Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

Ja liczę, że wtedy flecistełe będzie odpiertalał koncertełe i potowarzyszę Ci w trakcie przerzutu przez granicę :classic_cool: Mam nadzieję, że jak ta panna pójdzie kiedyś na koncertełe to Aneta poczuje w sobie motz Rycha i w pewnym momentełe powie: "Wiecie co z nią zrobić", po czym prawdziwi fanełe zrobią z nią to, tzo jej się należy :classic_cool: Ja ciągle o tym Rychu. Tak, mimo że jestem metalóffą to słucham wszystkiego, a Rychu się w to wpisuje 😭:classic_cool: Przynajmniej jakaś przydatna wiedza, ja nie ogarniam nawet Gimpa 😭 Koorwa, tak właśnie Cię czytam i się zastanawiam tzo Ty piertolisz :D:classic_cool: Przyznam się, że motzno und namiętnie przesyłam Ci swoje promile i ja już trzeźwieję, więc obawiam się, że mój przesył działa bez zarzutu :classic_cool: Ale Ty masz wtyki u tej Holenderkełe, mnie fletzistełe pewnie ani razu by nie uścisnął 😭:classic_cool: Transełe po lewo, gejełe po prawo. A jeśli nie to strzelam sobie w sagan, bo to by oznaczało, że transełe zajeebiście idzie przerabianie się na samtza 😭:classic_cool: Mogłabyś robić za przypominajkę w Harrym Potterze, Longbottom by Cię kochał :classic_cool: A ja to w takim razie nie wiem kim jestem, żeby nie było zbyt dużej ilości tych wyjątków 😭:classic_cool: Chociaż Tobie do paszczoore daleko, więc ja zgarniam to tytułe i wszystko jest w pytę :classic_cool: Koorwa, Twój komputer stanie z nami w muzeum, dwie moomie und komputer przedpotopowy :classic_cool:

dobra, starczy tego dobrego na dziś :classic_cool:😭 ps: ciekawe co się dzieje z Paltzem, już dawno jej tu nie widziałem 😭

Nie pójdzie na kontzertełe,bo jest pozerką.:classic_cool: :D Sama nie wiem tzo piertolę,serialełe zawiesza się tzo 10sekund i ładuje,koorvato już przesada:O Nie mam wtyków,po prostu jestem suotka i równie suotko wypowiadam frazę 'can you hug me',tak sutko że nie można mi odmówić.:classic_cool: Praffidłowo!transełe to to tzoś po lewej,sama widzisz tzo mnie czeka w szkolełe na tzodzień,oraz bedę ci to dozgonnie relatzjonować.:classic_cool: może przesadziłam z dozgonnością,bo na dobrą sprawę nie powinnam popiertalać do szkoły będąc na emeryturełe,ale hooy wie,czy nie kopsnę w kalendarz za rok.:classic_cool: Dzisiaj und bez makijażu jestem rasowym paszczurem,więtz nie masz ratzji. Ten goopi mały blondasek na tronie ,synełe roberta chyba,to będzie krolełem?czy go wypiertolą :D? Ten komputer jest tak hooyowy,że aż brak mi słów,ale posiadam na nim 2letnie archiwum gg i jednak mam do tego złomu sentymente.:classic_cool: Ja też,ale jestem osobą grubą,a na dodatek spłookaną.:classic_cool:

Mikojanu, chętnie poczęstowałbym Cię dwoma paseczkami jogurtowo-truskwawkowej Milki, które się uchowały, trufelkami i nawet wafeleczkami, jakbyś miała ochotę 😭 Także zastanów się, czy myć zęba :classic_cool:

Siostrełe Ratzja, dobrze że czuwasz i tradycyjnie prostujesz mój skrzywiony tok myślowy :classic_cool: Miałam raz taki przypadek i wkoorwiałam się motzno, bo pożerałam te odcinki z prędkością światła i jeden sezon obejrzałam w 3 dni, więc jak trafił się dzień z choojowym netem to myślałam, że mnie rozniesie. Współczujeme, może zostaw na jutro :classic_cool: W to nie wątpię, bo jestem w stanie wyobrazić sobie Twoją suodką fatzjatę wypowiadajątzą te słowa :classic_cool: Ja bym pewnie dostała wpiertol, bo jak staram się być miła und suodka to wychodzę na pretensjonalną :classic_cool: Ten gej jest całkiem w pytę i na pewno byłby całkiem przystojny, gdyby zmyć mu ten szał pędzla z fatzjaty und dać normalną fryzurę. Szkoda, że gej, bo lachony na pewno by na niego leciały, zanim znajdzie drugiego geja to już przestanie być taki w pytę :classic_cool: Chyba że transełe to gej, tzo w sumie ma sens, bo to w końcu kobieta :classic_cool: Ja makijażełe zmyłam w środku dnia, więc najwyrażniej jesteśmy dwoma paszczurami :classic_cool: Będzie królelełem przez tzałe dwa sezony. Ja piertolę, nawet Greyjoy mnie tak nie wkoorwia jak ten typ :o:classic_cool: "Jestem osobą grubą" :D Ja piertolę, yebnę to na status na facebookełe niedługo :classic_cool: Fajansełe Zęby umyłam, ale zawsze mogę umyć je drugi raz :classic_cool: Zwłaszcza, że Milka, trufelki und wafeleczki brzmią cudownie i z ogromną radością wciągnęłabym je jak odkurzacz samochodowy firmy Black&Decker 😭:classic_cool:

To musisz szybko załatwić se transport tutaj, Mikojanu (no chyba że wolisz paczkę, to podać adres), bo obawiam się, że przy mej łakomej rodzinie niebawem będę mógł Ci zaserwować co najwyżej chleba z cukrem pokruszonego w mleku :classic_cool: Dobranoc, Paltzu we alkoholowej formie :classic_cool:🖐️

Pawełe To może od dzisiaj będę taka w pytę jak Paletz :classic_cool: Fajansełe Zdobyłam latający dywan, więc już na niego wsiadam. Tylko przygrucham jeszcze jakieś solidny alkohol coby robił za paliwo :classic_cool:

I tak nitz juz dzisiaj nie obejrze,bo wypiertolili mnie z kompa :o Tatele mowi,ze net zamula bo komp jest przeladowany.koorva,cala pamiec to zaledwie 40gb,a ja mam zajete jakies 30.chyba go pokoorvilo ze to wszystko usune,mimo ze i tak juz usunelam sporo:o ale ten net mialam dzisiaj straszny,momentami kafe nie chcialo sie ladowac,a zawsze szybko chodzi:o Chyba wygladalam wtedy z lekka na uposledzona,bo mialam nogi z galarety,ledwo mowilam i ciagle trzesly mi sie retze! 😭taki wstyd,az gitarzystele spytal ,czy dobrze sie czuje,a ja wtedy pisnelam,ze tak i bardzo go kocham :D:classic_cool: Ciekawe czy holenderkele postrzega mnie jako dzietzko,te 2 lata temu to napewno,ogolem bylam wtedy najmlodsza na kontzertele:classic_cool:ale nadal rozkminiam dlaczego powiedziala do mnie 'my favourite one' ,czym sobie zasluzylam na takie wyroznienie?😭:D Nie umiem otzenitz twojego uroke w pelnej krasie,ale pewnie przesadzasz i holenderke pewnie wysciskalaby cie rownie motzno,jak mnie.:classic_cool: Gej jest brzydki und zniewiescialy i ma bojfrjenda.widzialam go na zywtza,wystaja mu wlosy z nosa und ma pryszcze,i wyglada ja trans z m/k:o:classic_cool: Transele to hetero,nawet pisze opowiadania erotyczne :o zaraz dopisze reszte,aparat padl i zapomnialam co pisalas :D:classic_cool:

Gość Ja tylko na moment
Chciałam napisać, że nie lubie murzynów :) Dziekuje. Dobranoc :classic_cool:

O koorva,tzale dwa sezony:o?a spiknie sie z ta ruda w kontzu,tą tzo tak na niego letzi ,a on jej slodzi piertoląc 'my lady' :o? Jestem osobą grubą to niezaprzeczalnie wyznanie miesiątza.:classic_cool: Nie chce mi sie robic lozka,a musze wypiertolić ksiazki z szafy i zrobitz liste :o moje litzełóm jest tak goopie,ze dali liste ksiazek tylko dla pierwszoklasistow,a ja musze popiertalatz i zrobic liste na nowo.do tego mam problemy z pismem i bedzie nieczytelnie.😠:classic_cool:

Jakiś szatanełe Ci siedział na łączu internetowym :classic_cool: Poproś Świętego Mikołaja o jakiś wypasiony dysk zewnętrzny i będzie po problemie z załadowanym komputerem :classic_cool: No koorwa, giatrzystełe to chyba nie wie jakie to są emotzje skoro takie goopie pytania zadaje, co nie zmienia faktu, że bankowo był w tym suodki tak jak Ty w swoich wyznaniach miłości :classic_cool: Pewnie tym, że byłaś najmłodsza und najsuodsza, a ona ze swoim instynktem macierzyńskim nie mogła zareagować inaczej, bo miękło jej sertze na Twój widok :classic_cool: Pewnie przy okazji myślała wtedy o adoptzji :classic_cool: Wierz mi na słowo, ludzie potwierdzają. Jak ja powiem "przepraszam" w tramwaju najmilej jak potrafię to każdy spiertala na drugi konietz jakbym miała kij bejsbolowy pod pachą. Cóż, taki chyba mój urok, przynajmniej do dzisiaj nie dostałam wpiertol od nikogo, a pewnie była niejedna okazja :classic_cool: Ta Twoja mieścina to chyba jakieś zbiorowisko ludzi zdrowo piertolniętych skoro same transy, geje und geje wyglądajątzy jak trasy :classic_cool: Powiedzmy że się spiknie, bo ona jest już na niego skazana, ale wyjdzie całe jego skoorwysyństwo und sadyzm, więc będzie to piertolony królewicz z piekła rodem, którego ja osobiście powiesiłabym za jajtza, ale tzo ja mogę :classic_cool: Rzeczywiście popiertolone, jak dobrze, że ja czasy z yebaniem się z podręcznikami mam już za sobą :classic_cool: Ja tylko na moment Ja też nie lubię, dobranotz :classic_cool:🖐️

Wyśmienicie, Mikojanu, tylko się uwijaj, bo czas działa na Twoją niekorzyść :classic_cool: Dobranotz, drogie rasistki und Wykałaczko (jeśli nie jesteś rasistką), miłych spaciulków :classic_cool:🖐️

Właśnie mam niezły czynnik mobilizujący, więc jestem dobrej myśli :classic_cool: Dobranotz Fajansełe :classic_cool:🖐️