Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka ****

kto nie spi ?

Polecane posty

Gość tego sie nie zapomina
:D

a ty nie dosc ze jestes ograniczona i nie znasz ortografii to jeszcze jestes wulgarna i prostacka skoro nie potrafisz z klasą przekazać nam swojego zdania :)

Z KLASA ZACZELAM NA POCZATKU NPISALAM ZE JESTEM ANALFABETKA I CIO Z TEGO A WY ZROBILISCIE WIELKIE HALO BO KTOS PISAC NIE POTRAFI NAJLEPIEJ ZESZMACIC ZGNOIC BO KOES POLSKIEJ ORTOGRAFI NIEZNA NIE WAZNE DLACZEGO PO CO TYLKO JAZDE ROBIC BO PRZYJEMNOSC WAM TO SPRAWILO LEPIEJ SIE CZUJECIE JAK POCISNELISCIE ? BO MI TO RUZNICY NIE ZROBILO BO JA WIEM ZE ZLE PISZE PO POLSKU I CO TO WAM DALO ZE POCISNELISCIE

poczytaj ze spokojem jeszcze raz kto zaczal gnoic ;) jakas osoba zwrocila ci uwage a ty wyzwalas go od jełopa :o

Gość ta anika przypomina mi kolibra
ten sam styl jak sie wnerwi :O

moj wpis po zwruceniu mi uwagi zastanuw sie co piszesz i najpier sama sprawdz 01:13 [zgłoś do usunięcia] anika665 SORY JESTEM ANALFABETKA NIE ZNAM OTROGRAFI kazdy mysli ze marzeniem kazdej kobiety jest miec idealnego faceta TO NIE PRAWDA !!!! marzeniem kazdej kobiety jest jesc do woli i nie tyc

Fleur, widzisz jak latwo mozna kogos poznac, wystarczy mala prowokacja i wychodzi z kim masz do czynienia :D

widzę.. przez kilka dni się powstrzymywałam, żeby jej nie zwrócić uwagi na te błędy, ale bez przesady..ktoś jej powiedział, że nie pisze poprawnie to zaraz klnie, rzuca się..dobrze, że nie stoję przy niej bo pewnie byłaby gotowa mnie pobić :o

stad moje zdziwienie, ze tu jestes :)

Nie tylko Twoje zdziwnie, a Aniki nie bronie, DODAM(fleur patrz)jak sie wkurzyła to totalnie nie ogarniam, wystarczało ignorować :)

jestem od niedawna i rzadko :) niestety 98% ludzi tutaj ma IQ niższe niż temperatura pokojowa ;)

ktos zaczal, ja skonczylem :D sorry, nie chcialem rozwalac Wam tematu, tez nie spie i nie moglem juz tego czytac

może to i lepiej, że się odezwałeś, bo jeszcze trochę i dostałabym oczopląsu :D

raza mnie takie podstawowe bledy, moze sie czasem zdarzyc, ale to to juz byla przesada i to nie lekka :D

jeszcze troche i mialbym sam watpliwosci jak napisac np lozko :classic_cool:

tymczasem oddalam sie, ale tylko na jakis czas, jezeli idziecie spac to dobranoc :)

Ta.. błędy były kosmiczne, ale nawet samo formułowanie zdań było jakieś niezrozumiałe.. ciężko bylo w ogóle złapać ich sens :o

Fleur no i super ze rozwalilas temat ... Po co tu jestes nikt cie tu nie chce nie widzisz tego? Na adasia rzucilas jakiegos focha i cie olal a dogryzlas jej o ortografie bo jestes zazdrosna ze z nia pisze ...zalosne bylo fajniej jak cb nie bylo wiec papa;-) A ty anika nie przejmuj sie i pisz tu ;-) Niektorzy moze nie wiedza ze zycie bywa rozne a tak wgl to nie trzeba byc od razu analfabetta jest takie cos jak dysortografia wiec najpierw fleur sie doucz a potem gadaj. Ps. Wczoraj faktycznie bylam u niego ;-) i teraz fleur mozesz mnie z pomarancza jechac :-P:-P

o jaaa :D nieźle się uśmiałam jak przeczytałam co napisałaś :D :D "nikt cie tu nie chce" :D i ty mówisz, że jestes dojrzała, z tymi odzywkami rodem z gimnazjum? :o nie masz pojecia o co poszlo miedzy mna a Adamem, wiec nie wtryniaj noska w nie swoje sprawy :) i nie mam powodu być zazdrosna o laskę, która nie szanuje własnego męża, wybacz ;) jeśli już wspomniałaś o dysortografii to nie muszę się douczać, bo dysortografia to nie jest nieumiejętność korzystania ze słownika moja droga :) pozdrawiam cię bardzo cieplutko i chętnie tu jeszcze zaglądnę, żeby zrobić ci na złość, bo rozwaliłaś mnie tekstem "nikt cię tu nie chce" :D :D za moich czasów mówiło się tak w podstawówce :D :D a co do tego "jechania z pomarańcza" to nie w moim stylu słoneczko :) powiem ci wszystko co myślę nie ukrywając się :)

Ta chcialas sie popisac nie wyszlo bo dysortografia nic nie ma wspolnego z korzystaniem z slownika haha nawet ci definicje podam zebys uwierzyla :http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Dysortografia wiec juz lepiej nic nie mow haha tak zagladaj tu ciekawe zkim bd gadac ?:-P:-P Ta bd mi robic na zlosc i kto tu jest niedojrzaly apropos ja mam 17 lat nie musze byc super dojrzala ale jestem napewno bardziwj niz ty:-) Zazdroscisz mi czegos czy co ? :-P Ta no moze nie wiem o co poszlo ale to nie jest dziwne bo on tez nie wie:-P pzs.tez sie usmialam z twojej definicji dysortografi slowniczku :-)

miśka... przykro mi, że nie zrozumiałaś co ja napisałam.. pomogę ci to ogarnąć :) napisałam: "dysortografia to nie jest nieumiejętność korzystania ze słownika moja droga " - czyli.. to że ktoś ma dysortografię, nie oznacza, że nie może spojrzeć w słownik i napisać poprawnie :) Dałaś czadu teraz :D nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem :o a to, że czerpiesz wiedzę z wikipedii.. mówi samo za siebie :)

Nie czerpie wiedzy z wikipedi A tobie by sie chcialo piszac w nocy zagladac do slownika bo ktos tak chce ? Mi jej pisownia nie przeszkadza ale nie.zdziwie sie jak przez cb anika juz tu ni nie napisze bo komentujesz kazde jej slowo Nie trawie cie i nie bd z toba gadac dociera to do cb? Rozwalilas topik jestes zadowolona? Teraz gadaj sama do siebie pa

Jeśli czytałaś tą "kłótnię" od początku, to widziałaś, że to nie ja pierwsza napisałam Anice, że popełnia błędy :) ja tylko wstawiłam się za osobą, która wytknęła jej błędy i została za to wyzwana przez Anike od jełopów :o Ja przez kilka dni tolerowałam te błędy i nawet nie zamierzałam się odzywać w tej kwestii, ale przesadziła, kiedy obraziła kogoś, kto tylko zwrócił jej uwagę ;) A to, że nie będziesz do mnie pisać, to jest jakaś groźba czy co? :D Nie wiem czy zauważyłaś, że w sumie od początku do Ciebie nie pisałam i nadal nie zamierzam, a ty nie będziesz decydować, czy ja mogę się tutaj udzielać czy nie :) Żegnam cię ozięble :D

A co cie obchodzi czyjas ortografia? Ja tez do cb nie pisalam :-P:-P:-P Ty wgl masz dziwne spojrzenie na swiat ja wedlug cb jestem dziewczynka a adasiek gowniarzem ... A ty kim niby jestes hehe .. Zadna nowosc ty cala jestes oziebla dobra adas anika dawajcie tuuu:-)

Aleee się temacik rozkręcił :P:P Już miałam ochotę się dołączyć, ale niestety zrobiło się zbyt nerwowo ;) :P Zapowiadało się nawet ciekawie, same kobietki i rodzynek ;) :P

Malenka alez zapraszamy ;-) Witamy w naszych skromnych progach xd O poznaniak dobrze ze jestes b o wszystkich wywialo :-( Ty lizusie bd dzisiaj ?:-P:-P:-P Ps. Anika odezwij sie :-)