Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

Ja piertolę, dobrze że ja jednak noszę te okulary :classic_cool: To ja mam jakieś choojowe informacje, bo na last.fm napisali mi, że 19 listopada w poniedziałek :classic_cool: Samą pociągełem! Nawet ja bym Cię nie puściła samą pociągełem! 😭

Gość jestę tumanę
koorva,co inna strona to inna data :classic_cool: a na facebookełe mają 18 listopada,japiertolę soo to do hooya ma znaczyć :classic_cool:

Podobno z tym dziewiętnastym to jakieś spr und potw info :classic_cool: Tylko chooj wie gdzie, chooj wie jak und chooj wie przez kogo :classic_cool:

Gość jestę tumanę
a na tej fotełe jest 18 listopada i jakaś proxima:classic_cool: nawet nie wiem soo to proxima:classic_cool:🖐️ +jestem w trakcie odpisywania na notzny post i jak na kafe maniake w międzyczasie odświeżam kafe i inne 10 stron :classic_cool:

Ja przez to odświeżanie w trakcie pisania to wiecznie wypadam z rytmu i ostatecznie piszę 10x dłużej, ale zachłannie odświeżam bez końca, bo przeca nitz nie może umknąć mojej uwadze :classic_cool: Proxima to chyba jakieś biedne klubisko, bo pierwsze słyszę, a przecież wszystkie warszafskie kluby mam obcykane lepiej niż własne mieszkanie, w końcu szlajam się po nich co łikęt :classic_cool:

Gość jestę tumanę
Nareszcie nowa strona:classic_cool: Mogę ci jeszcze kiedys wytłumaczyć fenomeny tych poszczególnych postaci,bo każda ma swoją osobną historię i są bardzo,bardzo w pytę.:classic_cool: Nootella!holenderkełe miała kiedyś nutellę,taką 5kg i wstawiła jej fotę z podpisem '5kg of nutella heaven' czy jakoś tak :classic_cool:😭:D:D Ja bym chciała dziewczynkę,o doożych niebieskich oczach 😭już hooy z kolorem włosów,ale dobrze by było jakby miała fatzjatę podobną do holenderkełe i mezzosopran :classic_cool: Związałaby się z twoim mundurowtzem i byłybyśmy najzayebistszymi teściowymi na świecie😭:classic_cool: Holenderkełe nie puchnie,sama puchniesz:classic_cool: puchniesz,bo jesteś w ciąży ze swom małym mundurowtzem,który będzie namiętnie puchnąć na widok każdej foty spuchniętej holenderkełe:classic_cool: 'Przynajmniej te zmarszczki brzmią pocieszająco, bo skoro ona je ma i jest zajeebista to może moje nie odejmą mi zbyt dużo punktów atrakcyjności, tak se wmawiam' :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A dziwisz mi się?:classic_cool: powiększ fotełe i zobacz jakie są cudneeee😭:classic_cool: http://3.bp.blogspot.com/-bBnStT0uUGw/TpqhmLQ9tKI/AAAAAAAAAbA/IW0o7h_G39M/s1600/DSC_7711.jpg Ja nie wiem,czy moje są gęste,ale są tak goopie że są coraz dłuższe w kierunku tego końtzowego kącika oka,oraz białe na końcówkach :O ale jak je pomaluję to są w pytę,chodziaż i tak chciałabym popiertalać w sztucznych :classic_cool: Też mam nieułożone,a zaraz muszę iść z norowtzem und do sklepu.w pytę:classic_cool: 'Ja przykładam wacik i trę jak marchewkę na tarce rozciągając powiekę und skórę pod oczami na wszystkie strony. No tzóż, sama jestę sobie winna' koorva robię to samo :D!chyba muszę przystopować:O:classic_cool: ale demakijaż jest wkoorviający,bo nałoże z pissdu cieni i potem za hooya nie chce zejść,a mi zkolei nie chce się zużywać pół paczki na raz:classic_cool: Nalepkowa podnieta,jak to zayebiscie brzmi :classic_cool:❤️ odczuwam bardzo silną potrzebe nalepienia norowtzowi nalepki na uszko.:classic_cool: Płody przychodzą do mnie same,bo często zostawiam niedomknięte okna.Ostatnio z nudów zaczełam wsysać je odkurzaczem,ale rozerwały worek,a mnie nie stać na nowy.:classic_cool:Pozatym płody lubią ciepłe i przytulne pomieszczenia ,więc wślizgują się do uszu norowtza,i w notzy je stamtąd wyciągam bo urządzają dzikie orgie z użyciem pistoletów na korbkę i laminowanych trąbek.😠:classic_cool: zauważyłam,że płody szczególnie lubią laminowane trąbki,bo niemalże codziennie z mojego pokoju dobiega hałas trąbek.😭:classic_cool: Mogę ci oddać dowolnego płoda z dorodnymi płatkami uszu,ale pamiętaj o częstym smyraniu po brzuszku i pielęgnacji jego ogonka.:classic_cool: Koorva,ratzja.:classic_cool: przecież mam płody do dźgania szpileczką :classic_cool: Problemy z dykcją mam chyba do dziś,ale to pewnie dlatego że myślami wiecznie jestem gdzieś indziej i jak muszę się odezwać,to jedyne co przychodzi mi na myśl to 'płód' lub 'hahaahhahaha' :classic_cool: Psycholodzy to hooynia straszna,jedna z nich zapisywała WSZYSTKIE moje fazowe słowa,żeby sprawdzić czy pomiędzy nimi panuje jakaś zależność,coś co je łączy,żeby wytłumaczyć dlaczego słowo 'hetman' doprowadza mnie do istnej ekstazy.:classic_cool: w efekcie i tak tego nie rozgryzła,tylko zrezygnowała z współpracy bo powiedziała,że nie daje rady.:classic_cool: Moje budzike dzwoni o 7:10,a ja wstaję o 7:30 ,przez co pierwsze co robię w szkole to poprawianie makijażu,bo zrobiłam go koorevko niedokładnie i na odwal.:classic_cool: teraz niestety musi się to zmienić i spróbuję wstawać o 7:15😭:classic_cool: 'Ta cywilizacja jest bankowo, bo też kiedyś o tym myślałam i moja wyobraźnia podsuwała mi obrazy zakrawajątze o scenariusze science-fiction, więc jestę skłonna stwierdzić, że jajniki to już oddzielna planeta Mój to nie wiem kiedy wróci, bo jest yebanym trollem i jedyną rzeczą, którą robi regularnie jest trollowanie' :D:D:D:D:D:D:D Jesooo,jakie jajniki są w pytę!:classic_cool: holenderkełe też ma jajniki i strasznie chciałabym je zobaczyć,ale w soomie można powiedzieć że prawie dotykałam jej jajników,bo skoro opatuilłam ją swoim cielskiem,to jajniki gdzieś tam w okolicach brzuszka ma 😭:classic_cool:

Gość jestę tumanę
Jak to się nie wyjaśni do października to oleję ten zayebisty fakt koncertu,i wmówię sobie,że lacuna coil wcale nie istnieje i jest tylko wytworem mojego schizofrenicznego umysłu.:classic_cool: No właśnie robię to samo,na dodatek mam koorevskie problemy z koncentracją :classic_cool:

Gość jestę tumanę
PŁATKI USZU!:D:classic_cool:

Śpiewam Delirę z Holenderkełe, to już mój codzienny rytuał :classic_cool:🖐️ Nowa strona, którą w pięć sekund zaspamujemy tak, że z suwaka giganta zrobi się suwaczek miniaturka :classic_cool: Dobrze, że ja używam touchpada, bo wystarczy, że przesunę paltzem raz i przyblokuję suwak, a w pięć sekund jestę na samym końcu, laptopy potrafią być całkiem w pytę :classic_cool: Jaki wzrooszający ten topełe o głaskaniu płatków uszu, ja pewnie będę tworzyć podobne w październiku 😭:classic_cool: Tak właśnie myślałam, że nie wzięły się znikąd i oczywiście bardzo reflektuję na poznanie któregoś dnia tych wszystkich w pytę historii :classic_cool: "5kg of nutella heaven" 😭😭😭 Ja też chcę 😭 Nie lubię dzieffczynek, moje pierwsze dzietzko musi być chłopcę, więc mam nadzieję, że Pawełe też chce chłopca, bo wtedy szanse rosną dzięki wspólnym afirmacjom :classic_cool::classic_cool: Ale Tobie życzę małej Holenderkełe, bo scenariusz z teściowymi brzmi zajeebiście i jestę pewna, że te fasole byłyby najszczęśliwszymi fasolami na świecie :classic_cool: Jestę osobą grubą und spuchniętą :classic_cool: Ale mój mały mundurowiec nie może puchnąć, bo porwie swój mały mundur, więc będę musiała unikać fotełe spuchniętej Holenderkełe 😭:classic_cool: Ło koorwa, jakie w pytunię pory 😭 Zwracam honore, bo rzeczywiście jest co podziwiać :classic_cool: Dłuższe przy zewnętrznym kąciku und białe na końcówkach, jakie zajeebiste rzęsy 😭 Moje są niestety z chooja, a czasem potrafię je sobie tak wymazać, że dotykają mi brwi i wyglądam jak pajatz z naciągniętymi na maksa powiekami :classic_cool: W takim razie uważaj, bo przy takim trybie demakijażowania skończysz z rowami pod oczami und kurzymi łapkami :classic_cool: Ja póki co dziękuję Bogu za dwufazową Ziaję, bo nie dość, że tania to jeszcze zajeebiście rozpuszcza cały syf na oku, Biodermy co prawda nie przebija, ale Bioderma jest taka droga i taka nieekonomiczna, że szkoda mi wywalania pięciu dych miesięcznie tylko po to, żeby nie dorobić się dodatkowej zmarszczki skoro mam już ich z dziesięć :classic_cool: Ja raz poobklejałam swoje piesełe naklejkami, dobrze, że było to prawie łyse piesełe, bo gdyby nie było to bankowo skończyłoby jako łyse po zabiegu odklejania :classic_cool: Koorwa, to ja już jestę przegrana na starcie, bo nie mam ani niedomkniętych okien, ani uszu norowtza i laminowanych trąbek, żeby je trochę pokusić 😭 Pozostało mi cieszyć się z tego, że reflektujesz na podesłanie mi płoda, którego obiecuję miziać czulej niż Pawełe :classic_cool: O ile to w ogóle możliwe :classic_cool: "Psycholodzy to hooynia straszna,jedna z nich zapisywała WSZYSTKIE moje fazowe słowa,żeby sprawdzić czy pomiędzy nimi panuje jakaś zależność,coś co je łączy,żeby wytłumaczyć dlaczego słowo 'hetman' doprowadza mnie do istnej ekstazy" O koorwa, to brzmi zajeebiście i zajeebiście pokazuje, że nigdy nie będę psychologię, ponieważ w życiu nie wpadłabym na to, żeby szukać zależności pomiędzy Twoimi fazowymi słowami :classic_cool: Pewnie dlatego, że sama takie posiadam i są dla mnie w pytę normalne :classic_cool: Choojnia straszna, będę nauczycielę angielskiego :classic_cool: Koorwa, 7:15 brzmi jak wyroke 😭 Chociaż znając życie cały mój plan zimowy będzie składał się z pobudek o 6, więc ostatecznie zacznę chodzić spać w tych samych godzinach co Pawełe albo jeszcze wcześniej co uznam za lamerstfo i rzucę się z Mostu Poniatowskiego prosto do Wisły :classic_cool: Jesoo, prawie dotykałaś jajników Holenderkełe! 😭 Mam nadzieję, że ja kiedyś dotknę jajników flecistełe :classic_cool::classic_cool:

Gość jestę tumanę
Właśnie się kapnęłam,że jest 1 września,w pytę :O:classic_cool:🖐️ Jak byłam z norowtzem,to zauważyłam na drugiej stronie ulicy fagasa od rysunku na rowerze,więc szybko czmychnęłam na taki skwerek i na trawnik,żeby mnie nie zauważył:classic_cool: ale spojrzałam kątem oka a on jedzie 2 metry odemnie na takim mini chodniczku,no w pytę! :classic_cool: pozatym to jest taki typ,że nawet jak cię zauważy to nie spyta,czemu nie chodzisz,tylko zacznie na ciebie plotkować tym co chodzą :classic_cool: aż się boję tam wracać,bo nie było mnie miesiac i pewnie codziennie nawija,jaka jestem beznadziejna,jak wszystko olewam i że widział mnie z psem.:D Jesooo jak cudnie! 😭 mam nadzieję,że do czasu koncertu w 2013 opanujesz tekstełe delirium na pamięć i razem ze mną i holenderkełe będziesz śpiewać w pierwszym rzędzie 😭:classic_cool: Ja niby klikam myszą na przesuwak i go przesuwam manualnie w sekundę,ale to i tak wkoorviające,bo potem nie można się odnaleźć w tej lawinie tekstu.:classic_cool: Może stworzę ci prezentację na temat tych postaci i wrzucę na yt :classic_cool: http://twitpic.com/pn66r :classic_cool:🖐️ Ogółem zauważyłam,że ona ma fazę na nutellę podczas nagrywania albumu :D Boję się mieć chłopca,bo istnieje prawdopodobieństwo że wychowam pravika,skoro ja sama przegrałam żytzie.:classic_cool: a pozatym,nie mogę mieć chłoptza skoro ty chcesz mieć chłoptza,bo nie chcę aby pomiędzy naszymi fasolami nawiązała się więź homoseksualna.:classic_cool: Naprawdę jestem osoba grubą i mam ciążowy bebzol,a moje biodra są dwa razy szersze od ramion,co wygląda koorevsko karykaturalnie i tylko podkreśla fakt,że jestem osobą grubą.:classic_cool:😭 Mówiłam,że ma cudowne pory!:classic_cool: Nie są zaybiste,niepomalowane wyglądają hooyowo :classic_cool: holenderkełe wogóle ma tzałe białe rzęsy ,więc niepomalowane wyglądają jeszcze bardziej hooywo od moich,ale biorąc pod uwagę jej niepodważalny urok osobisty ,to pewnie wygląda uroczo und suotko😭:classic_cool: Moje za hooya nie dotykają brwi,bo moje brwi są hooyowe i ogółem hooyowo umiejscowione.powiek nie mam,więc hooynia max.:classic_cool: Otworzyłaś mi oczy na ten problem i zobowiązuję się do zaprzestania tarcia oka,bo jednak nie wróży to nitz dobrego 😭:classic_cool: chodziaż zmarszczek u ciebie nie widać,ale w soomie u mnie na fotełe nie widać że jestem osobą grubą i brzydką,magia aparate modeon!:classic_cool:🖐️ Bioderma,coś mi to mówi:classic_cool: nie jestem pewna,ale holenderkełe ma chyba krem z tego:classic_cool: Ja kiedyś obkleiłam uszko norowtza taśmą i poleciało trochę sierści,ale ta taśma była czerwona,więc wyglądało to całkem w pytę.:classic_cool: 'Koorwa, to ja już jestę przegrana na starcie, bo nie mam ani niedomkniętych okien, ani uszu norowtza i laminowanych trąbek, żeby je trochę pokusić' :D:D:D:D:D wyślę ci płoda pocztą polską,dojdzie za rok i już nie będzie płodem,ale mniejsza z tym😭:classic_cool: Reflektowanie uszu płoda,koorva micro ringi!:classic_cool:rano załapałam fazę na micro ringi.:classic_cool: reflektujesz micro ringi?:classic_cool: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5341297 :D:D:D:D Możesz być psim psychologiem.:classic_cool: Jedyną zależnością pomiędzy moimi śmiesznymi słowami jest to,że... są one śmieszne:D:classic_cool: Też będę musiała chodzić spać w godzinach garo-podobnych,a nawet wcześniej,bo potem śpię na stojąco cały dzień:classic_cool: A fletzistełe nie ma przypadkiem jajowodow?😭chyba,że jest transełe i ma matzitzę :classic_cool: Ogółem to ten fragment powoduje,że mam ochotę piertolnąć łbem o ścianę..i nie swoim,tylko holenderkełe.:classic_cool: 'ale ja osobiście zachowuję bardzo racjonalne podejście: założę rodzinę, moja krew w jakiś sposób przetrwa, ale gdy już odejdę, nie chcę, żeby było coś potem.' za to 'założę rodzinę' mam ochotę jej przypiertolić,i chyba zrobię to gdy spotkam ją po raz kolejny :classic_cool:🖐️

Kafetełe mnie razi i zara się wkoorwię :o:classic_cool: Dodatkowo jestem cała pogryziona przez obiekt niezidentyfikowany i lewa prawa ręka ma obecnie 13 kropek und bąbli, może mi jeszcze odpadnie na dokładkę :classic_cool: 1 września, mój kuzynełe ma urodziny, a ja jestę chooję i nie składam mu życzeń :classic_cool: Niedługo będzie 1 października 😭😭 Gość ma pewnie sokole oko artystełe, więc jesteś na przegranej pozycji i trzeba było go pozdrowić środkowym paltzem skoro nitz Ci już nie pomoże :classic_cool: Skoro już ma plotkować na Twój temat to przynajmniej dałabyś mu solidne podstawy do uskuteczniania poczty pantoflowej, bo dam sobie rękę uciąć, że wywody o Twoich spacerach z psem raczej nikogo z obecnych osób nie interesują :classic_cool: Póki tzo znam jakieś 70%, ale te wyciągnięte fragmenty powodują wypadanie moich płutz przez usta :classic_cool: Mam nadzieję, że do czasu koncertełe nauczę się oddychać jak człowiek, bo jeszcze tego by brakowało, żeby ochrona musiała wkładać mi płutza przez głębokie gardło 😭:classic_cool: Ratzja, pewnie dlatego maroodne pomarańcze tak biadolą jakby te elaboraty były skierowane do nich :classic_cool: Boszełe, to wygląda jak raj. A jakby zamienić ten słoik Nootelli na słoik mayonezu to już w ogóle wilgoć w gatziach 😭:classic_cool: Pewnie Nootella posiada jakieś ukryte motze, które dostrzega und słyszy jedynie Holenderkełe :classic_cool: Koorwa, ja swoje dziecię też mogę wychować na prawika und stoolejarza, a także na przegrańca życiowego, ale wierzę, że geny tatełe und mundur pomogą mu w podbijaniu samiczych sertz, w tym sertza Twojej córkełe :classic_cool: Chuopca lepiej nie miej, jestę osobą tolerancyjną, ale mundurowy homoseksualista to przegięcie pauy :classic_cool: "Naprawdę jestem osoba grubą i mam ciążowy bebzol,a moje biodra są dwa razy szersze od ramion,co wygląda koorevsko karykaturalnie i tylko podkreśla fakt,że jestem osobą grubą." Podpisuję się pod tym swoimi monstrualnymi biodrami und boczkami oraz swoim tłuszczem sugerującym, że jestem w stanie błogosławionym :classic_cool:🖐️ To moje na szczęście niepomalowane wyglądają całkiem w pytę i gdyby z natoory były czarne to nie musiałabym malować ich w ogóle :classic_cool: Dlatego cieszę się, że jestę brunetą, mimo że brunetyzm niesie ze sobą od chooja problemów, o których nawet nie chce mi się wspominać :classic_cool: Holenderkełe nawet bez powiek und rąk wyglądałaby w pytę, ale jestę pewna, że Ty bez względu na ilość tuszu na rzęsach nadal wyglądasz jak rozkoszna, hot piętnacha i regularnie łamiesz sertza samtzom, którzy wstydzą się przyznać do swoich uczuć :classic_cool: Tyle dobrego, że widać je chyba jedynie z bliska, niestety reszty pasztetu und wielorybiej tuszy nie ukryję nawet z daleka, ale pogodziłam się z tym faktem już dawno, więc zmarszczki są obetznie moim większym problemę :classic_cool: Całkiem w pytę kosmetyki, zwłaszcza seria robiona pod AZS, ale drogie to w chooj i kończy się po tygodniu, więc mój portfel by tego nie zniósł :classic_cool: Norowietz z czerwonym radarem, trzeba mu było nakleić jeszcze niebieską taśmę na drugie ucho i miałabyś radiowóz politzyjny na sygnale :classic_cool: Zawsze tzoś, mam nadzieję, że jakiś listonosz podglądacz nie otworzy mojej paczki i nie zaopiekuje się płodem wychowując go na kolejnego listonosza podglądacza 😭:classic_cool: "Krudsze" włosy, to yest to! :classic_cool: Micro ringi, ale faza :D :D:classic_cool: Zawsze chciałam być psim psychologię, z psami dogaduję się lepiej niż z ludźmi 😭 Marzyła mi się też kynologia, ale Bogu mnie nienawidzi, więc zesłał mi psychologię :classic_cool: Trzeba było powiedzieć o tym biednej pani psychologe, bo pewnie załamała się po tym fakcie i przestała wierzyć we własne możliwości :classic_cool: Jesoo, wolę nie myśleć o czasach październikowych, bo mam atak lęków und paniki 😭:classic_cool: Jajniki też pewnie ma, w oklicach matzitzy swojej żony, której nikt nigdy nie widział, ale bankowo jest typem lubiącym prywatność i chroni swoje życie uczuciowe jak BOR prezydenta 😭:classic_cool: Miejmy nadzieję, że przy kolejnym spotkaniu dopuścisz się także ekstrakcji macicy, żeby problem był z głowy na długie lata :classic_cool: A ta stylówka jest motzarna, szkoda że jeszcze nie obsypała się cekinami und konfetti i nie opatuliła szalem z niedźwiedziej skóry 😭:classic_cool:

Nie mogłam się zdecydować, która ręka, ale wprowadzam poprawkę, że miałam na myśli lewą :classic_cool:🖐️ Idę zmywać 😭:classic_cool:

Gość palec pijalec
lewą od mojej czy Twojej strony? :classic_cool:

Gość palec pijalec
a niech Ci spuchnie :classic_cool:

Gość palec pijalec
a wlasnie, że palce, i tyłek :classic_cool:

Gość jestę tumanę
' i lewa prawa ręka ma obecnie 13 kropek ' :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D koorva:D ale dobra,rozumiem.:classic_cool:ter pogryzienia to pewnie dlatego,że masz otwarte okno lub przebywasz gdzieś na zewnątrz,lub też masz ospę wietrzną czy inną różyczkę.:classic_cool: ale ja pewnie miałabym to samo gdyby nie taki pykacz,który wkłada się do gniazda,zapala sie na nim czerwona lampka i ma to odstraszać komary.i odstrasza,bo w tym letzie ani jeden mnie nie dziabnął,ale też otwarte okno mam tylko przy zgaszonym swietle.:classic_cool: Ciesz się,że to tylko kropki und bąble ,ktore znikną,a nie jesteś zapieprzykowana niczym zdziebełło,ktorej pieprzyki na twarzy wyglądają jak pryszcze.:classic_cool: Kuzyni to goopie fiooty,pewnie właśnie zachlewa pałę i wali konia, i zapomniał wogóle o twoim istnieniu.:classic_cool: Niestety nie miałam to dyspozytzji żadnej wolnej dłoni,aby pokazać mu paltza,bo w lewej miałam smycz a w prawej ipoda.:classic_cool: aż się boję tam wracać,a wracam za tydzień i całą niedziela z doopy 😭chyba,że topełe będzie aktywne,wtedy całkiem w pytę bo da się pisać,o ile nie jestem na jego lini wzroku.:classic_cool: 'bo dam sobie rękę uciąć, że wywody o Twoich spacerach z psem raczej nikogo z obecnych osób nie interesują' :D:D:D wiem,że to nikogo nie interesuje,ale typ się uwziął na taką jedną peezdę i często o niej piertoli jakieś swoje wywody,a jak jesteś z takim w jednym pokoju,to jest to z lekka wkoorviające.:classic_cool: W tych momentach,które są dla mnie niemożliwe do zaśpiewania,włączam tryb rozhisteryzowanej fanki i piszczę,albo nutzę samą melodię.:classic_cool: whaaaaaaaaaaattttttttt I leeeeeeft beeeeeehiiiinnnnndddd,another night of wearyy dreaamssssssssss,whaat's beeen left beeehiinddddd,another time when daaaaaysssss of lateeeeee are faaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr awaaaayyyyyyyyyyyy :classic_cool: 'jeszcze tego by brakowało, żeby ochrona musiała wkładać mi płutza przez głębokie gardło' :D:D głębokie gardło,koorva:classic_cool: Czytam posty wolnej i zadowolonej z życia,i nie wiem czy to projekte czy realna persona,koorva.:classic_cool: z jednej strony na realną osobę jest za goopia und tępa,a z droogiej strony komu chciałoby się ciągnąc taki nudny projekt?:O:classic_cool: Majonez!master111 i jego moszna!:classic_cool:właśnie odkryłam twój największy sekret czyli powód miłości do majonezu-kolekcjonujesz słoiki po nich,aby następnie naciągnąć na nie swoją mosznę.:classic_cool: a nie,ty nie masz moszny...:O czy masz?:classic_cool: 'Pewnie Nootella posiada jakieś ukryte motze, które dostrzega und słyszy jedynie Holenderkełe' tak samo jak jej wypryski:classic_cool:🖐️ To skoro ty wierzysz,to ja też będę wierzyć,a ty będziesz wierzyć ,że uda mi się wychować tzudo na wzór holenderkełe.:classic_cool: Jesooo ja naprawdę musze we wrześniu schudnąć,bo to wygląda strasznie.:classic_cool: jako osoba gruba w czerwcu powtarzałam sobie,że w wakacje schudnę bo jestem za gruba,a jest wrzesień i jestem osobą grubszą niż byłam w czerwcu.w pytę:classic_cool:🖐️ Moje są z natoory idealnie czarne i hooy mi po tym,skoro na końcówkach są białe.:classic_cool: tzn nie są białe,to takie koorva przezroczyste niewiadomo tzo,tzo widać dopiero po nałożeniu tuszu.:classic_cool: Brunetyzm jest w pytę,przynajmniej nie muszę się farbować,ale z droogiej strony nigdy nie będę ruda:O 😭 wolałabym być szatynką:classic_cool: Koorva,aż mi się słabo robi jak sobie przypomnę jaka w wieku 15 lat byłam brzydka:O Nie łamię,to niemożliwe:classic_cool: nigdy w żytziu żaden samietz nawet na mnie nie spojrzał,ani nie rozmawiam z nimi od czasów przedszkola,co tylko utwierdza mnie w przekonaniu że jestem osobą grubą i brzydką,i staropanieństwo to w moim przypadku pewna sprawa.:classic_cool: 'niestety reszty pasztetu und wielorybiej tuszy nie ukryję nawet z daleka' 😭 niestety,to ostatnio moje największe wyglądowe probleme,poza ogólną szpetotą:classic_cool: Moja skóra na twarzy ma fazę na bycie atopową w zimie,po czy w lecie ma fazę na bycie tłustą.piertolone hormony korva:classic_cool: Niebieskiej tasmy nie mam,ale zawsze mogę pomalować kartkę na niebiesko i przykleić do uszka.:classic_cool: Kryptonizm płodu jest adekwatny do ilości jego ferystazjonu manualnego ujawniającego się w badylaszczych grzebałkach pralkowych pochłaniających znaczną ilość budżetu państwa oraz dorodnego słoika suto pokrytego micro ringami,mającymi na celu weryfikację i jonizację sprzętu grającego nałożonego na werystatyczne pluszowe deseczki.:classic_cool: MICRO RINGI!:classic_cool: Kynologia!chciałabym być hodowtzą psów i mieć w pissdu małych słodkch szczeniaczków😭:classic_cool: Fletzistełe pewnie nie ma żony,tak jak holenderkełe nie ma fasoli.Nie wiem czy mówiłam ci już o moich konspiratzyjnych snach,gdzie śniło mi się ,jak wyszło na jaw że holenderkełe ukrywała bachorki przez dobre 5 lat,i np pokazywali nigdy wcześniej nie ujwanione widea w stylu 'making of' coś tam,to te fasole były położone gdzies w kącie,okazało się też że wszystkie zdjęcia były specjalnie kadrowane tak,aby wyciąć fasole i ogółem jakieś dziwne aktzje,obudziłam się i zaczęłam zastanawiać czy to wogole byłoby możliwe :O:classic_cool: 'Miejmy nadzieję, że przy kolejnym spotkaniu dopuścisz się także ekstrakcji macicy, żeby problem był z głowy na długie lata' :classic_cool:❤️ w pytę!:classic_cool: Koorva,już nie moge się doczekać zimowych stylizatzji.:classic_cool::D Mogłabyś zmywać jutro,skoro jutro i tak robisz wielkie sprzątanie:classic_cool:

Doopa już mi spuchła 😭 Zamień ją na spuchnięte tzytzki to przeżyję jakoś te paltze :classic_cool:

Koorwa, ja to zmywam na raty, bo takam poyebana 😭 Siostrełe, Ty się nie śmiej, bo probleme z odróżnianiem kierunków to poważne zaburzenie, kiedyś wsiądę do samochodu i skręcając w lewo skręcę w prawo wjeżdżając w radiowóz :classic_cool: Zakładając, że w ogóle doczekam się prawa jazdy :classic_cool: Ja tu koorwa owadów nie zabijam, a w tym roku jakieś niewdzięczne skoorwysyny się porodziły, które chyba nie usłyszały legendy na mój temat 😠 Okno otwieram tylko wtedy jak kładę się spać und gaszę światło, więc yebane weszły na wyższy pozią zaawansowania i potrafią wpaść do mojej chałupy w trakcie tych ułamków sekund, w których dojdę spod okna do łóżka und zgaszę światło albo po prostu zaczęły preferować styl wpadania w ciemne nory :classic_cool: Kupiłabym sobie odstraszający bajer, gdyby tylko było mnie na niego stać :classic_cool: Pieprzyków mam od chooja i cały czas ich przybywa, ale na szczęście wyglądają lepiej niż te u Kamilosa :classic_cool: Przez zapominanie o moim istnieniu w moje urodziny ja zapominam o jego istnieniu w jego urodziny co czyni mnie mściwą pipą, którą rzeczywiście jestę :classic_cool: W takim razie zwracam honore, lepiej było się ulotnić i chować za źdźbłami trawy :classic_cool: Topełe wiecznie jest aktywne, chyba że ktoś zamoola tak jak Pawełe to byłoby fest nieaktywne, ale wtedy do aktzji wchodzisz Ty, a ja wychodzę na loszkę bez życia poza kafetełe skoro napiertalam tu od 11, no tzóż :classic_cool: Piertolnij mu na płótnie dzieło pod tytułem: "Zamknij mordę", gdzie symbolicznie przedstawisz proces zamykania mordy i może załapie aluzję :classic_cool: Ja to potrafię wyśpiewać jedynie refren, inne dźwięki są dla mnie niemożliwością oddechową, a początek i zwrotki to już kompletnie nie moja tonacja, więc buczę jak człowiek z pozrywanymi strunami głosowymi 😭:classic_cool: Ja czytałam jeden, gdzie odpowiadała na posty pomarańczki podającej się za jej byłego i stwierdzame że jeśli to nie prodżekte to osoba z upośledzeniem czwartego stopnia :classic_cool: KOORWA! To wideło Mastera zniszczyło mi życie i już nigdy nie spojrzę na mayonez z taką miłością, z jaką patrzyłam tydzień temu 😭 Nie mam moszny, nie chcę mieć przy okazji Mastera w głowie 😭:classic_cool: Jesoo, ale z nas wierzące samiczki :classic_cool: Mówiłam, że zakone jest mi pisany :classic_cool: Ja dziwnym trafem tyję na lato, a chudnę na zimę :classic_cool: Pewnie to pozostałości po wpiertalaniu leków na alergię, które okazały się gwoździem do trumny i przytyłam po tej choojni nawet 10 kilogramów, które zrzuciłam dopiero w lutym tylko po to, żeby w czerwcu tyć od nowa, w pytę :classic_cool: Dobrze, że już tego nie wpiertalam, wolę zdechnąć od tajemniczego ataku astmy niż wyglądać jak toocznik :classic_cool: Trzymam kciuki za Twój proces choodnięcia, dasz radę siostrełe :classic_cool: Zara się okaże, że ja jestę szatynką i nawet o tym nie wię :classic_cool: A te z deka przezroczyste to też mam, ale to takie milimetry, że nie można nazwać tego rzęsą :classic_cool: Najlepiej to mają blondyny, nie ma jak golenie nóg tylko od kolan w dół, bo na udach nic nie widać, albo niegolenie ich w ogóle, bo mają białe włosy. Moje koleżanki z uczelni tak robią i wmawiają sobie, że jak słońce pada to nie widać Puszczy Amazońskiej na nodze 😭 Pewne jest to, że dostaniesz ode mnie wpiertol :classic_cool: Wróżkełe z kafetełe się nie mylą, więc niedługo nadjedzie Twój kawaler dostojnie niczym prawdziwy kawalerzysta :classic_cool: A ja będę starą panną, bo ze mną nie da się wytrzymać i nie podoła temu nawet boski Pawełe :classic_cool: Możemy założyć stowarzyszenie pasztetełe z choojowymi hormonami i zobaczyć ile pasztetełe zmaga się z tym problemem. Oczywiście Ciebie wykopiemy z tego stowarzyszenia błyskawicznie, bo żaden z Ciebie pasztet, ale okres próbny zawsze w pytę :classic_cool: Ja piertolę, łamiesz mi język und wyginasz mózg tak jak Neo łyżki w Matrixie 😭:D :D :D Ja bym chciała hodować małe buldogi angielskie, które byłyby takie fest brzydkie, że pasowałyby do mnie idealnie 😭:classic_cool: Już się nie mogę doczekać aż skończę stoodia, zostanę starą panną i będę miziać tego angielskiego prosiaka, o którego będzie zazdrosny mój wał z kołdry :classic_cool: Ten sen brzmi sensownie, pewnie to spuchnięte fotełe to z czasów kiedy była w stanie błogosławionym :D Tyle wkrętów und konspiracji na świecie, że możliwym jest nawet faktełe, że Olivere to robot 😭:classic_cool: Wielkie sprzątanie powinnam zrobić dziś, bo moja blondyna wratza jutro z powrotem do chaty na cały tydzień, więc nie będę miała czasu na latanie na miotle, ale z racji mojego lenistwa wysypałam tylko CIF w prysznicu, żeby nie urosły tam muchomory oraz pobawiłam się z WC kaczką :classic_cool:

Dżoanno! ❤️ mi się podoba, przynajmniej jest na co popatrzeć 😭:classic_cool: oczywiście z niecierpliwością czekam na więcej :classic_cool: przynajmniej zbierasz pochwały za świetny gust und za to, że odkryłaś taką zajeebistą nutę 😭:classic_cool: ale na szczęście poznałaś mnie und Qciapę, co przyczyniło się do powrotu na łono cywilizacji :classic_cool:😭 możesz spożytkować ten czas na napisanie większej ilości postów :classic_cool: och Dżoanno, dzięki Tobie poczułem się jak Dziecko Przeznaczenia z Fallouta 2 ❤️:classic_cool: to byłby dla Ciebie dobry temat 😭:classic_cool: masz ogromną wiedzę na temat kafeterii popartą doświadczeniem :classic_cool: myślę, że za taką pracę przyznaliby Ci od razu tytuł doktora :classic_cool: jak dla mnie to raczej powód do radości 😭:classic_cool: w takim razie temperatura u Ciebie będzie bardzo wysoka i chyba będę musiał chodzić wyłącznie w bokserkach, żeby nie ugotować się żywcem 😭:classic_cool: z fałszywą słuchawką w uchu przechadzałbym się między półkami i udawał, że mam kontakt z bazą jak w "Poranku kojota" :classic_cool::classic_cool: tak i przy okazji udzieliłbym Ci lekcji dobrego wychowania :classic_cool::classic_cool: o proszę, niedługo okaże się, że emikowietz jest Twoim sąsiadem 😭:classic_cool: pewnie każdego dnia przechodząc koło Twojego bloku, zatrzymuje się na chwilę i ze spojrzeniem labradora gapi się w Twoje okna 😭:classic_cool: oby, mam nadzieję, że byłby zbyt zajęty pracą w Empiku i nie miałby czasu na przygody na bagnach :classic_cool: gdy powiedziałem mu o jaki temat chodzi, ten odpowiedział "rób co do Ciebie należy, nie będę przeszkadzał" :classic_cool:😭 jeszcze niedawno rozpływałaś się nad jego samczymi muskułami, napiętymi od pratzy w Empiku 😭:D:classic_cool: tera odszedł w zapomnienie :classic_cool: na szczęście tylko wirtualnie, więc jestę o to spokojny :classic_cool:😭 a jeśli ktoś mi się wpieprzy do kolejki to się go pozbędę, proste :classic_cool: a dostanę wór prezentów? 😭:classic_cool: na pewno nie zbanują członka swojej ekipy 😭:classic_cool: najwyżej zrobią Ci spam na fejsbukowej tablicy 😭 na początku zaczniesz gadać na mój temat, a gdy usłyszysz głosy udzielających się panów to pewnie zapomnisz o całym bożym świecie 😭:classic_cool: ja pasowałbym nie tylko kolorystyką 😭:classic_cool: jedynie wóz strażacki mógłby ochłodzić moje ciało, które od Twoich słodkich słówek przypomina wnętrze Góry Przeznaczenia ❤️:classic_cool: to nie była aż tak duża petarda,aby stracił dłoń 😭:classic_cool: miałbym co najwyżej sporą bliznę :classic_cool: pamiętam, kiedyś na Sylwestra tatełe załatwił wojskową petardę :classic_cool: jak jeebnęło to śnieg poleciał 2 metry w górę :D:classic_cool: ale wtedy miałem radochę :classic_cool: lubiłem też odpalać rakietnice i wyobrażać sobie, że to ostrzał z Katiuszy :classic_cool::D oj tam, flesze und kamery to krótki epizod studniówki :classic_cool: ominęła Cię szampańska zabawa und nie nałożyłaś swojej wspaniałej kiecki 😭:classic_cool: miałem znacznie więcej fotek ze studniówki, ale gdzieś mi się zapodziały albo mam je na stacjonarnym :classic_cool:😭 inne fotki przepadły razem z naszą klasą :classic_cool: mnie najbardziej rozpierrtala fotka z lizakiem und cytrynówką ❤️:classic_cool: za miesiąc zamienisz ją na prawdziwą butelkę :classic_cool:😭 co Ty masz z tym nosem? 😭:D:classic_cool: gdybyś kochała mnie jak własne dziecko to nic by z tego nie wyszło 😭:classic_cool: a ja czułbym się jak goowniarz 😭:classic_cool: oby nie skończyło się na chęciach 😭:classic_cool: jeśli się zapiszę to oczywiście, że będę zdawał relacje :classic_cool: to prawie jak kafeteria :classic_cool: już będziesz miała doświadczenie w tych sprawach :D:classic_cool: jestę polskim Polakiem! :classic_cool: ale gdy mam zarost to mówią mi, że wyglądam jak ciapaty 😭:classic_cool: ps: właśnie wlewałem benzynę do auta, uwielbiam ten zapach 😭:classic_cool: tak jak zapach farby :classic_cool: ps: cześć pe eś pe :classic_cool:🖐️

Gość jestę tumanę
Też mam z tym problem,i zawsze chwilę się zastanawiam,która jest lewa a która prawa.:classic_cool: Prawo jazdy,koorva:classic_cool:mamełe chce mnie wysłać,ale tam są badania na wadę wzroku,a wtedy by się o niej dowiedzieli:O pozatym i tak jestem zbyt tępa na prowadzenie auta i ciągle jestem rozproszona und zamyślona.:classic_cool: Jesooo jaką ja mam fazę na milky waye!😭zjadłam dzisiaj 4:classic_cool: Ja zawsze zabijam owady,nawet te w lesie.gnidy piertolone.:classic_cool: Pieprzyki ma każdy,nawet holenderkełe:classic_cool: i póki nie wyglądają one tak http://1.bp.blogspot.com/-wMqLu3-FjVw/UEHWCBwHmdI/AAAAAAAAF_Q/AKBIr6w-OUE/s1600/DSC05528.JPG to wszystko jest całkiem w pytę:classic_cool: No tak,moje kuzynostwo też zapomina o moich urodzinach,ale to dobrze,bo nie lubię życzeń od zakłamanych ludzi.:classic_cool: Pipa!pipa midleton!:classic_cool: Miałam kiedyś fazę na słowo 'źdźbło' :classic_cool: pozatym ten typ jest koorevsko pamiętliwy und zrzędliwy,nie chce mi się tam wracać😭 'Piertolnij mu na płótnie dzieło pod tytułem: "Zamknij mordę", gdzie symbolicznie przedstawisz proces zamykania mordy i może załapie aluzję' :D:D:D:D:D Koorva,ja tu napiertalam od 12,też nie mam żytzia ale mimo to jest całkiem w pytę.:classic_cool: Ja nie potrafię śpiewać wcale,umiem tylko wyć,a zawyć to można wszystko.:classic_cool:pozatym znam wszystkie ich teksty na pamięć,tak samo jak znam teksty AF i Tristanii,z tym że tej dwójki nigdy nie widziałam i już nie zobaczę na żywo:O Chciałam ci zrobić prezentatzję o loverach,ale komp się piertoli i spróboję zrobić jakieś piertolone oczyszczanie dysku,którei tak hooya pomoże,bo ten grat nadaje się już tylko na złom.:classic_cool: 'Ja czytałam jeden, gdzie odpowiadała na posty pomarańczki podającej się za jej byłego i stwierdzame że jeśli to nie prodżekte to osoba z upośledzeniem czwartego stopnia' Przeczytaj sobie to :D🖐️ http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5311418 Przyznam się,że nie otwarzałam tego videła,aby nie mieć później złych skojarzeń z majonezem.:classic_cool: ale widziałam miniaturkę und relatzje kafeteriuszy,i tym bardziej cieszę się,że jednak tego nie odtwarzałam.:classic_cool: 'Nie mam moszny, nie chcę mieć przy okazji Mastera w głowie' :D:D:D pamiętam jak musiałam wmawiać transowi,że ma mini-mosznę:O:O:O ps.zrozumiałaś ideę tekstu nacechowanego ujemnie z dodatkiem emotek nacechowanych dodatnio?:classic_cool: Jeszcze nie zauważyłam,czy moje tycie macoś wspólnego z porą roku,ale chciałam schudnąć do maja,żeby na focie z holenderkełe nie wyglądać jak tucznik,a nie schudłam wtzale i wyglądam jak skończony tucznik.koorva.:classic_cool: dodatkowo jestem grubsza niż w maju.:O:classic_cool: Muszę dać radę,bo po pierwsze odkładam kasę aby wydać 300zł na słodycze na święta,bo najlepsze święta były w 2009,kiedy to przyniosłam do domu 2 ogromne torby słodyczy,oczywiście w stresie żeby mamełe nie widziała,bo te słodycze to była równowartość 200-300zł:classic_cool: Dlatego teraz muszę spiąć poślady i zbierać kasę,a skoro będę zbierać kase to nie będęjej miała aby wydać na słodycze,więc niby powinnam schudnąć,plus zbieram na soczewki.:classic_cool: Transełe jest blondyn/ką/em :classic_cool: i popyla w rybaczkach nie goląc nóg,bo nie ma włosow na nogach,tego naprawde nie widać...:O i trans mówił,że boi się że po hormonach nie będzie mieć męskich nóg... :O koorva, z wielką mogę mu oddać moje osierścione nogi koorva:O:classic_cool: Glanami,które kupisz po 30 ?:classic_cool: gdzieś tu pomyka wróżka,spytam się czy pojade na koncert lacuny :classic_cool: z z drugiej strony mam takie probleme,bo holenderkełe nagrywała płytę w wakacje 2011,i ta płyta wyszła na wiosnę 2012 i koncert w maju,a skoro teraz chcą nagrywać płyte w 2013,topewnie też wypadnie w wakacje bo akurat wtedy mają w pissdu czasu,czyli analogicznie płyta wyjdzie na wiosnę 2014 i koncert..w maju..a ja mam wtedy mature...:O:O:O korva,mam nadzieję że nie wypadnie coś takiego bo ..nie zaliczę matury :classic_cool:🖐️ Chyba nie znasz osób,które są wkoorviające,skoro myślisz ,że z tobą się nie da wytrzymać.:classic_cool: Nikt mnie korva nie wykopie,ja będę prezesę kloobu:classic_cool: Lodołamacz!:classic_cool: Ja bym chciała mieć jakiekolwiek małe pieski,które ważą kilka gramów i można je nosić na rękach und mają takie mięciutkie słodkie różowe brzuszki😭:classic_cool: Koorva,które fotełe jest spuchnięte?:D i poważnie,dlaczego?:classic_cool:nie rozumiem!😭:classic_cool: Ta blondyna jest pewnie matfizem,lubi kwiaty i podróże.:classic_cool: Cif jest w pytę,cif to taka @ dla wanny.:classic_cool: jesooooo kaczuszki!:classic_cool:

Was kozwa zostawic na pare dni to napierdolicie tyle stron, ze nie da sie tego czytac heheh :-P Milego wieczorku.

Pawełe! ❤️ W końcu Ci się przeje moja kiepawa fatzjata, więc lepiej żeby było jej mniej niż więcej :classic_cool: Gdyby nie Ty to nie zbierałabym żadnych pochwał za Gangnam Style, więc to Ty powinieneś dostać ich najwięcej :classic_cool: Ratzja, gdyby nie wy to pewnie nadal toczyłabym żywot totalnego nerda chodzącego spać o 6 nad ranem, a wstającego o 15, żeby grać bez końca 😭:classic_cool: Teraz przynajmniej czuję, że spełniam się w tym, co sprawia mi największą przyjemność i z nieopisaną radością spamuję na kafetełe tworząc elaboraty skierowane do tak cudownych ludzi, którzy dodatkowo mi odpowiadają 😭:classic_cool: Och Pawełe, a ja dzięki Tobie zaliczam umysłowe powroty do wspaniałych czasów z zajeebistymi grami i uśmiecham się równie szeroko jak w chwili oglądania Twoich zdjęć 😭❤️:classic_cool: Podobną koncepcję podsunął mi jakiś koleś, z którym grałam i miałam zajeebisty temat na magisterkę związany z grami MMORPG, ale wypadł mi z głowy, a fatzet zapadł się pod ziemię :classic_cool: Niestety każdy promotor, który zajmował się zagadnieniami internetu und rozrywek internetowych wyparował z mojej uczelni, więc swoją magisterkę napiszę na odpiertol, bo będzie związana z płcią mózgoo, traumą albo dysfunkcjami rozwojowymi, no jaka choojnia :o:classic_cool: Pierwszy tydzień października napawa mnie optymizmem und powoduje dreszcze na moim ciele, które z kolei podnoszą mój poziom endorfin, więc pod tym względem dla mnie to również powód do radości, później to pozostanie mi chyba tylko położenie się na torach tramwajowych 😭:classic_cool: Liczę na to, że tak będzie, przy okazji podkręcę cichcem wszystkie możliwe kaloryfery :classic_cool::classic_cool: O koorwa :D:D W pytę film, mimo całej mojej niechęci do produkcji polskich tę uznaję za zajeebistą :classic_cool: Jesoo, ale Ty krętzisz :classic_cool: Na szczęście ma do mnie ze trzy przystanki, a to mimo wszystko całkiem sporo 😭 Od dzisiaj opuszczam wszystkie rolety z obawy przed tym, że przez przypadek poświęcę swoją golizną, a on z wrażenia pobrudzi swoją bieliznę und swoje spodnie... lądując w błocie 😭:classic_cool: Przy okazji musiałby znaleźć czas na imprezki, picie, bicie und wyrywanie loszek, więc bagno schodzi na dalszy plan :classic_cool: Jak miło z jego strony, od razu widać, że zależy mu na Twoim szczęściu. Pozdrów go ode mnie i czule pomiziaj 😭:classic_cool: Ja piertolę, żeby on jeszcze jakieś muskuły miał :D:classic_cool: Szczerze mówiąc na wielu topełach, w których o nich wspominałam przeginauam ostro pauę, żeby nie brano mnie za desperatkę wyrywającą cioty :classic_cool: Ty tygrysełe, widzę że nie dasz się ewentualnej, ale nadal nieistniejącej konkurencji :classic_cool: Oczywiście, że tak, same rózgi, żebyś poszedł w świat i mógł czynić dobro ucząc niegrzeczne dziewczynki dobrego wychowania :classic_cool: Który potem przeczyta moja babtzia i znowu będzie: "Który z nich to twój kawaler? A może masz dziewczynę?" 😭😭 Na pewno nie, bo dam sobie głowę uciąć, że Twój głos przebija wszystkie inne i jeśli go usłyszę to pozostałe basy, tenory und barytony nie będą robiły na mnie żadnego wrażenia 😭:classic_cool: Och Pawełe, teraz to ja potrzebuję interwencji strażackiej, która przy okazji ugasi moje pragnienie zamiziania Cię na śmierć ❤️:classic_cool: Blizny są w pytę, ale lepiej ich nie mieć z takich powodów jak wybuchy petard :classic_cool: Jesoo, jakie zajeebiste wspomnienia, mój tatełe nie był taki hoojny w Sylwestry i nie oglądałam wybuchów z prawdziwego zdarzenia, ale na szczęście nie umniejsza to mojej radochy z dziecięcych Sylwestrów, w trakcie których wmawiałam sobie, że jestę pod ostrzałem nieprzyjaciela 😭:classic_cool: Właśnie to mnie wkoorwia do dziś, bo to fest przegrane żytzie 😭 Ale pozostaje mi liczyć, że któregoś dnia wybawię się na czyimś ślubie nawet za tę lipną stoodniówkę 😭:classic_cool: Foteły pewnie krążą po jakichś portalach dla modeli, gdzie zakompleksieni 20-latkowie podają się za Ciebie, a samiczki wzdychają do ekranów komputera tak jak ja 😭:classic_cool: Już nie mogę się doczekać, zarówno Cytrynówki jak i Ciebie 😭❤️ Mam cztery słabości, męskie głosy, męski śmiech, żyły na rękach und nosy, które czasem mają takie kształty und pagórki, że jaram się jak czarownica na średniowiecznym stosie :classic_cool: A Tobą to już się tak fest jaram, że podpaliłabym sobą całe miasta 😭:classic_cool: To prawda, dlatego lepiej, żebym kochała Cię na inne sposoby niż ten rodzicielski :classic_cool::classic_cool: Tyle dobrego, że kafetełe tak poszerza horyzonty, że z marszu powinnam dostać zaliczenie praktyk und papiery ukończenia szkoły :classic_cool: To chyba Czkawka Ci mówi, że wyglądasz jak ciapaty, bo gdybyś rzeczywiście wyglądał jak ciapaty to po zdjęciu z zarostem kazałabym Ci się golić bez końca i nosiłabym maszynkę oraz lupę w torebce 😭:classic_cool: Koorwa, też uwielbiam ten zapache jak i inne dziwne zapachy zakrawające o narkomanię zmysłową :classic_cool: Biest Piona, lisico :classic_cool:🖐️ Tobie również miłego und zakrapianego, bo dzisiaj sobota 😭:classic_cool: Siostrełe, za sekundę Ci odpiszę tylko niech mamełe pospamuje mi na Skype, że ona jest na wakacjach, a ja nie 😭:classic_cool:

Gość jestę tumanę
Biest!:classic_cool:🖐️ No problemo,nie tylko twoje wakacje to kafe,moje też.:classic_cool: