Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczy brzydalek

ladni nie maja pojecia

Polecane posty

Gość Tereferere
To tylko pokazuje jak, ma święta rację. Mnie na przykład nie podoba się w ogóle Marylin Monroe... Uroda piękna... Tsss

Co do urody to wiele zależy od genów. Jasne, można tu i tam coś poprawić ale z gówna masła nie ukręcisz.

Gość Tereferere
Uśmiech jest najlepszym kosmetykiem

Gość aaaaaaaaaaaaaaarwena
frodo nie mow ze sie wstydzisz swoich przemyslen z przeszlosci :P

Gość to tylko pokazuje jak
ostatnio oglądałam właśnie zdjęcia Monroe, może i ładna, ale mnie nie zachwyca. to samo z uznawaną za najpiękniejszą Angeliną Jolie, czy z mężczyzn Brad Pitt, są atrakcyjni, ale czy są ideałami...dla mnie nie. to, że w mediach nam coś narzucą (kariera tej całej Siwiec, kto to u diabła jest, że jej tak pełno), jakiś kanon nie znaczy, że to jest słuszne i musimy się do niego dostosować. od uśmiechania się robią się szybko zmarszczki:P wiem coś o tym:D

Gość Tereferere
A to 1,8 to wysoki?

To nie przeszłość tylko stan obecny na chwilkę przykryty hormonami. Panna odejdzie to będzie powtórka z rozrywki, że to kurwy, że szmaty, że łatwe i co ja mam począć z tymi swoimi 174,5cm :D

Gość niebieskooka pieknosc
zycie ladnego wcale nie jest kolorowe...

Gość Tereferere
To kim być najlepiej? Piękni mówią, że źle, brzydcy, że źle... Ehhh

Gość aaaaaaaaaaaaaaaarwena
ja nie mam sily na to forum...

nie wiem czy w tv jest, przynajmniej nie w publicystycznych, ale w necie co chwilę się na nią natykam, chyba zaświeciła cyckami na euro i stała się gwiazdą:D Terefere, masz ciekawy gust

szczescie nie jest zalezne od urody. mozna byc brzydkim szczesciarzem, ladnym nieudacznikiem, pieknym farciarzem. Nie od urody zalezy ludzkie zycie

najlepiej dobrze czuć się we własnym ciele

chyba, ze zarabiasz ciałem, wtedy jednak od urody:P

wasniewska zarabiala (przez chwile) cialem a wcale ladna nie jest ;-)

Gość etewhwjh
Kwaśniewska

wyrobiła sobie nazwisko:D ale z kolegą rozmawiałam i dla niego była ładna, każda potwora znajdzie amatora:P

Gość lyutuj
Świńskie oczy ma

Gość Tereferere
nie wiem czy w tv jest, przynajmniej nie w publicystycznych, ale w necie co chwilę się na nią natykam, chyba zaświeciła cyckami na euro i stała się gwiazdą No TV to dla mnie jedynie tvn24 Terefere, masz ciekawy gust Też coś. Ina Benita (bo tak się ta pani z fotografii nazywa) jest najpiękniejsza na świecie :) najlepiej dobrze czuć się we własnym ciele I o to właśnie chodzi. Bo jak ktoś źle się czuje we własnym ciele to jest skończony

Gość Tereferere
Waśniewska? O Boże, paskudna!! Jeszcze wyglądała znośnie w normalnych włosach... Anty ideał

Gość Tereferere
Bzdura. Skończona to jest ta moja Ina Benita, bo od 68 lat nie żyje.

Znalazłam sobie na yt fragmenty gdzie grała, lepiej niż na foto wygląda, ale nie uważam jej za ideał:P ale to jest świetne właśnie, że każdemu co innego się podoba, różnorodność jest piękna:) rzadko ogladam, bo rzadko mma dostęp do tv:D ale chcę się przerzucić z TVN24 na Polsat News, porównywałam niedawno i może nudniejszy PN jest nieco, ale własnie dzięki temu bardziej obiektywny i mam wrażenie, że dziennikarze pod względem merytorycznym ogólnie są lepiej przygotowani. chociaż znaleźć teraz media w miarę obiektywne, nie szukające tanich sensacji graniczy z cudem Samotnik, to poszukaj pomocy może jakiejś, ale i tak nikt nie poprawi Twojej samooceny za Ciebie

musisz się pogodzić z faktami znaleźć sobie zainteresowania ,pracę i o tym nie myśleć. A jeżeli to nie pomaga to idź do psychologa.

Gość Tereferere
to tylko pokazuje jak, piszesz o Rossanie, czy Inie? Ach, zapomniałem- jak tylko mogę- Kuchenne rewolucje :)

Faktycznie gusta są różne, bo do mnie typ urody tych kobiet z przed ery jurajskiej jakie wstawiliście w ogóle nie przemawia. Tak samo jak te inne gwiazdy sprzed lat typu Negri czy Dietrich