Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz_neumann@tlen.pl

Dlaczego kobiety w tych czasach maja az tylu partnerów sexualnych ?

Polecane posty

Gość ja jestem prawiczkiem
ja uwazam, ze osoba ktora uprawiala seks bez zwiazku moze byc wierna, ale jako prawiczek bym raczej nie pasowal do takiej dziewczyny

Gość jak nic pisz to Prawiczek
i kropka

Gość teoretka to spoko babka
ja jestem prawiczkiem a dlaczego miałbyś nie pasować? z nas już tu robią dziwki i koorwy, ja taka nie jestem, ale jak już pisałam - nie będę skazywać się na wieczny celibat, bo może swoją drugą połówkę spotkam dopiero za 10 lat i co wtedy? mam zapomnieć, jak to się robi? :P liczy się charakter człowieka i ja nie miałabym nic przeciwko byciu z prawiczkiem (mówię o związku, bo wolnego seksu (bez zobowiązań) z prawiczkiem chyba sobie nie wyobrażam), jeśli rozumielibyśmy się we wszystkim innym, jak to ludzie w związku to i w łóżku byśmy się dotarli. ty poznawałbyś swoje potrzeby, ja bym się ich uczyła i ty moich. bo to nie jest tak, że jak ktoś jest doświadczony w tych sprawach (nie uważam siebie za doświadczoną) to z każdym następnym jest super. nie, tak nie jest. w seksie trzeba się docierać z każdym partnerem, więc z niedoświadczoną osobą mogłoby być miło :) spadam, będę wieczorem, pozdro i nie kłóćcie się, śpijcie z kim chcecie i nie zaglądajcie innym do łóżek ;) bo jeśli ktoś jest spełniony to nie ma potrzeby tego robić :D tak uważam :P

Gość w trakcuie szukania porządnego
faceta dać się zaliczyć setkom innym nie ma co

Gość Tak wymagadie doświadczenia
ja jestem prawiczkiem Nie miałbyś szans u takiej kobiety bo one chcą doświadczonego. zresztą wszystkie takiego chcą z prawiczkiem nie ma or razu super seksu facet musi zdobyć trochę doświadczenia by być dobry a na to potrzeba troszkę czasu a kobietom nie chce się tracić na to czasu dlatego biorą doświadczonych.

Gość kremowaslicznotka
ja chcę jednego, a miałam jedynie dwóch a mam 26 lat :D

Gość kremowaslicznotka
to prawda mam koleżankę, która miała z 25 :) no cemment, oczywiście to wynika z kompleksów ...

chcialbym przezyc seks bez zwiazku z jakas fajna doswiadczona dziewczyna

Ja uważam - z perspektywy czasu - że seks z jedną osobą nie ejst dobrym pomysłem. Przy moim pierwszym chłopaku wydawało mi się że jest cudownie, dziś jak o tym pomyślę - było beznadziejnie, byliśmy niedopasowani seksualnie. Z jednymi jest nam lepiej, z innymi gorzej, bez żadanych konkretnych powodów. Chociażby dlatego nie żałuję zdobytego doświadczenia.

Gość no tak dopasowanie seksualne
dziś dla kobiet to się liczy a nie uczucie

Jakie uczucie? Miłość to coś co przytrafia się niezwykle rzadko. Wszyscy wkoło gadają "kocham" chociaż nie wiedzą co to znaczy. Używają wielkich słów do nazwania małych rzeczy.

teoretka a jakbys szukala faceta przygodnego na jedna noc to tez by cie intelekt interesowal?

czyli zdrowe masz podejscie

Gość BIG_JOE_
masz racje im wiecej partnerów tym wieksze zakompleksienie tzn ze taka kobieta byla molestowana za mlodu

Gość ghghghghghghghgsdjdsd
Dlaczego kobiety w tych czasach maja az tylu partnerów sexualnych ? Bo dzisiejsze kobiety jedyne co mogą zaoferować mężczyźnie to swoje ciało, jedyne do czego są potrzebne to seks.Gdyby mężczyźni masowo rezygnowali z seksu to kobiety współczesne nie miały by żadnego celu by istnieć. Generalnie dzisiejsze kobiety nie mają żadnych zasad moralnych, nie nadają się do stałych związków dlatego też tak dziś popularne są związku bez zobowiązań.

W dzisiejszym świecie kompleksów nie mają tylko te rozjebane księżniczki które twierdzą że są najpiękniejsze na świcie, coć są od tego stanu oddalone o całe lata świetlne. A Was pewnie boli że miałam więcej kobiet niz wy? :)

Dlaczego kobiety w tych czasach maja az tylu partnerów sexualnych ? Generalnie dzisiejsze kobiety nie mają żadnych zasad moralnych, nie nadają się do stałych związków dlatego też tak dziś popularne są związku bez zobowiązań. Nie tylko kobiety ale i bardzo wielu mezczyzn ma taki styl zycia. Cotygodniowe wypady do klubow i min 2 lub i wieksze zmiany partnerow lub swiadome spotkanie na kawe w celu jedynie szybkiego sexu. Sa jednak na tym swiecie tez normalni ludzie :-)

Gość JuliTTa)
zaraz zaraz ! nie wszystkie kobiety są takie same..mam 21 lat i od prawie 4lat tego samego faceta :) i nie dlatego ze brakuje chetnych bo chocby w samym tym roku mialam juz propozycje od 2innych facetow ;/

Gość miałaś facet już w wieku
17 lat??? O kurde to ty szybka jesteś.

Gość dlatego iż
taki jest trend przede wszystkim dziewictwo w tych czasach to jak jakieś piętno ,a liczba partnerów to wyznacznik "atrakcyjności",choć bardzo często czym brzydsza tym bardziej się puszcza ale jeśli tak ktoś lubi i chce,to niech tak robi,to jego życie i ciało,i może sobą dysponować w jaki tam sposób chce Nie mniej sporo jest dziewczyn i kobiet,które stawiają zupełnie na coś innego,rozglądajcie się za takimi,dla których uwieńczeniem zakochania(uczucia) jest uprawiane miłosci a nie uwieńczeniem zapitej imprezy jest kolejny koleś

jak z kobitka nie ma o czym pogadac to co ma sie robic, boze ile spotkalem kobiet co w zyciu chyba ksiazki nie przeczytaly a romowa to mogla by sie toczyc o tym czy paznokiec ladniej wyglada pomaranczowy czy zielony...no zesz ...ile z taka mozna byc . tydzien ? problem w tym ze wiele kobiet (jak i pewno facetow) to dna intelektualne bez zadnych zainteresowan wiec co pozostaje? podymac sie i isc spac, zero do zaoferowania poza chwila przyjemnosci

roznych ludzi sie spotyka:) ale ja nie ide do lozka od razu bo mi sie podoba, ja raczej z tych co wola poczuc wiez:) tak czy siak przygniatajaca jest ilosc takich ludzi co swoja wiedze o swiecie czerpia z pudelka:) masakra:)

Gość to Twój wybór jakie kobiety
zaciagasz do łóżka,te najłatwiejsze-masz odpowiedź ta inteligentna nie dałaby o sobie zapomnieć :P więc,nie generalizuj sięgasz po łatwy łup a potem narzekasz że kolor lakieru do paznokci to jej priorytet:P postaw sobie większe wymagania-będą i lepsze doznania

Gość to Twój wybór jakie kobiety
o takkkk tv wymóżdża dokumentnie ,kształuje światopogląd i potem celebryci i celebrytki to guru każdej laski ludzie,którzy nic sobą nie stanowią,dla kasy i bycia na salonach potrafią się zeszmacić na maxa ...cofam więc słowa,ze szukasz łątwego łupu,,,skoro szukasz więzi, ale dokonuj mądrzejszych wyborów,nie będzie potem rozczarowania i generalizowania ze kobiety to puste lalki bo to nie jest prawdą

sdaf To skąd wiesz jak to jest z pustą? :P To przecież po godzinie rozmowy widać co kto sobą przedstawia :) Zawsze mnie zastanawiało gdzie są Ci co tak przelatują laski, skoro każdy z kim rozmawiam deklaruje, że musi poczuć coś aby iść z kimś do łóżka :) Zresztą to samo tyczy kobiet.

ja nie generalizuje, znam rowniez mase kobitek lebskich naprawde, ogolenie mam mozna powiedziec 2 przyjaciol w tym jedna kobitke z ktora moge pogaadac o czym chce, jesli potrzebuje o jedzeniu :) to mowie o jedzeniu, jesli o pieluchah to o pieluchah:") jesli o sytuacji politycznej w polsce to o sytuacji politycznej a jesli potrzebuje by mnie poratowala jak policzyc pewne zagadnienia fizyczne to mi tez nie odmowi, choc oczywiscie na niektore tematy rozmawiamy dosc ogulnikowo ale na tematy "branzowe" mozemy wejsc w dyskusje glebasza i merytoryczna. :) ale wiadomo ze na czole nikt nic nie ma wypisane i jak widzisz piekna kobiete no to w pierszej kolejnosci skupiasz sie na wygladzie a pozniej co ma do poweidznia:) no chyba ze od razu wypali z jakas kurwa lub innymi bluzgami:) oczywiscie zycie wszystko szybko weryfikuje , gorzej jak sie czlowiekowi popeirdzieli i sie zakocha i juz mu sie w mozgu pierdzieli i nie umie jasno ocenic sytacji