Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem za gruba :(

Czy można coś schudnąć na takiej diecie?

Polecane posty

Gość jestem za gruba :(

Chciałabym schudnąć 10-15 kg. Ustaliłam sobie, że nie będę jadła ziemniaków, chleba, bułek i drożdżówek, smażonego, słodyczy, nie będę słodzić herbaty i kawy. Do tego codziennie ćwiczę i jeżdżę na rowerze. Da się coś na tym schudnąć? Ile bym mogła kg stracić do konca wakacji? Czy może lepiej zastosować jakąś dietę (podajcie przykłady)?

Gość wujek google leniu
bo najłatwiej wszystko gotowe prawda? może mamy jeszcze za ciebie ćwiczyć i diety pilnować? skąd się biora takie debilki? może ty wiesz

Gość jestem za gruba ;(
ja się tylko zapytałam czy opłaca mi się stosować taką dietę. Liczyłam na to, że spotkam tutaj ludzi z podobnymi problemami i doświadczeniami. No cóż, przeliczyłam się.

Gość opłaca się
dorzuć jeszcze sporo surowych warzyw ;-)

Gość uuuuniuniauu
tak oczywiście.. Do tego pij zielone herbatki plus jedz często kapustę kiszona... ja przy takiej diecie wciągu dwóch miesięcy schudlam 10 kg i teraz mam swoje upragnione 50kg :)

Gość a co myślałaś że wyładniejesz
wpieredalaj lody i słodycze cukier wydatkuje energię , idiotką jesteś , która szuka rozwiazań podanych na tacy

Na kafe nie masz co oczekiwać kulturalnych wypowiedzi. Lepiej zapytaj na Vitalii. Na pewno odstawiając te rzeczy, włączając warzywa, jedząc mięso gotowane zamiast smażonego schudniesz. Do tego pij dużo wody, zielonej i czerwonej herbaty :). I ćwiczenia. Bez nich ani rusz. Powodzenia :)

Gość na kafe nie siedzą guru
guru od odchudzania a z drugiej strony to najpierw sama o czyms poczytaj a ewentualnie potem zadawaj pytania na forum a jeszcze lepiej zadaj sobie trud i poszukaj podobnych tematów , na pewno podobny problem był opisywany

Gość na kafe nie siedzą guru
guru od odchudzania a z drugiej strony to najpierw sama o czyms poczytaj a ewentualnie potem zadawaj pytania na forum a jeszcze lepiej zadaj sobie trud i poszukaj podobnych tematów , na pewno podobny problem był opisywany

Gość a na dietachh
mozna jesc wieprzowe mieso ? ale bez tluszczu?

Gość a na dietachh
np pieczone w folii ) schab, łopatka , karczek0 ? raz na tydzien na przykład lu\b z grila??

Gość tłuszczu nie trzeba się bać
jak zjesz raz na jakiś czas to się nic nie stanie , po prostu jak zjesz łopatkę czy karkówkę to sobie dołóż więcej surówki zamiast ziemniaczków , to też działa bo mięso z większą zawartością tłuszczu syci na dłużej, raz na jakiś czas nie zaszkodzi nawet kura ze skórą

Gość a na dietachh
:0 bardzo dziekuje za odpowiedz pozdrawiam

Gość cukry też tuczą
lepiej do tego rezygnować z białej mąki , ziemniaczków , makaronu oprócz pełno ziarnistego, kluchów , białych bułek , bagietek i słodyczy , wyjdzie tylko na zdrowie i dupa nie będzie puchła

Oczywiście, że schudniesz! Pij dużo wody, jak lubisz mleko zastąp je z jak najmniejszą zawartością tłuszczu, jedz chleb lub bułki grahamki, pieczywo wasa. Teraz warzyw i owoców jest pod dostatkiem, i są w miarę tanie więc możesz sobie spokojnie pozwolić na ich większą ilosc :). Powodzenia!

Gość Kruszynka droning a
RATUNKU .Dziś mam straszny kryzys, jak nie miałam smaków przez te dwa tygodnie, tak dziś zjadła bym konia z kopytami. Powstrzymuje się resztkami sił. Dzisiejsze menu - 2 kromeczki chleba żytniego z wędliną i papryką - 30g szarlotki - szklanka zupy pomidorowej czystej bez makaronu ani ryżu , i 1/2 opakowania warzyw na patelnie z kromeczką sonko żytniego

Gość rozwiewam watpliwosci ....
dziwne nie jest ze masz glod, jak mozna nie jesc w ogole bialka?! plasterek wedlinki to sie prawie nie liczy. a za to szarlotka, kromeczki ;) toc to dawka glodowa. zjedz sobie cos porzadnego, np. ze 2 jajka, do tego jakas surowke z oliwa, to ci kryzys minie jak nic :)

Gość rozwiewam watpliwosci ....
a do autorki: trudno powiedziec dokladnie ile schudniesz, ale te zmiany ktore podajesz na pewno pozwola ci sie odchudzic, nie mowiac o poprawie zdrowia :) jedz sporo bialka w postaci najlepiej ryb i wzglednie chudego miesa (tlustsze tez nie zaszkodzi, byle nie na codzien), duzo warzyw, a zamiast slodyczy owoce i troche nabialu :) pij duzo wody i herbaty, 2-3 litry dziennie plynow.

Gość dziewczyna8888888
no to teraz będziesz głodowała i tyła "z powietrza" powodzenia 🖐️