Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

gdzie mój złośliwy brunet w okularach?

Polecane posty

Gość rudy-brunet
ale okulary to nie problem:D

nie wiem po co ale wchodzilem od czasu do czasu na forum sprawdzic, czy znowu nie jedziesz po mnie na jakims temacie

fiku mikuuu nic dziwnego, mężczyźni marzą o tym bym po nich pojechała z pewnoscia ja sie do nich nie zaliczam

fiku mikuuu Przyznaj tak szczerze zolzo, ze myslalas o mnie, bo kiedy tylko weszlas na forum, zalozylas temat i chcialas ze mna znowu porozmawiac ;-)

"a złośliwy jesteś? bo aj tylko złośników lubię" a też lubisz jak bedzie Cie bił, gwałcił, kopał itd ?

aha i jestem zlosliwy tylko w stosunku do zlosliwych zolz to dobrze :) lubię dokuczliwych :) reserved, nie myl pojęć

dobra dobra... juz nie zgrywaj takiej zolzy :) Lepiej napisz mi cos o sobie w kilku zdaniach, bo cos zamknieta z ciebie osóbka:) Na prawde masz 23 lata?

bo cos zamknieta z ciebie osóbka :D:D:D:D:D:D:D

"Na prawde" mi zarzucał brak wykształcenia, a sam nie umie napisać nawet słowa "naprawdę". w dodatku kolejny stary pryk, który chce poderwać naszą niewinną i młodziutką fiku.

naprawdę mam 23 lata, jak wielokrotnie pisalam jestem wrażliwa i delikatna :) ponadto bardzo uczuciowa i romantyczna

żab-X o prosze jak sie psy ogrodnika zlecialy. Nikogo nie chce poderwac...! Juz nie badz taka zazdrosna, bo zlosc pieknosci szkodzi!