Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Davidova

Nagie dzieciaczki na plaży

Polecane posty

Gość marcelina :::::
malutka...spokojnie ,to był żart:D

Ja widzialam 4 cycki czyli dwie baby :D jedna dostala mandacik :P :D dodam bylo to na jednej z najwiekszyuch plaz w Costa Blanca ..ale co ja tam wiem..to bylo 7 lat temu .

Gość a ja myślę, że..
Nawet gdyby dziecko upadło na kamień, bądź coś ostrego, jak szkło po rozwalonej butelce np piwa, to wątpie by drobny materiał kąpielówek cokolwiek by dał. ;/

Gość moje dziecko biega sobie
tylko ograniczeni ludzie dostosowywuja sie do ogolnie przyjetych norm bez szemrania, a wszystko inne uznaja za 'zboczenia' wspolczuje

Gość matkanudystka:D:D
Ktorej matki dziecko bylo gole na plazy,basenie w jeziorze???? przyznac sie!

Dziewczyna ..przyganiał kocioł garnkowi:P

Gość mysza-mysza123
Dziewczyna_Davidova A gdyby Twoje dziecko upadlo na pupke na jakiś kamien albi na inne ostre rzeczy? Czy takie gołodupcowanie jest bezpieczne? gdy puszczam dziecko (nie tylko na plazy takze na placu zabaw itd...) zawsze ale to zawsze mam je na oku i automatycznie obserwuję teren po którym biega,jesli widze niebezpieczne przedmioty natychmiast je usuwam.naprawde wydaje mi się ze nie powinnas krytykowac czegoś czego nie znasz.

A dlaczego dzieci tak lubia bez nich chodzic?????

owszem mam dusze dziecka ale wyroslam z infantylnej dziecinnosci, ktora kaze sie oburzac z powodow tak blahych wyluzuj nie masz wiekszych problemow widac

Gość lijkaaa
uważam, że we wszystkim trzeba zachować umoar i zdrowy rozsądek. Nie przeszkadzają mi nagie dzieci na plaży, choć ja swojego 20 miesięcznego syna raczej puszczałam w pampersie. Natomiast we własnym ogrodzie biega goły jak świety turecki... peditra ostatnio mi powiedziała, że przy upałach temperatura w pampersie jest dla chłopca niebezpieczna, żeby jak najczęściej go wietrzyć. Moze przesada a moze nie, w kazdym razie na wlasnym podwórku się wietrzy ;) Zresztą powoli zaczynamy przstawiać się na nocnik to i problem się skończy ;)

Ja zakładam swoim dzieciom majtki na plaży ,ale nie przeszkadza mi jak widzę inne maluszki z gołymi pupami:D Bardziej mnie wkurza jak muszę zaciągać sie dymem od sąsiada z koca obok.

mysza ta dziewczyna nie ma pojecia o byciu matka> jej przeszkadza tylko widok golego dupska. :D:D

skad wiesz czy nie chodze bez majtek po plazy ?

Gość normlaniejsza98989
a obok mnie na plaży zesrało się gołe dziecko i rodzice nie widzieli problemu, zatrzymalam przechadzających się po deptaku policjantów którzy wlepili madat rozwscieczonym rodzicom. kurde, nienawidze takich ludzi bez kultury, ciekawe czy w domu temu dziecku pozwalają srać gdzie popadnie.

dziewczyna davodowa A TY NIE WIDZISZ ROZNICY W DUPIE DZIECKA A DROSLEGO?

Wiec skoro kafeteria jest od poruszania pewnych tematów to dlaczego nie moge twoim zdaniem zakładać tu tego tematu? Nie wpowiem kto tu nie potrafi dyskutować nie znasz mnie a pisząc ze mam ze soba jakis problem tym bardziej zachowujesz sie niesłusznie...

Gość mysza-mysza123
cos ci się chyba pomieszało podszywie,ja nie napisalam ze to słodkie.

tez mi sie wydaje ze dziewczyna davidowa po prostu ma jakies patologie i podnieca sie na widok nagich dzieci, albo zawstydza moze rumieni sie co sprawia jej dyskomfort po czym przychodzi tu zalac sie jak to tak mozna podobnie robia stare baby we wsiach-moherowe berety nie ublizajac wsiom

Gość a ja myślę, że..
Co do "wysadzania" dzieci to naprawdę w wieku do 3 lat, nie powinno to nikogo dziwić, o ile jest to w miejscu w którym nie przechodzą ludzie, nie jest blisko wody, gdzieś na boku, małe dzieci które uczą się chodzić bez pieluchy nie potrafią tyle wstrzymywać co starsze dzieci, czasami dziecko jest tak zajęte zabawą ,że długo wstrzymyje, a gdy komunikuje siusiu już nie może wytrzymać, i trzeba biec gdzieś blisko obok plaży, bądź nawet na plaży, ale z boku na trawkę, co do uczenia się bez pieluchy, niektóre małe dzieci właśnie tak się uczy, że najpierw robią zwyczajnie pod siebie, aż zrozumieja, że jest to nieprzyjemne i tak nie można.

Gość mysza-mysza123
[zgłoś do usunięcia]Dziewczyna_Davidova Dobra teraz w druga stronę co wam daje to ze nie zakładacie dzieciom majtek? a czytałas wogóle moje wczesniejsza wypowiedzi? ze to nie jest tak ze ktos robi komus na złość tylko wynika to z potrzeby sytuacji??moze przeczytaj moje wczesniejsze,pierwsze posty tam masz odpowiedz.

mozesz jedynie przypuszczac tym bardziej nie rozumiem, dlaczego z gory zalozylas ze tak nie robie to, ze w tym czasie gdy ty bylas na plazy i nie widzialas zadnej nagiej kobiety biegajacej po niej, wyciagnelas wniosek, ze ja bylam wsrod nich, czy jak ? bo nie moge wyhamaowac do twojego toku myslenia

Gość mysza-mysza123
mysza-mysza123 sraka bachora to nadal sraka!!! zrozumcie to matki bo wam ciąza mozgi wyżarłą! to nie mój post nigdy nie posługiwalam się takim słownictwem.

Gość mysza-mysza123
:D

po prostu zmiazdzylam cie intelektem, wywracajac kota ogonem, jedynie to potwierdzilas moja rada, to wyluzuj dziecko za mocno sciskasz posladki