennie, niewyżyty samtzu :classic_cool: Pytacz pytalski Rzeczywiście pominęłam bardzo istotną kwestię, że kafeterianie w tych godzinach nie opuszczają swoich nor w celach zakupowych. W sumie stała za mną stara babina to mogła chociaż klaskać kiedy było trzeba, ale widzę, że nawet babinki mają na mnie wyjebane :classic_cool: Swoją drogą, z Ciebie to niezłe ziółko, Ty poszukiwaczu koleżanek na seks w plenerze :classic_cool: Jak będę szukać męża to rozsądniej podejdę do tematełe i przeprowadzę solidną selekcję popartą miesiącami obserwacji i rachunków na kalkulatorze. A panowie z Empików, wbrew pozorom, nie tylko dobrze władają towarem i reklamówkami, ale przy okazji wspomnianymi wyżej mieczami też :classic_cool:

lukasz_neumann Moje metafory są chyba dla Ciebie zbyt dwuznaczne, bo ja ani razu nie napisałam o dymaniu :classic_cool:

lukasz_neumann Ty żyjesz, ja żyję w czasach mieczy świetlnych i samtzów z Empiku. Co nie oznacza, że dymam wszystko co popadnie, bo chyba mylisz mnie z kimś, kogo znasz :classic_cool: Który Michał? :classic_cool:

A byłaś w mini, czy w spodniach? Uśmiechałaś się, czy mówiłaś z poważną miną? Wcześniej z nim gadałaś, czy to pierwszy raz? Jaki masz kolor włosów? Tyle pytań, a tak mało odpowiedzi :P

Gość ja się dobrze czuję
tym razem może idź na imprezę, tam będą samtze chętniejsze na takie propozycje :D