Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Pytanie do forumowych lewaków...

Polecane posty

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

Te qrwiszcza z wenerami które się przez twój drążek przetoczyły to pewnie były takie myszki pobożne, jesteś znawcą.

Na studiach niektóre myszki pobożne jak się zerwały z łańcucha w obcym mieście i poszły w tango, to były w stanie nawet te jak to mówisz qrwiszcza zawstydzić :classic_biggrin:

• Thanks 1

7 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Dlaczego? Powiedziałaś, że wszyscy gwałcą, wszyscy mają was za dzi.wki, bo to taka kultura.

I tak Cię wielce zbulwersował temat rym cyma o śmierci papieża (a raczej samo to, że po prostu żałożył taki temat na forum), ale żarty o gw... na temacie o wojcie już spoko? Fajna ta Twoja "etyczność", taka mocno subiektywna i arbitralna.

15 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Wychodzi. Jeszcze nikt jej nie napadł, ale na wszelki wypadek zostanie w domu gdybym wybieral się z córką w niebezpieczne regiony  😉 

chyba znowu śpisz dzisiaj na kanapie 😜

• Haha 1

10 minut temu, Україна napisał:

I tak Cię wielce zbulwersował temat rym cyma o śmierci papieża (a raczej samo to, że po prostu żałożył taki temat na forum), ale żarty o gw... na temacie o wojcie już spoko? Fajna ta Twoja "etyczność", taka mocno subiektywna i arbitralna.

ukraina coooorva swinia

11 minut temu, Siurentajski napisał:

Na studiach niektóre myszki pobożne jak się zerwały z łańcucha w obcym mieście i poszły w tango, to były w stanie nawet te jak to mówisz qrwiszcza zawstydzić :classic_biggrin:

ten znowu odklejony opowiada o swoich mokrych snach.. jakie myszki na studiach? gosciu Ty jestes lamusem z 1 lawki, ktory nie miał kolezanek na studiach.  te bajki mozesz opowiadac libedowi co uczelnie wyzsza widzial tylko na widokówce.... masz slaby bajer i  brakuje ci luzu by podrywac lasie wiec zajmij sie wynoszeniem biurowek z pracy... no miejże litosc nad tym forum.

19 minut temu, Україна napisał:

O co ci chodzi w sumie? Napisałem wielokrotnie, że jestem sku...em? Napisałem. Nie robię z siebie swietego. Komentuję fakty, które właśnie tak wyglądają. Pieprz pochwaliłem  😉

25 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

Te qrwiszcza z wenerami które się przez twój drążek przetoczyły to pewnie były takie myszki pobożne, jesteś znawcą.

Dziwie sie, że Ty lykasz te jego bajki o podbojach sexualnych. To jaki on jest tutaj to wypadkowa alter ego z kafe i niespelnionych marzeń. Na studiach nie spotkalem zadnego faceta, ktory aspirowalby na studia dr i mial dobrze wyksztalconą gre z kobietami i umial skakac z jednej na druga bedąc w stalej grupie znajomych.

Ci co zaliczają nie latają za psorami z jezykiem na wierzchu. Wystarczy dodac 2 do 2 i zawsze wychodzi 4.

4 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

O co ci chodzi w sumie? Napisałem wielokrotnie, że jestem sku...em? Napisałem. Nie robię z siebie swietego. Komentuję fakty, które właśnie tak wyglądają. Pieprz pochwaliłem  😉

To nie kwestia skur... , tylko hipokryzji w tym przypadku, taktu i kurtuazji śmiesznie wybiórczej.

Przed chwilą, Україна napisał:

To nie kwestia skur... , tylko hipokryzji w tym przypadku, taktu i kurtuazji śmiesznie wybiórczej.

Nie, to nie jest hipokryzja. Zapytaj Ewy, przyzna Ci, że jestem rasistą. Ale też mam na tyle trzeźwy umysł, żeby neutralnie ocenić sytuację. Oceniam fakty. 

48 minut temu, Siurentajski napisał:

Najgorzej będzie jak już ci uchodźcy się zjawią i z żadną babą się nie będą chcieli ruuchać. Do kogo wtedy reklamacje składać, że naściągali tałatajstwa i żadnego z tego pożytku :classic_cool:

To już chyba ma miejsce 😛

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Nie, to nie jest hipokryzja. Zapytaj Ewy, przyzna Ci, że jestem rasistą. Ale też mam na tyle trzeźwy umysł, żeby neutralnie ocenić sytuację. Oceniam fakty. 

Chyba wątki Ci się pomieszały 😄 Ja cały czas o tym, że zwracasz rym cymowi uwagę bez powodu w sumie, bo pisanie tu o papieżu to rzekomo to "brak taktu " z jego strony, a sam znacznie gorszym brakiem taktu się ce...esz przez takie żarty w takim temacie. Tyle.

12 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Dziwie sie, że Ty lykasz te jego bajki o podbojach sexualnych. To jaki on jest tutaj to wypadkowa alter ego z kafe i niespelnionych marzeń. Na studiach nie spotkalem zadnego faceta, ktory aspirowalby na studia dr i mial dobrze wyksztalconą gre z kobietami i umial skakac z jednej na druga bedąc w stalej grupie znajomych.

Ci co zaliczają nie latają za psorami z jezykiem na wierzchu. Wystarczy dodac 2 do 2 i zawsze wychodzi 4.

Ekspert dał głos :classic_biggrin:

Zanim zaczniecie wyjeżdżać z dziczą polecam bulwersujący dokument z 2010 roku "this is my land hebron" ukazujący dramatyczną sytuację palestynczykow sąsiadujących z zydowskimi osadnikami. Poziom fanatyzmu religijnego i agresji izraelskich osadnikow wspieranych przez teoretycznie mających pilnowac porządku izraelskich żołnierzy wobec palestyńczyków był szokujący już wtedy.

41 minut temu, Siurentajski napisał:

Takie pobożne są najłatwiejsze znana stara prawda ; ) teraz jeżdżą sie dymac na pielgrzymki i księżula nie wiedza co z fantem zrobić bo niby orgietka zawsze spoko ale ze tak z płcią przeciwna to trochę fujka 😃

1 minutę temu, dep_sour napisał:

Takie pobożne są najłatwiejsze znana stara prawda ; ) teraz jeżdżą sie dymac na pielgrzymki i księżula nie wiedza co z fantem zrobić bo niby orgietka zawsze spoko ale ze tak z płcią przeciwna to trochę fujka 😃

ja bym chcial na pielgrzymce poznac szara myszka dla anonka

45 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Przykro mi. Jestem obrzydliwym realistą. Tak więc ani Ty, ani RC Jezus mnie nie przekonujecie. 

MC Jezus 😃

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Ekspert dał głos :classic_biggrin:

nie masz pojęcia kto jest a kto nie jest expertem...  40+ facet ktory zostawia Jadwigę samą  2 noworodkami opowiada na forum o swoich wyimaginowanych podbojach sexualnych. doprawdy żenda dnia Mirek. Do podrywania lachonów trzeba mieć dryg, którego nie masz i nie umiesz tego podrobić, dlatego zgrywasz tutaj znafce. A to nie ma nic wspólnego z byciem playboyem. Takze ten... sam sie orasz i sie jeszcze cieszysz...

5 minut temu, Україна napisał:

Chyba wątki Ci się pomieszały 😄 Ja cały czas o tym, że zwracasz rym cymowi uwagę bez powodu w sumie, bo pisanie tu o papieżu to rzekomo to "brak taktu " z jego strony, a sam znacznie gorszym brakiem taktu się ce...esz przez takie żarty w takim temacie. Tyle.

Cały czas o jednym. Ja nie żartuję. 

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Cały czas o jednym. Ja nie żartuję. 

Czyli bycie hipokrytą wlicza się w bycie skur... ? Zawoalowana hipokryzja to nadal hipokryzja.

4 minuty temu, Україна napisał:

Czyli bycie hipokrytą wlicza się w bycie skur... ? Zawoalowana hipokryzja to nadal hipokryzja.

Sku...n to określenie o dosc negatywnych cechach, więc jeżeli Ci zależy, to oczywiście mogę nim być. Ja nadal uważam, że mam rację. Ty uważasz swoje. Nie dogadaliśmy się. 

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Sku...n to określenie o dosc negatywnych cechach, więc jeżeli Ci zależy, to oczywiście mogę nim być. Ja nadal uważam, że mam rację. Ty uważasz swoje. Nie dogadaliśmy się. 

Sęk w tym, że nie dość, że narzucasz innym swoje wysokie i specyficzne ramy kurtuazji (co na tym forum jest w sumie absurdalne 😄 ),  to w dodatku sam ich nie przestrzegasz. Nie wiem co tu jest do "niedogadania", ale ok.

51 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

nie masz pojęcia kto jest a kto nie jest expertem...  40+ facet ktory zostawia Jadwigę samą  2 noworodkami opowiada na forum o swoich wyimaginowanych podbojach sexualnych. doprawdy żenda dnia Mirek. Do podrywania lachonów trzeba mieć dryg, którego nie masz i nie umiesz tego podrobić, dlatego zgrywasz tutaj znafce. A to nie ma nic wspólnego z byciem playboyem. Takze ten... sam sie orasz i sie jeszcze cieszysz...

A ty playboyem jesteś? A myślałem że to widmok wczoraj wygrał Kafeterię na miesiąc czerwiec :classic_biggrin:

55 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Kiedyś Munek wstawił sobie kota w avatar i jeżył się do Mewy, który mial mewę w avatarze, że jego (Munka) avatar zjada Mewy avatar. I myślałem że nic śmieszniejszego co do avatarów mnie tu już nie spotka, a tu proszę - chłop znalazł w necie zdjęcie typa w garniturze, wstawił sobie w avatar i już jest playboyem :classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin:

jakby byla 3 wojna swiatowa chcialbym zeby mnie wyslano do chin, albo innego azjatyckiego kraju

10 minut temu, Siurentajski napisał:

A ty playboyem jesteś? A myślałem że to widmok wczoraj wygrał Kafeterię na miesiąc czerwiec :classic_biggrin:

nie jestem i nie aspiruje, miedzy playboyem a lamusem jest miejsce dla Lex. chwalisz sie podbojami ktorych nie bylo, wystarczy poczytać jak i co piszesz i widac, ze nie wiesz na co doopy zwracają uwage. mądrosci znafcy nie należa do afrodyzjaków. wiedzialbys to hehe

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

nie jestem i nie aspiruje, miedzy playboyem a lamusem jest miejsce dla Lex. chwalisz sie podbojami ktorych nie bylo, wystarczy poczytać jak i co piszesz i widac, ze nie wiesz na co doopy zwracają uwage. mądrosci znafcy nie należa do afrodyzjaków. wiedzialbys to hehe

Jak się przez dwa lata podrywa dziewice przed menopauzą bez uzębienia na przędzie, tak jak ty, to na pewno się wie na co doopy zwracają uwagę. Wierzę na słowo.

Niestety mam inne obserwacje dotyczące tego co kręci baby. Widać z różnym sortem bab się umawialiśmy. Ja mówię szczerze - z podrywaniem dziewic menopauzalnych nie mam żadnego doświadczenia :classic_cool:

7 minut temu, Siurentajski napisał:

z podrywaniem dziewic menopauzalnych nie mam żadnego doświadczenia :classic_cool:

Nie masz zadnego dosw. w podrywie bo to Jadwiga zagadała i ciągneła takze ten...

A co znowu za żale ze piszę z laską  i jej nie podrywam? chyba to normalne skoro mam żone... w Twoim malutkim swiecie takie sytuacje to bład matrixa hehe za kazdym razem udowadniasz jak jesteś lewy z babami.... 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się