Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaStokrotka

Czy istnieja jeszcze tu normalni, szanujacy dziewczyny i kochajacy faceci??

Polecane posty

Gość smutnaStokrotka
my sie znalismy ze studiow, wczesniej tez czasami gadalismy i duzo pisalismy na gg i fb, wiec jakby uczucie kwitlo, mi coraz bardziej zalezalo i go chyba pokochalam, bo nie umiem zapomniec... zawsze zauroczenie mijalo a teraz tkwi we mnie

Gość WoYtekk
W takim czymś nie ma nic wyjątkowego.Może gadam tak, bo gdzieś mam w środku trochę z romantyka i chciałbym dziewczyny o troszkę takim przysposobieniu, ale bez uczucia żadne pieszczoty nie są w pełni satysfakcjonujące-przynajmniej dla mnie.Kiedy mi kiedyś moja ex robiła dobrze , że się tak wyrażę to myślałem o czymś zupełnie innym, bo nic do niej nie czułem, nie chciałem jej dotykać itd, bo jej nie pragnąłem, nie było uczucia.

Gość Jaaaaaa27777777
Oj dziewczyno, bo musisz mieć pazur. Miłe dziewczyny, jak i faceci się nudzą. Mężczyźni lubią inteligentne kobiety, z którymi można o wszystkim pogadać, które mają swoje zdanie i są troszkę zadziorne:P. Często dziewczyny przeciętne mają największe powodzenie, bo oprócz urody maja właśnie taki urok.Jak to mój kolega stwierdził. Seksapil kobiety to w 20% ciało, a w 80 intelekt:P

Gość tacy wyginęli
wraz z dinozaurami.

Gość smutnaStokrotka
on raczej cos tam czul, bilo mu mocno serce przy mnie, naprawde nie wiem co ty myslec.... chyba jednak moim charaterem cos popsulam, albo on to jakis kretyn

Gość WoYtekk
Jaaaaaa27777777:Jeśli chodzi o Twój ostatni komentarz to się z Tobą zgodzę :P Kiedyś spotykałem się z taką dziewczyną to się zakochałem to tego stopnia, że mógłbym być na jej każde skinienie...

Gość jhgjkk
kdkfgdgfdfdfd-moglabys podac gg?

Gość WoYtekk
Tylko kiedy to się skończyło wyłem przez następne, dobre pół roku ;/

Gość Jaaaaaa27777777
smutna byliśmy 8 lat razem:P. To czy kobieta proponuje spotkanie nie świadczy o jej nachalności. Jeśli facet odmawia to ok, widocznie ma inne plany albo nie chce. Jesteśmy dorośli...

Gość łowca szlaufów
jeb*ć szlaufy

Gość autorko a ilu mialas
partnerow seksualnych

Gość pizuuuuuuu
pewnie od metra i jeszcze więcej haha

Gość Jaaaaaa27777777
Woytekk no niestety takie mocne zauroczenia często się kończą łzami. Moje się też skończy w piątek... A szkoda, bo takiej chemii jeszcze nie czułam.

Gość WoYtekk
Miałem podobny dylemat do autorki.wiedziałem, że mogę się przejechać, ale uczucie... chciałbym jeszcze kogoś tak w życiu pokochać...

Gość smutnaStokrotka
to byl mij pierwszy partner i moze dlatego, ze nie jestem doswiadczona w lozku mu sie nie spodobalo, bo to byl moj pierwszy raz... moze dlatego tak o nim mysle

Gość WoYtekk
Co Ty gadasz?Każdy chciałby mieć dziewicę, być tym pierwszym, jedynym.

Gość smutnaStokrotka
najgorsze ze po nim nie potrafie innemu zaufac i boje sie umawiac z chlopakami, ze mnie zrania... widac ze patrza na charakter co to znaczy zadziorna i z pazurem? nie umiem chyba byc taka

Gość WoYtekk
Coś ci poradzę-bądź sobą!bo jak chłopak zauważy, że udajesz to się zdystansuje. Bądź prawdziwa.

Gość smutnaStokrotka
no tak, tylko faceci maja juz dosciadczenia, mieli dziewczyny.. a ja zero :( tylko jeden przykry epizod pytaja zawsze ilu partnerow mialam i wogole, a potem jak byl 1 lub wcale to mysla ze jest z dziewczyna cos nie tak

Gość smutnaStokrotka
np. poznalam a urodzinach przedwczoraj fajnego chlopaka i pytal sie jakie mam zainteresowania co robie w wolbym czasie, bo on windsurfing i wspinaczka :( a ja naprawde w wolnym czasie nie robie nic ;/ siedze w domu, mieszkam w malej miejscowosci i tu nie ma nic ciekawego wtedy on od razu pomyslam, ze jestem pusta, usmiechnal sie i odszedl chlopaki lubia dziewczyny z pasjami, tkaie ktore sa dobre w sporcie lub cos robia i sie interesuja a ja nie jestem taka :(

Gość Jaaaaaa27777777
Przestań narzekać, bądź wesoła, uśmiechaj się to inaczej faceci będą Cię odbierać. Kokietuj i bądź tajemnicza, a przy tym zostań sobą.

Gość smutnaStokrotka
bo chodzi o to, ze chlopak sie pyta: czy moge pocalowac? jakie masz wady i zalety? a ja nie wiem co odpowiedziec i faceci lubia szalone dziewczyny, a ja spokojna jestem.

Gość Jaaaaaa27777777
Nikt nie lubi takich pesymistów i nawet, jak będziesz miss świata to z takim podejściem nie zatrzymasz nikogo na dłużej. Faceci lubią kobiety z pasjami, a każda w życiu znajdzie coś, co ją interesuje, co lubi robić. Mieszkanie w małej miejscowości nie ma znaczenia. Ja też teraz mieszkam na wsi, a jednak zainteresowania zostały. Rozwijaj się, ale przede wszystkim dla siebie. Jak Ty będziesz szczęśliwa to i ludzie będą to zauważać.

Gość smutnaStokrotka
np. ja nie jestem wysportowana i przez to mam malo znajomych, nie jezdze na wycieczki rowerowe, nie umiem plywac, nie mam prawa jazdy przez to kazdy sie dziwi dlaczego...

Gość Jaaaaaa27777777
Pytają o pocałunek? No jak w podstawówce:P. Nie znasz swoich słabych i mocnych stron? Dawno takich pytań nie słyszałam...

Gość Jaaaaaa27777777
No, ale czemu? Lubisz tak nic nie robić?

Gość smutnaStokrotka
no przed tamtym spotkalam sie tylko 3 razy z takim i zapytal sie czu moge cie pozalowac i zlapac za reke? a ja zglupialam i powiedzialam nie wiem, jesli chcesz :P ale potem juz sie nie spotykalismy

Gość smutnaStokrotka
nie lubie ale nie mam wyjscia, bo w mojej okolicy nic nie ma ;/ ani kina, ani centrum noo nic. a czym moglabym sie interesowac? jak tu nic nie ma