Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość le fuck

Mój facet jest nietolerancyjny

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe czemu tyle mezczyzn jest nietolerancyjnych, a kobiety homoseksualisci specjalnie nie obchodza... Nie dziwie sie, ze za granica "obsmyczaja murzynskie pały" bo jak czytam ta kafe to Polacy wydaja sie beznadziejni. Troche luzu a znajdziecie sobie dziewczyne, ale do tego trzeba troche tolerancji, otwartosci na innego czlowieka i nie traktowac kobiete jak szmate do spelniania potrzeb

Gość gość
po sąsiedzku mieszka 2 panów w związku.Dzieci nie mają, Jeden architekt, drugi właściciel dobrze prosperującej prywatnej firmy. Mili ludzie, życzliwi, chętni do sąsiedzkiej pomocy. I to się liczy. Guzik mnie obchodzą ich relacje łóżkowe.Dla mnie ważne jest, że mamy spokojnych, miłych i życzliwych sąsiadów.

Przeciez homoseksualisci nie gwalca dzieci.Trynkiewicz jest jak najbardziej "prosty " Jakie musze miec argumenty zeby nie miec problemow z akceptacja.Nie mam argumentow,poprstu akceptuje,bo nie interesuje mnie ich zycie sexualne.

llelle puszczam ci like ! Co by jeden z drugim powiedzial ze wybranych przez nich architekt jest gejem :D Gdyby sasiadka okazala sie atrakcyja exluzywna prostytutka,panowie juz by tak nie grymasili :D

Gość gość
Halo!!! Nie rozmawiamy o pedofilii, to coś zupełnie odmiennego. Rozmawiamy o dorosłych, świadomych osobnikach. Pedofilia to zupełnie inna branża,nikt tego nie będzie tolerował - to jest brutalny czyn popełniony na bezbronnych dzieciach. Pedofilom nie popuścimy. My rozmawiamy o relacjach dwojga dorosłych ludzi tej samej płci decydujących się na wspólne życie. Wolno im? Wolno.

Uwazam,jesli komus sprawia przyjemnosc obcowanie z drugim panem/pania i nikt nikogo nie krzywidzi,to niech SE robia to co lubia.Ja tez mam w sasiedztwie milosiernie zlosliwych protestatow.Zbluzgaja cie jak myjesz auto w niedziele na swojej posesji. Za to moi homo sasiedzi przyniesli mi torta na urodziny ( z FB sie dowiedzieli) ;)

Gość gość
Pedały nie powinny mieć dzieci, to wbrew naturze, chore:o dziecko idzie do szkoły i mówi że jego tata ma na imię zbychu a mama zdzichu to z miejsca jest ukamienowane! Franka myślałem że ty madrzejsza a pier@dolisz tylko by na przekór powiedzieć. Dzieci nie mają jeszcze wyłonionych opinii stereotypów zdania i zlinczuja dziec***edałów wyobraź sobie jaką krzywdę takie s******ny pedały takim dzieciom mogą wyrządzić zanim zaczniesz pieprzyc byle być za mega tolerancyjna, rzygam tą twoją tolerancją na siłę i z przekory

Gość gość
Twój facet jest inteligentnym człowiekiem. Ciesz się, że takiego masz. W innym wypadku jakbyś trafiła na takiego tolerancyjnego, to kto wie? Może za jakiś czas zostawiłby Cię dla jakiegoś Adama...

Gość gość
A jak chcą mieć dzieci to niech je sobie ze sobą zrobią , proste jak je@banie. Porażka.

Gość gość
Mam w rodzinie taką sytuacje. Mój kuzyn od kilku lat związany jest z innym panem. Na początku ich związku trochę się ukrywali z wzajemną miłością. Młode pokolenie dość szybko jednak zorientowało się w ich relacjach. Jednak najszybciej zorientowała się babcia -82 letnia staruszka. I o dziwo, ona ich rozgrzeszyła i najszybciej pogodziła się z tym faktem. Dla rodziców kuzyna to był szok, wyrzekli się syna, babcia podeszła do tego ze spokojem. Ona znała takie relacje, wspierała ich, a rodzinie uroczyście oświadczyła, że nigdy nie wyrzeknie się wnuka tylko dlatego, ze ma inna orientację seksualną. Przytoczyła kilka faktów, że i wcześniej w tej rodzinie zdarzały się takie wypadki. Dla kamuflażu panowie ci żenili się z kobietami, czasami nawet z tego związku rodziło się dziecię, ale miłości w tym związku nie było.

W takim razie linczowac samotne matki,bo to nienormalne ze tylko baba wychowuje potomstwo. dzieci w domach dziecka tez linczowac,bo zawsze beda odtsawaly od grupy. Wszystkich zlinczujmy.Oszczedzmy tylko tych w legalnych zwiazkach,kobieta mezczyzna plus dzieci.Niewazne ze co wieczor dostaje mordobicie za slona zupe.

Gość gość
wszyscy tu filozujecie, a ja powiem po prostu: jeśli przeszkadza Ci w Twoim facecie to że jest mało tolerancyjny i to prawdopodobnie nie pozwala na zbudowanie trwałej relacji, to prostu weź dziewczyno wyp.. tego faceta i szukaj takiego, którego zaakceptujesz bez żadnych "ale" , no sorki ale jak się kocha to się nie filozuje. amen.

Gość gość
Franka co ty na to? Pedał pedalowi ma kał w od@bycie zaplodnic żeby dziecko mieli? Skoro są pedałami nie powinni korzystać z tego co w ich związkach jest niemożliwe i tym bardziej korzystać z dobrodziejstw z bycia hetero. Ja do spokojnie żyjących cweli nie mam nic ale tych s*****li tęczowych żądających nie należących im się praw najchętniej bym zutylizował

Gość anabellla
zastanawiające jest dlaczego ci co nie są homo, wiedzą o nich najwięcej. wiedzą, ze to choroba, mimo że nie są lekarzami, czy naukowcami. wiedzą, co należy z nimi zrobić i co jest normalne, a co nie. ciekawe, czy tak samo by gadali gdyby to oni sami byli homo.

Czyli pary bezplodne tez nie powinny poddawac sie invitro. Mysle ze mam mniej cierpliwosci i empatii niz moi homo sasiedzi. Przeciez ci ludzie rozna sie tylko tym ze sypiaja z taka sama plcia.A reszta tak jak u hetero.

No wlasnie anabellla Mysle ze choroba jest niewiedza i zlosc.To sie leczy u psychologa lub u psychiatry. Gosciu,jaka bedzie twoja reakcja,gdy dowiesz sie ze twoj brat/siostra syn/corka wnuk/wnuczka ma dziewczyne lub chlopaka ? Wygoniesz z domu,zabierzesz klucze,wydziedziczysz??

Gość gość
Co ty pier@dolisz? Samotne matki są i w naturze i to bardzo często! Samiec tylko zapladnia je a potomstwem zajmują się one! W bardzo wielu gatunkach zwierząt. Aha to lepiej dzieci z domu dziecka lepiej dać pedałom twoim zdaniem? Ja mówię że te dzieci zlinczuja inne dzieci a ty mi tu ni z gruszki ni z pietruszki wyjeżdzasz o linczach na dzieciach! Co dziec***edałom winne? Pedalskim tatom krzyczymy głośne NIE! Gdyby to było kur/wa normalne to natura dałaby im możliwość prokreacji! Zakumaj to głąbie że ta twoja tolerancja na wynaturzenie to gruba przesada

Gość gość
Kochanka Franka, masz rację!!! Linczować? mam nadzieję, że do tego nie dojdzie:D, ale może powinno się zlinczować przede wszystkim ludzi, którzy nie wiedzą, że z takich związków dzieci nie będzie.A jak już po drodze jednemu z panów zdarzyło się dać życie jakiemuś dzieciątku, to mama dziecka je wychowuje, taki pan mieszkający z innym panem robią ściepkę na alimenty. Puki co, w Polsce takie pary nie mogą adoptować dzieci, a jak swoje muszą wychowywać tez dramatu nie ma. Nic na temat związku dwóch kobiet nie piszę, ale nie znam takich par.

Gość gość
anabellla skończ pier/dolić.. To jest wbrew naturze. Wiemy co z nimi robić, bo jesteśmy stworzeni przez naturę, mamy odpowiednie geny. Taka jest kolej rzeczy,a związki homo są tylko dowodem na to, że człowiek potrafi wszystko spie/rdolić

Gość anabellla
akurat związki homoseksualne były najnormalniejszą rzeczą pod słońcem już w starozytności. nasza kultura ma takie, a nie inne fundamenty. gdyby platona i reszte filozofów juz na początku poddano eutanazji, to nie umiem sobie wyobrazic jak potoczyłaby się nasza historia i kultura.

Gość gość
Jak mój syn będzie pedalem to na pewno go nie skresle ale na pewno nie zezwole mu na to by z drugim pedałem dzieci bawił

Gosciu,mielismy nie mieszac srodowiska zwierzat.Gdzie suka wychowuje sama a pies psa tez lubi posunac. Dzieci nie beda linczowane dlatego ze mama mieszka z ciocia a tata z wujkiem jak pokolenie z twoimi pogldami zostanie zutylizowane. Czy wiesz ze dzieci w zwiazkach homoseksualnych maja jedna mame lub tate i czesto znaja swojego biologicznego ojca?

A jak mu gosciu zabronisz ?? Bedziesz sie spodziewal ze TWOJ syn bedzie g****il dziecko czy raczej bedziesz chwalil sie jakim dobrym ojcem jest syn i jakiego wspanialego masz wnuka lub wnuczke ?

gość Mam w rodzinie taką sytuacje....... Ja mam dwoch malutkich synkow.Z czego jeden,mlodszy lubi maznac sie cieniem jak idzie do przedszkola. Niech sie mazia i juz ! Nie oznacza to ze bedzie homo ani ze bedzie mial kiedys szczesliwa rodzine.

Gość anabellla
a Ty będziesz dorosłemu synowi dawał/ nie dawał przyzwoleń? na szczęscie bogiem nie jestes. a zresztą ja wcale nie twierdzę, że homo powinni brać dzieci, czy też nie powinni. to bardzo ciezki i złożony temat, a ja cieszę się, ze nie muszę o tym decydować. na pewno niejedna para homo byłaby lepsza od hetero, ale zgadzam się, że dziecku z takiej rodziny może byc ciężko w życiu. nie jestem natomiast psychologiem, ani żadnym specjalistą od takich rzeczy, więc nie mówie jak być powinno, bo tego NIE WIEM. nie wiem, czy np. małe dziecko jest w stanie zrozumieć dlaczego ma 2 tatusiów i czy przez to też nie wykształci się w nim jakaś chęc obcowania z tą sama płcią. pozostawiam takie rozkminy ludziom, ktorzy mają jakieś pojęcie o tych sprawach.

Gość znałam kiedyś takiego kolesia
w pracy - wyszczekany i przy każdej okazji najeżdżał na gejów, emancypację kobiet itd. Potrafił w kółko o tym gadać, nawet gdy nikt go nie pytał, a ludzie byli poirytowani tym p********iem. Co ciekawe - koleś ten miał jeden feler - widoczne ślady po operacji zajęczej wargi, blizny i wadę wymowy. Pewnego dnia jego tyradę o współczesnych zgniłych czasach (chodziło o tolerancję dla odmienności m.in. seksualnych) i apoteozę zdrowej moralnie przeszłości, która nie tolerowała zboczeń - ktoś w końcu przerwał stwierdzeniem, że w owej przeszłości takich jak on po narodzeniu topiło się w wiadrze z gównem, a nie operowało i pozwalało normalnie żyć w społeczeństwie. Na tym tyrady się skończyły.

Gość Alicja z Kilonii
Mieszkam w Niemczech od 18 lat, od 14 lat jestem szczęśliwą mężatką - mąż z mojego rodzinnego miasteczka. Mamy dwoje dzieci, pracę i sąsiadów Niemców. W budynku obok mieszka para gejów, w budynku naprzeciw naszego domu para lesbijek. Wiemy o tym, ale co nas to obchodzi? Mieszkamy na obrzeżach miasta, kupiliśmy dom i cieszymy się, że mamy takich miłych sąsiadów. Ba, ta jedna pani z tego kobiecego związku jest od lat cenionym dyrektorem gimnazjum[ jestem pewna, moja10 letnia córka właśnie do tej szkoły uczęszcza], druga z tych pań to biochemik i podobno wykładowca na uniwersytecie [[nie sprawdzałam]. Panowie? Jeden z nich zajmuje się ubezpieczeniami, jakiś przedstawiciel,drugi informatyk. Oczywiście, w moim otoczeniu mieszkają również tradycyjne rodziny, większość z nich ma medyczne profesje. I normalne rodziny - mama, tata i dziecko, coraz częściej więcej niż dwoje, ale nikt nie gardzi ludźmi, którzy mają odmienne relacje. Każdy szanuje sąsiada i nie wnika w jego relacje partnerskie.

Gość gość
Skoro to norma to niech pedał pedalowi dziecko kur@wa zrobi! Nooo niech kur@wa zrobi?????! Nie potrafi? Dopiero jak pedał zrobi drugiemu pedalowi dziecko to słusznie uznamy to za normalne i niech sobie wychowują swoje! Natury i zwierząt nie będziemy mieszać bo niewygodne co?????? Gdzie ty widziałas żeby pies psa ruch@ał??? Kity to żeń swoim dzieciom. Albo te swoje dzieci tym cwelom oddaj

Gość gość
Homoseksualizm to choroba psychiczna. Założę się, że jakby wszystkich takich osbników wysłali na TK głowy, badanie EEG, to na bank u większości wyszło by coś nie ten teges w mózgu :)

Gość anabellla
niestetyy nie kazdy człowiek jest w stanie wyjsc poza dualistyczny schemat dobre, złe normalne, nienormalne itd. ale wypowiadania się w sposób kulturalny, czy podstawowa wwiedza z zakresu biologii byłaby baardzo mile widziana przy jakiejkolwiek rozmowie (homoseksualne zachowania wsród zwierząt są zupełnie powszechne i tak, widziałam nie raz jak pies z psem tej samej płci obcował, podobnie i inne stworzenia boże).