Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adasddasssa12

Skrtytykowal mój gust muzyczny,boleśnie....

Polecane posty

Gość bananamanana
literówki, literówki :]

Gość Adasddasssa12
nikt nie broni, ale czytanie, zdobywanie wiedzy to wysiłek a wydaje mi się ze teraz sie tego nie ceni,a ja lubię czytać, uczyc sie, lubię wiedzieć, chciałabym poznać jakiegoś faceta który to doceni, porozmawia ze mną o ksiazkach,ehhhhh!

Gość no i co xxx xxx xx
Ja szanuje kazdy gust muzyczny. No prawie kazdy. Ogolnie wyznaje zasade "zyj i daj zyc innym"

Gość manioo ciekawskii = )
Lubię bardzo wiele gatunków muzyki. Od muzyki dawnej po klimaty zahaczające nieco o techno. Kocham Led Zeppelin i w ogóle rock z przełomu lat 60 i 70. Bardzo lubię to: http://www.youtube.com/watch?v=08W0CPxaamk - kręci mnie to od pierwszego usłyszenia; kiedy to było... Albo ta słynna płyta: http://www.youtube.com/watch?v=hB669XXjnUg Ale to wymaga wsłuchania się i w miarę przyzwoitego sprzętu, bo jest wiele dźwięków na granicy słyszalności, które gdzieś tam szemrzą. Potem znów głośno... http://www.youtube.com/watch?v=hB669XXjnUg

Przez net można poznać kogoś intrygującego. Trzeba tylko jasno wyrażać swoje poglądy i gusta. Inna rzecz, czy wygląd danej osoby, będzie nam odpowiadał?

frodo Lubię, to nie znaczy, że jestem znawcą. Podejrzewam, że się wyłożę. :D

manioo ciekawskii = ) - nie, nie chodzi o quiz, a o Twój gust;) Na ziemię spada meteor, którego promieniowanie niszczy CAŁĄ muzykę świata. Możesz ocalić trzy płyty. Jakie by to były? Reszta też niech poda swoje typy.

Gość Adasddasssa12
Queen, greatest hits I,II,III

:D Trzy? Tylko rock? - Led Zeppelin z Whole Lotta Love (nie pamiętam która to płyta) - The Doors (składanka :D) - ciężka sprawa... chyba składanka Beatlesów, ale bez wczesnych przebojów :D A tak w ogóle, to może: - Jakaś sensowna antologia Chopina. - Led Zeppelin z Whole Lotta Love (nie pamiętam która to płyta) - Komeda - Astigmatic

Czyli moje składanki odpadają :D Ja się aż tak nie znam i nie pamiętam, co jest na jakiej płycie. Dupa z takim zawodnikiem jak ja :D

Gość Adasddasssa12
to nie mój chłopaczek, nie jest łysy, nie nosi dresów, naprawdę był całkiem sympatyczny, ale widzielismy sie tylko parę razy, łysi w dresach słuchają rapu? mogłam to mu powiedzieć

Gość manio ciekawskiiiii =)
frodo Ja wolę ten bardziej wyrafinowany rock. Co nie znaczy, że wczesne piosenki TB, to rzeczy złe! Wręcz przeciwnie!