Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość le fuck

Mój facet jest nietolerancyjny

Polecane posty

Pozdrawiam Alicje a z gosciem koncze rozmowe,bo niewiedza przyslonila mu umysl.Normalnie pomrocznosc jasna. Alicjo,ja mieszkam w Holandii i rowniez mam dwie pary gejowskie w sasiedztwie.Jak juz wspomnialam psie spacery sa rytualem i nie wazne czy to maz czy ja wychodzimy.Ludzie na stanowiskach w Glaxo-to panie les,poznaly sie w pracy :D Panowie pracuja w tej samej branzy co ja i tez poznali sie w pracy .

Gość anabellla
jestem taka tolerancyjna że jak muzulmanie gwalca na wojnie male dziewczynki w imie allaha to ja im przyklaskuje - maja do tego prawo :D

Gość Alicja z Kilonii
Skoro to norma to niech pedał pedalowi dziecko kur@wa zrobi! Nooo niech kur@wa zrobi?????! Nie potrafi? Dopiero jak pedał zrobi drugiemu pedalowi dziecko to słusznie uznamy to za normalne xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Zdarzają się jednak sytuacje... Ktoś już ma dziecko z poprzedniego, tradycyjnego związku, zawartego w dobrej wieże, będąc nawet nieświadomym, że popęd seksualny inne oblicze przybierze. Żona, owszem, ale chuć coraz częściej ku innemu partnerowi się skłania. Mało kto jest w stanie przerwać ten łańcuch. Ty tez nie przerwiesz, bo wstyd - ja chłop mam pociąg do tej samej płci?

Gość anabellla
nie, nie jestem aż taka tolerancyjna. nie bardzo toleruję głupotę, ignorancję, cynizm, dwulicowość, chamstwo i prostactwo. a szczegolnie kiedy takie osoby udają przed sobą i światem, ze wszystkie rozumy pozjadały. po co pchać się w wielopłaszczyznowe, cięzkie tematy, gdy ma się wiedze na poziomie 8 latka?

Gość Alicja z Kilonii
dzięki Franka, Ciebie tez pozdrawiam

Ja nie jestem tolerancyjna soba.Nie toleruje tego co przynosi zlo.Sadyzmu,znecania sie nad zwierzetami-to moja najwieksza bolaczka.Nie toleruje zasad muzulmanow.

Gość anabellla
jakie zasady masz na mysli?

Gość anabellla
zz załozenia islam jest tolerancyjny dość, choć zalezy jeszcze jak pewne rzeczy interpretować. reszta pasuje tak samo do religii chrześcijan, jak i muzulmanów.

Gość gość
A jak pary hetero nie mogą mieć dzieci to są góvvnami, tak? Homoseksualiści mogą mieć dzieci, wystarczy im kobieta do tego, płodnymi ich natura uczyniła po to, by mieli dzieci i po to są surogatki, które mogą urodzić dziecko z komórki jajowej innej kobiecy zapłodnione nasieniem.

Widze co sie dzieje w szkole mojego starszego dziecka.Obawiam sie ze bedzie walka o choinke w przyszle swieta.Ktora z reszta wygram. Ostatnio dostalam propozycje modlenia sie po muzulmansku od jednej pan ze szkoly dziecka.Kategorycznie odmowilam,to niezle oberwalo mi sie po uszach.Ze jestem nie tolerancyjana,ze gnebie i utrudniam

Gość Alicja z Kilonii
Ja też nie tolerowałam, do pewnego momentu. Mój sąsiad,i kolega z klasy - podstawówka, liceum, a i studiowaliśmy w jednym mieście, pomagaliśmy sobie, po tygodniowe wiktuały jeździł przedstawiciel. Cudowne czasy! Ale ten mój kolega miał w studenckim pokoju współlokatora. Mój kolega dziewczyny lubił, współlokator lubił mojego kolegę, był o niego zazdrosny. I kiedyś nie wytrzymał napięcia, popełnił samobójstwo. Zostawił list -stąd moja wiedza. Lata minęły, już nie bulwersuję się, że pewnemu panu podoba się inny pan, nic mnie nie obchodzi kto z kim sypia. mnie interesuje z kim ja sypiam, na szczęście to samiec, zdążył nawet dwójkę dzieci spłodzić. Wychodzę z założenia - dwoje dorosłych, świadomych ludzi niech robią co chcą,nie krzywdzą nikogo, a jeżeli któremuś z nich ten związek nie odpowiada może przerwać. Nie znam relacji ze związków dwóch kobiet, wiem, że takie są, mogę nawet palcem wskazać, ale nikt z tych osób nigdy nie wypowiedział się na ten temat, a ja szanuję milczenie.

Alicja,zawsze bylam wychowywana w domu z szerokim pogladem na swiat.Tolerancja ale umiarkowana.Poznaj wszystkich,szanuj wszystkich,ale nie pozwol sobie narzucac sobie wymagan innych. szanuje wybory innych,do czasu jesli nie jestem zmuszana uczestniczyc w ich wyborach.Jestem osoba silna i bez problemu neguje glosno to co mi nie pasuje. Teraz mowie dobranoc,ale jutro zagladne :) Spijcie dziewczyny dobrze i do uslyszenia :)

Gość ehh h h
Roznice swiatopogladowe BYWAJA POWAZNA PRZESZKODA W ZWIAZKU I ZARZEWIEM NIEUSTANNYCH KONFLIKTOW ALE - MOZNA kochac (i zyc z tak odmienna osoba i nawet dogadywac sie z nia na "co dzień") kogos z drugiej strony barykady. Czasem z wyboru (sama mam inklinacje na lewa stronę a rodzice i ukochana babcia sa bardzo konserwatywni) czasem niejako z wyboru (wiadomo)...zdecydowanie Latwiej byloby zwiazac sie z kims podobnym pod wzgledem spoleczno-politycznej optyki, nie przezywac doprowadzajacych do pasji kłótni i wstydu w towarzystwie (jakze slodko w takie sytuacji tworzyc wspolny front z blisko osoba i wspolnymi silami go bronic)....ale milosc jest slepa i jakos trzeba sobie z tym radzic, mimo wszystko

Gość gość
Dzieci nie będą nikogo linczować dopóki nie nauczą ich tego rodzice. Są bardziej tolerancyjne niż Wam się wydaje. Jak ojciec albo matka nie nauczą ich, że coś jest złe to nie będą tego postrzegać jako coś złego. Dlatego dzieci homofobów i rasistów będą uznawać, że inny kolor skóry czy fakt, że ktoś mieszka z dwoma panami czy dwiema paniami to coś złego i będą się z tego naśmiewać. Dzieci ludzi tolerancyjnych, albo przynajmniej takich, którzy tego nie piętnują nie będą tego robić (no chyba, że się nauczą od innych dzieciaków). Ale nigdy same z siebie, bez ingerencji osób trzecich nie uznają, że koleżanka Azjatka czy kolega, który mieszka z mamą i ciocią jest gorszy.

Gość gość
Gość 01:20 Dokładnie!