Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musjabłkowy

przyjaciółka? ludzie ja chce być kochanką :)

Polecane posty

Gość vdffdbbbf
jak to mozliwe, ze znacie sie 2 lata a twoja corke widzial tylko raz?

Gość musjabłkowy
vdffdbbbf pozatym dbam o swe cialo szczegolnie o stopy nie zasne bez kremu na nie, staram sie uprawiac sport - biegam, jezdzxe na rolkach i tancze cieszac sie zyciem :)

Gość musjabłkowy
spotykamy sie zwykle na miescie wiec nie widzi mojej corki, jak juz w domu to jak jej nie ma

Gość doświadczony przez życie
tylko,że starszy syn w sąsiednim pokoju budzi się z płaczem, że na parapecie siedzi niedźwiedź i ryczy. A jestem już po operacji podmiebienia i niewiele można więcej z tym zrobić. Poza tym chrapanie nie pasuje do pomalowanych paznokci (ja wcale nie jestem taki męski)

Gość musjabłkowy
znam jego siostre, matki nie ma w kraju a ojca nie ma wcale

Gość vdffdbbbf
doswiadczony ty serio mowisz o tych paznokciach?

jak najbardziej serio. Mam nawet przez to kłopoty w pracy, ale walczę o swoje prawa.

Gość musjabłkowy
doświadczony przez życie tu nie chodzi o meskosc tylko o przywiazanie hmmm wycisz pokoj? ale spanie jest wazne bez tego bedziesz wrakiem czlowieka

Gość musjabłkowy
doświadczony przez życie wzielam te paznokcie jako zart ale powaga? malujesz?

wiem, z niedospania wywiązała się u mnie sarkoidoza.

Gość vdffdbbbf
chlopie ogarnij sie! paznokcie malujesz? nie rob z siebie posmiewiska przez to, jak czuje sie zona widzac meza z kolorowymi paznokciami, jak czuja sie dzieci?

Gość kafetererererianka
no to widzę ze trafilam na temat ktory w duzej mierze mnie rowniez dotyczy. Tez tak jak u autorki podchody trwaja juz ok 2 lata, z ta roznica ze facet byl zonaty, a teraz od pol roku nie mieszka juz z zona i jest w trakcie rozwodu. Jak sie dowiedzialam ze sie rozwodzi to myslalam ze bedzie bardziej zdecydowany i cos zaproponuje, a tu nic. U mnie sytuacja tez tak wyglada, ze facet ciagle mowi mi ze jestem piekna, seksowna i ze mnie pragnie tylko wlasnie NICZEGO NIE PROPONUJE! a ja bym bardzo chciala, zeby przyszedl do mnie i zaprosil na kolacje a potem gdzies moze do hotelu. I wkurzam sie wlasnie na niego ze tego nie robi i czekam na jego krok, ale z drugiej strony wiem, ze czasem trzeba samemu wyjsc z inicjatywa, nie mamy sredniowiecza. Gdybym napisala do niego smsa ze mam ochote na seks z nim to by pewnie oszalal z zachwytu :D:D:D i sama nie wiem na co czekam... chyba uwazam ze to facet powinien wykonac pierwszy krok :P:P co myslicie o tym :)

Gość vdffdbbbf
doswiadczony kazdy ma jakies choroby. chlopie nie narzekaj tyle.

u rąk mam Inglot 57 u nóg Inglot 22

Gość vdffdbbbf
kafetererererianka no niestety nie jest to sytuacja taka sama, z ta roznica, ze ty sie spotykalas z zonatym a to juz kurestwo!

Gość vdffdbbbf
doswiadczony eh .... po co to robisz?

Gość musjabłkowy
kafetererererianka mi kolacje proponuje ale nie ma kontynuacji co dalej, grzecznie odprowadza do domku i tyle z romantycznego wieczora

A czy ja narzekam? Biorę z życia co mi daje i idę do przodu. A, że nie daje tego co bym chciał? Widać na to nie zasługuję.

Gość musjabłkowy
vdffdbbbf to nie jest kurestwo zapamietaj to sobie on sie rozwodzi to juz nie jest malzenstwo

Gość musjabłkowy
doświadczony przez życie zaslugujesz... uwierz tylko zle ci sie porobilo az mi cie szkoda

To mi daje komfort psychiczny, spokój wewnętrzny i siłę do działania. To jest ten element kobiecej natury, który wyróżnia mnie od zwykłego macho.

Gość vdffdbbbf
mus mialam cie za lepsza babke. To jest kurestwo, on sie dopiero teraz rozwodzi, a dziewczyna spotykala sie z nim gdy jeszcze byl z zona. wiesz co dupdajko? nic dziwnego ze facet cie ruszyc nie chcial widocznie wyczul ze nastepna latwa :D ide , szkoda mi czasu na rozmowy z toba, tylko byscie cudzych mezow kradly , zlodziejki !

Gość musjabłkowy
element kobiecy? malowanie paznokci? mozliwe... ale ja uwazam ze cos ukrywasz pod ta skorupa i nie dajesz sie poznac do konca

Najchętniej chodziłbym w spódnicy (o ile wygodniejsza jest od spodni!) ale to już nie przejdzie zarówno w pracy, u żony, jak i u dzieci (wiem, bo próbowałem)

Gość musjabłkowy
vdffdbbbf nigdy bym nie ruszyla zonatego... ale jestem tolerancyjna i tyle, mam zasade nie ruszaj czyjegos i tyle

Gość musjabłkowy
doświadczony przez życie w spodnicy ???? moze ty masz inna orientacje i o tym nie wiesz?

Gość vdffdbbbf
tak wlasnie pokazalas ta swoja zasade, mowiac" to nie kurestwo", a jak nazwiesz chec zaciagniecia zonatego faceta do lozka?

Gość vdffdbbbf
doswiadczony trans?

doskonale wiem co we mnie siedzi. Prawda, że powinienem być kobietą, ale wtedy byłbym lesbijką.

transwestyfa funkcjonalny