Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musjabłkowy

przyjaciółka? ludzie ja chce być kochanką :)

Polecane posty

Gość vdffdbbbf
Tak, to nie jest wulgarne i nie wyjdziesz na zdesperowana, a moze masz szanse uniewaznienia Koscielnego?jesli on jest religiny.

Gość vdffdbbbf
a w jaki sposob komentuje, co mowi?

Gość musjabłkowy
"1. mlodszy 2. religijny 3. bez przejsc" to są argumenty przeciw Tobie nie dla niego, tylko dla jego rodziny no zupelnie sie z Toba zgadzam

Gość doświadczony przez życie
On może mieć takie posłanie zakonne. Słyszałem coś o tym. Ale raczej w drógą stronę, tzn. o tajnych zakonnicach.

Gość jhfkwjhkjhfkjf
czesto jak z nim jestem na miescie i spacerujemy na mnie zwracaja uwage inni faceci - usmiechaja sie lub cos mowia i on zawsze to komentuje a dokładnie to jak komentuje , co mówi ?

Gość musjabłkowy
vdffdbbbf mam szanse uniewaznienia koscielnego, co mówi? znasz go? bo sie usmiechał do ciebie, albo co on sie tak patrzy na ciebie ? albo ten facet ci sie uklonil kto to?

Gość musjabłkowy
nawet ostatnio wykonalam test i do jakiego doszlam wniosku? faceci sie na mnie patrza ale to ja nie zwracam na nich uwagi bo wciaz mysle o nim...

Gość vdffdbbbf
jest zazdrosny. A moze skoro on jest relogijny to powinnas z nim poruszyc ten temat "wiesz mysle o uniewaznieniu koscielnym , bo chialabym kiedys wziasc jeszcze slub Koscielny z odpowiednia osoba" moze on wlasnie w tym widzi przeszkode? widac ze cos czuje do ciebie.

Gość jhfkwjhkjhfkjf
pani jabłkowa podobasz mu się, wiekiem sie nie przejmuj tylko co tą religijnością ? facet religijny to seks po ślubie , pocałunki z kimśkto nie może być żoną są nie na miejscu ,też odpadaja

ja się wtrącę, wydaje mi się że za duża jest między wami różnica wieku....pięć lat młodszy, to jest dużo....może gdybyś miała 25 lat albo 20 to byś go kręciła.....wątpię, że mu się bardziej podobasz niż młodsze kobiety...sorry za szczerość....

Gość musjabłkowy
vdffdbbbf raz mu mowilam o uniewaznieniu koscielnym, ale doszlam do wniosku ze tak sie nameczylam przy rozwodzie ze nie dam rady drugi raz tego przechodzic

miałem kolegę, który świata nie widział poza kobietą o 10 lat starszą.

Gość musjabłkowy
ananasek3 tez sie tego boje ale wydaje mi sie ze lepiej wygladam niz on nie wygladam na swoje lata lestem szczupla nie mam zmarszek ani wygladu nawet osoby w tym wieku

Gość vdffdbbbf
tu nie chodzi o wiek wg mnie. autorko a moze warto? moze jemu o to chodzi?

Gość vdffdbbbf
wiem, ze pytanie nie z tej beczki. Co robisz, ze nie masz zmarszczek?

Bez szczerej i otwartej rozmowy nic nie zdziałasz. Wezwij go jak najsybciej, wyjaśnij sytuację, zamiast katować się po nocach. Pamiętaj, że niedospanie najbardziej szkodzi na urodę.

Gość musjabłkowy
co do mojego wygladu... staram sie dbac o siebie, markowe perfumy na codzien, szczupla, czesto sie usmiecham mam takie usposobienie, wszystkie przyjaciolki chwala mnie za ubior, nawet jak pojde na dyskoteke to jestem w stanie poderwac malolata bo sie nie kapnie ile mam lat

nie uprawia seksu (po nocach). Moja żona mimo 41 lat też nie a zmarszzcek, a nawet kremu nie używa.

Gość vdffdbbbf
autorko i plus za to :) nie wiek sie liczy, a to jak wygladasz :)

zmarszczki są z niedospania.

Gość musjabłkowy
vdffdbbbf bardzo wczesnie zaczelam dbac o siebie, ok 18, zasada zelazna wklepuj krem dwa razy dziennie, druga - zawsze zmywaj makijaz, 3 jak jestes zakochana mlodniejesz, 4. mysl pozytywnie :)

Gość musjabłkowy
doświadczony przez życie no niestety nie uprawiam seksu po nocach ale za to zwisam przy kompie i duzo pale

ja myślę pozytywnie, używam kremu (MenClusive) a z każdą niedospaną nocą pouwam się o rok do przodu.

Gość vdffdbbbf
a mnie stres zjada i to nie dziala na plus, autorko jakiego kremu uzywasz? wiem, ze temat nie o tym ale ciekawi mnie:)

Gość musjabłkowy
doświadczony przez życie a dlaczego nie sypiasz? ja mam piekne sny moglabym napisac ksiazke o nich, to sama przyjemnosc

nie sypia: -bo pilnuję,by dzieci spokojnie sały, - bo pracuję, - bo klikam na kafeterii, - bo czekam, aż lakier wyschnie na paznokciach, - bo jak śpię, to chrapię, a wtedy żona i dzieci nie mogą spać.

Gość musjabłkowy
vdffdbbbf kremy zmieniam jak rekawiczki liczy sie sumiennosc, czyli codziennie jak rytual, nawet kosmetyczka ostatnio sprawdzala czy nie zrobilam liftingu bo nie wierzyla, uzywam drozszych i tanszych ale zwykle z apteki bez uczulajacych skladnikow polecam emolium - bardzo dobry aaa i oczy zwykly zel ze swietlika dziala cuda wklepywany regularnie

Gość vdffdbbbf
dziekuje za odp:)

Gość musjabłkowy
doświadczony przez życie do licha jasnego ciasnego nie wierze ze az tak chrapiesz ze dzieci nie moga spac, pozatym chrapanie u faceta to cos bardzo meskiego jak bylam w malzenstwie to ten dzwiek mnie usypial

Gość vdffdbbbf
autorko to napiszesz do tego faceta? a znasz jego rodzine, znajomych?