Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaStokrotka

Czy istnieja jeszcze tu normalni, szanujacy dziewczyny i kochajacy faceci??

Polecane posty

Gość Jaaaaaa27777777
No moim zdaniem o takich rzeczach się nie dyskutuje. Od tego jest ta odpowiednia chwila, albo jest chemia i się to robi albo i nie. Dla mnie pytanie o takie rzeczy jest głupie i niedojrzałe.

Gość Jaaaaaa27777777
No nie żartuj. Kino to żadne zainteresowanie. Ja np. uczę się języków, aktualnie przymierzam się do włoskiego, a niemiecki już dobrze umiem. Czytam książki, gram w babingtona, jeżdżę rowerem, spaceruję z psiakiem i szyję. To lubię robić.

Gość smutnaStokrotka
no widzisz. ja wiem ze musi byc chemia i wedy idzie spontanicznie.. wtedy byla chemia, z jego strony nawet bardziej, a stwierdzil ze nic nie czuje... skoro nic nie czul to po co sie do mnie kleil i calowal i dawal nadzieje.. to jest dla mnie dziwne

Gość smutnaStokrotka
dlatego nie rozumiem facetow i nie wiem jak sie zachowac na spotkaniu juz

Gość kamil79jgora
Są faceci którzy szanują dziewczyny, jednak są np. nieśmiali czy zakompleksieni. Może ich onieśmielasz swoją urodą? Nie mówię żebyś od razu ubrała się w wór pokutny i przestała malować, ale może zmień styl na bardziej "szaromyszkowy". Choć z drugiej strony nieśmiali faceci bywają denerwujący.

Gość smutnaStokrotka
racej nie oniesnielam... nosze jeansy i ne mam duzzego biustu zeby sie chwalic

Gość Jaaaaaa27777777
oj, a nie znasz facetów? Nie wszyscy mają dobre zamiary. Trzeba uważać...Mój znajomy taki jest. Zdobywa kobiety dopóki nie pójdą z nim do łóżka, a potem urywa kontakt....

Gość kamil79jgora
nie jesteś facetem, więc nie wiesz jak superzgrabne nogi w jeansach potrafią onieśmielić faceta a jak do tego szpile to już w ogóle

Gość smutnaStokrotka
nie wiedzialam...no sa tacy faceci, ale tamten mial 24 lata i znalismy sie, on nie byl z nikim od roku i mial tylko jedna dziewczyne.. wiem ze to byla prawda, myslalam, ze nam sie uda, bo chyba najwazniejsze zeby sie fajnie spedzalo czas, a tak bylo.. co dla facetow sie liczy najbardziej?

Gość Jaaaaaa27777777
Co za bzdury? Ze niby tylko zakompleksieni i nieśmiali szanują kobiety? Chyba coś Ci się pomyliło. Nie zmieniają stylu, wcale nie o to chodzi.

Gość polko afganka
istnieja ale sa samotni tak jak ja

Gość kamil79jgora
nie twierdzę, że tylko zakompleksieni i nieśmiali szanują kobiety, ale że na przykład zakompleksieni i nieśmiali szanują kobiety. I wbrew pozorom nie tylko dziewice

Gość jhgjkk
smutnaStokrotka-to moglabys podac gg?

Gość Jaaaaaa27777777
Kamil zakompleksieni właśnie wyzywają kobiety na takich forach jak kafe, bo są już po prostu sfrustrowani.

Gość kamil79jgora
Dla mnie liczy się 1. uroda 2. optymizm - nie lubię dziewczyn biadolących, może dlatego że sam lubię sobie ponarzekać 3. chęć do stworzenia długiego związku najlepiej małżeńskiego 4. seks w rozsądnej ilości czyli nie non-stop i nie raz na miesiąc - po prostu złoty środek

Gość kamil79jgora
Tu się nie zgadzam. Wielu prawiczków i zakompleksieńców wzięłoby dziewczynę która spała z 1 facetem w ciemno. Choć mówią inaczej.

Gość Jaaaaaa27777777
A czyli co tam charakter itd. najważniejsze, że spała z jednym facetem. No skoro na tej podstawie wybieracie kobiety to się nie dziwie, skad te rozwody.

Gość kamil79jgora
A może spróbuj poudawać intelektualistkę? Fajne okulary zerówki potrafią podniecić niejednego faceta.

Gość kamil79jgora
Fakt że prawiczki mają zwykle obsesję na punkcie dziewictwa, ale jak już przestają być prawiczkami, to zwykle im to przestaje przeszkadzać. Choć nie wszystkim.

Gość Jaaaaaa27777777
Kamil ile Ty masz lat?

Gość smutnaStokrotka
po co chesz moje gg?? pisz tutaj