Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

CZY POLROCZNEMU DZIECKU MOZNA DAC FRYTKI???

Polecane posty

wlsnie nie mam mleka ani kaszki a teraz juz nie kupie nigdzie... chyba jej dam tego ziemniaka jak sie gutoeuj??

Gość witam pozdrawiam
jezu anitka daj jej tego zeimniaka jak juz ugotowalas i do popicia mleko, mleko musisz miec tak czy inaczej na noc bo moze ci sie budzic dziecko to wtedy butelke podajesz, a rano kup sloiki i soczki i juz bedziesz wiedziala mamy nie masz w poblizu, tesciowej? nie znasz nikogo z rodziny tej dziewczyny??

Gość Różowa róża katalina
Nie nie zniknę stąd krowo:)

Gość niuu
W biedronce kupisz mleko modyfikowane.

Gość do anita 21
jak dasz radę ją nakarmić moze ci nim pluć.. i raczej nie pośpi za dłługo. nie masz u siebie w bloku nikogo kto ma dziecko?powiedż poproś o troszke mleka lub kaszki powiedz jaka jest sytuacje

Gość do anita 21
biedronkę masz jeszce otwarta wiec zamiast pisać leć kupić mm

mam tylko ta sasiadke ale ona ma wieksze dzieci jedno ma dwa lata a drugie 5 i jedna z gory ma malutkie dopiero co sie urodzilo?? moze od niej wziac/ ale to nie bedzie glupio? jeszcze pomysli ze jakas wariatka jestem

Gość do anita 21
n te co sie urodziło nie je kaszki jak podaje mleko modyfikowane mozesz wziaśc jedynka jej nie zaszkodzi gorzej jak pije pierś

Gość do anita 21
no widzisz i problem z głowy ;d rozrób zgodnie z zaleceniem na opakowaniu mleko musi być schłodzone nie może być gorące

Gość Ghkf
Na noc mleko modyfikowane spróbuj bebilon najbardziej tolerowane mleko. Chociaż moja córka pije bebiko i nic jej nie jest. Rano mleko tez potem jakiegoś deserka lub skrobane jabłuszko potem gerbera np obiadek , mleko . Moja ma 8 mies i już śpi.

Gość hggyy
ja pierdolę ale jestes tępa autorko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kurwa ziemniaka nie umiesz ugotowac????????????

a moze jeszcze takir glupie pytanie jak bede ja kladla spac to po prpstu ja polozcy?? czy co trzeba zrobic?? koldra przykryc??

Gość Podobnie
anitka_21 :) jeśli to nie prowo to ci serdecznie współczuje :-) Ty już daj jej tego ziemniaka, kąp i kładź spać. Mój już od 1,5 h śpi. Butelkę masz chociaż? Bo takie dziecko to może jeszcze nawet kilka razy w nocy jeść. Ja też dziś mojemu półrocznemu na wieczór dałam ziemniaka :)

Gość hggyy
to chyba prowo bo nie wierzę że są takie tępe kobity

Gość witam pozdrawiam
ty anitka a ty jak sie kladziesz spac, przykrywasz sie czasem koldra, czy tak po prostu sie kladziesz? :O nie no teraz mnie rozwlalilas :O

dobra dziewczynmi ide bo mama moze za chwile przyjsc dam wam zna cjak mi poslza bo sie bardzo boje ja kapac chyba juz spiaca jest bo trze oczka tak robia dzieci co? trzymajciu kciuki za mnie :)

Gość hggyy
anita Ty to nie rób sobie dzieci bo żal

Gość niuu
Ta, zaśnie samo od siebie. Zebyś się nie zdziwiła. Dzieci są różne a ty o tym konkretnym i jego przyzwyczajeniach nic nie wiesz.

Gość Podobnie
To może ci ta matka jeszcze zdąży zadzwonic i powie jak dziecko usypia. Jedne dzieci same zasypiają inne trzeba bujać, nosić, tulić. Musisz wszystko przetestować.

Gość PROWO ta Anitka kolejny temat
już zakłada. Miała już chłopaka, co pisał z laskami na portalu erotycznym i inne przygody. Zawsze prowadzi rozmowy w taki sposób, by wyjść na debilkę. Półroczne dziecko to jest NIEMOWLĘ, wierzycie, że ktoś na serio może sie pytać, czy dać mu frytki? Wierzycie, że jakakolwiek matka może zostawić na 2 dni niemowlę i nie dać jedzenia do niego i szczegółowych instrukcji?

Gość PROWO ta Anitka kolejny temat
Ona nawet nicka nie zmienia i stopki. Pisze takie brednie, że głowa mała. I zawsze tabuny lasek odpisują trollowi :O

Gość do anitka
ja kalde mjego n aboku daje smoczek tere przykrywam i sam zaasypia czasami glaszcze po główce.. a nie które dzieci potrzebują kolysania w ramionach

Gość prowokacja...
cześć, Anita, jak tam chłopak? suczki na portalu erotycznym dobrze mu się sprawują? ;) Robicie już to w trójkątach? :P

Gość Podobnie
Może i prowo - mam nadzieję. Ale wierzę że są matki które potrafią tak podrzucać dzieci do takich anitek :D

Gość witam pozdrawiam
moze to i prowo, ale przeciez nieraz slyszy sie o takich matkach, a i osoby nie majace pojecia o opiece nad dziecmi tez istnieja, ja mialam taka kolezankej to chciala mi dziecko drazami karmic - dziecko 8 m-cy :) i potem podala jej za goracy obiadek i sie mala poparzyla lekko.a jak zaplakala to zamiast ja utulic z butelka z mlekiem, to czekolade jej dala. tak wiec istnieja takie osoby, oj tak :D ps. nigdy wiecej dziecka jej nie zostawilam, wtedy to bylo raz na godzine.

Gość Różowa róża katalina
Anitka pusta pisała że sobie wszystko wyjaśnili, całą noc w kakao ją rżnął i już się kochają:) anitko powiedz tej swojej męskiej dziwce żeby skoczył po mleko no chyba że dziś ma nocke w burdelu :)

dziewczyny jestem juz powiem wam ze mala od razu zasnela ale moja mam jej dawala mleko i ja wykapala a jak ja kladlam do lozeczka to juz prawie spala hehe ciekawe o ktoejte sie obudzi?? fzieki za pomoc jeszcze raz

i pozdrawiam srodkowym palcem wszystkie glupie laski obrazajace mnie na tym topiku idzcie sobie gdzie indziej to czy sie pogodzilismy czy nie to nie wasza sprawa tak sie zycie ulozylo ze do siebie wrocilismy i tyle

Gość Alutka z domu bumba
Śmieszna jesteś, jesteś z chłopem bo mamusią ci każe , gdzie ty byś znalazła takiego drugiego co by cię chciał? Kto by ci chciał w dupe sadzic. . . No kto? Chłopak ma dom i samochód, patrzysz tyko na to, jesteś typowa wiejską wieśniara bez perspektyw zamknięta w szklanej kuli , nie szukasz sobie nikogo i nic lepszego , bo po co? Który inny inteligentny chłopak by cię chciał. Żaden