Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Puszka Bejbuszka

Nie ma ładnych imion dla chłopca:(

Polecane posty

Gość imiona dla chłopców
Sebastiany- straszne cwaniaki, ale imię ładne. Jerzy- bardzo lubię! Tomki- świetni są! Nie znam żadnrgo Tomka, którego bym nie lubiła ;) Sławki- debeściaki ;) Często utalentowani (choć nie zawsze) Leszek- uwielbiam to imię i znam naprawdę fajnych Leszków Artur- nie dosyć, ze imię śliczne, to jeszcze Artury z reguły są przystojne i naprawdę są fajnymi facetami Daniele- pół na pół albo chłopak cud miód i orzeszki albo skurwiel Damian- ciapa i maminsynek Adam- fałszywe i podłe to to. Zdarzają się wyjątki (rzadko) raz na jakiś czas i taki wyjątek zazwyczaj jest na wagę złota. Andrzej- są ok. Lubię Jędrzej- Jędrki to super goście

Gość imiona dla chłopców
i jeszcze dodam: Czarki- słodziachy :) I naprawdę fajni Łukasze- nie raz łamacze serc ;) Ogólnie baaaardzo fajni Wojtki- Świetni! Filipy- 2 rodzaje znam: patologia (łobuzy itp) lub okropne ciapy Maćki- mrrrrrr :D Uwielbiam!!! Konrady- ogólnie ok Jacki- średnio na jerza... tu cieżko mi uogólnić Krzyśki- Superanckie chłopy! :)))) Często bardzo przystojni Mirki- pierdoły, ale często dobre pierdoły... choć zdarzają się skurczybyki Przemek- i tu powiem, ze Przemków UWIELBIAM! ;) Nawet jak kłamią czasem to nie da się im nie wybaczyć :P Grześki- nie było grześka z którym bym się nie dogadywała...

Gość pola :)
mi sie podoba Mateusz i Bartek :) moje chłopaki :**

Gość Polaaaaaaa
Szymek Oskar Oliwier Jasiu :) fajne imiona ;p

Gość do imiona dla chłopców
strasznie subiektywne w takim rozszerzeniu...

Gość a moi synowie
to Feliks i Marek, piękne imiona

Gość papapamamama
A z tych dwóch imion, które podoba Wam się bardziej - Sebastian czy Tadeusz ?

Gość obiektywnie jako ona
Moj synek ma na imie Tomek i jestem zadowolona z tego imienia;) Maly Tomus..dorosly Tomek;)