Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00000000000000111122

Podniecają mnie źli faceci...a Was ?

Polecane posty

Gość 00000000000000111122

Moze dlatego, ze sama wychowałam się w ''złotej'' klatce, niczego mi nie brakowało, miałam typowo nowobogackie rozrywki i podobne koleżanki - które swoją drogą strasznie mnie wkurwiają - swoim podejściem do zycia niczym z durnej komedii :O Chciałabym z takim troche pobyc, nie życ na stałe ale żeby miec na troche takiego faceta...ostrego z charakteru i wyglądu a nie lalusia w długich włoskach i Hondzie tatusia :O

Gość jak ci da parę razy
po twarzy, poprawi kopniakiem to może ci przejdzie

Gość Kobiety kochają drani
kryminalistów, gwałcicieli, zabójców, porywaczy takich złych facetów

Gość fdsdsf
Ten byly rihanny ?

Gość Programista
Też tak się wychowałem, ale nie uważam, że do żeby mieć charakter trzeba być biednym. Bezczelny i wiedzący co chce jest każdy kogo wychowają;) Mi tata zawsze mówił, że o swoje trzeba walczyć i nie nawet nie ma sensu się starać, żeby wszyscy mnie lubili, bo żyje dla siebie nie dla nich;)

Gość potem latają z krzykiem
że sa bite, gwałcone itp

Co znaczy zli faceci dla ciebie? Ja chcialam jako malolatka tego i miala wiele lat bad boya. Dzis dziekuje Bogu ze sie rozstalismy :-)

Gość ksjkfjdskfjksds
nie zly tylko z ciekawym zyciem ci tzw dobrzy to nudziarze i mameje ot cala tajemnica

Gość Chcecie złych proszę bardzo
tylko później nie płaczcie, że jesteście w toksycznych związkach albo, że was zaliczył u uciekł czy coś;.

Gość Jula 2000
Wolę żeby mnie bił jakiś wysoki przystojniak niż jakiś niski brzydal

Gość jugigi
i przez takie kretynki potem faceci myślą że wszystkie kobiety takie są :O:O a jak mówię że chce porządnego to nie wierzą :( podobno co innego mówię co innego myślę. Gówno,one jakos mówią to co myśla i ja też tylko myślę co innego!!!

Gość co za bzdury o rany
ja lubię paskudnych facetów rózniez, a i w twarz tez lubię dostac

Gość Ja wiedziałem, że kobiety
nie chcą porządnych, kochających, troskliwych mężczyzn tacy są dla nich nudziarzami. Widocznie trzeba chlasnąć kobiecie w twarz by poczuła miłość.

Gość jugigi
wiedziałam..:O

Mam podobnie :O Pochodzę z dobrego domu, typowa sielanka i dogadzanie. Rodzice na wszystko mi pozwalali, spełniali zachcianki a na swojej drodze ciągle spotykam dobrych chłopaków. Szarmanckich i kochających. Takie pozorne szczęście, bo od tego dobrobytu poprzewracało mi się w głowie. Chciałabym poznać kogoś z innego świata. Tak jak piszesz - ostrego, który sprowadzi mnie na ziemię, ale jednocześnie mentora z którego zdaniem będę się liczyła. To trochę patologiczne. Facetom zaraz kojarzy się to z laniem po pysku - nie o to nam chodzi :P Facet ma być dominujący - to oznaka męskości.

Gość widzicie chłopaki
musicie traktować kobietę jak szmatę i walić ją w pysk by pokazać swoją dominującą pozycję. Pokażecie też jacy jesteście alfa.

Gość 3213213213
ja się takich boję i nimi gardz e, ale to podobno czeste u kobiet

Gość 3213213213
ale chyba to niezalezne od pochodzenia, bo ludzie z marginesu tez wiążą się z marginesem, np. córki alkoholików z akoholikami...

Gość JestemNowa*
To bierz się za Rutkowskiego, podobno rozstał się z zakonnicą Luizą i jest singlem :D

Gość Jurij Zaporocki
A podniecaja was tacy ktorzy gardza gatunkiem ludzkim i lubia patrzec jak swiat plonie?

Gość nabrzmiała łiła
ech dziwki :D a póxniej jedna z drugą zaryczana że znów dostała wpierdol od nachlanego męzusia (bo zupa była za słona) :D i nie odejdzie bo znów przeprosił i NA PEWNO więcej tego nie zrobi :D

Gość oi takj kmaja
jakie kurwa dziwki???? pojebalo???? ktos tu pisze ze chce byc bity??? tepaki

Gość oi takj kmaja
pisz sobie podszywie jak ci ulzy pewnie jestes prawikiem i ciotą

Gość oi takj kmaja
taka prawda podszywie a ty mozesz jedynie srac na babskim forum hahaha

Gość Ja zawsze lubiłam tych dobrych
Po prostu takich szlachetnych i normalnych, a nie psycholi i cwaniaków. Moim ideałem był od dziecka Son Gohan z Dragon Ball'a. Teraz już tak nie pamiętam, ale wiele rzeczy mi się podobało. Nie był typem idioty jak jego tatuś co pajacował. Wszystko w głowie miał na odpowiednim miejscu. Nie mógł wytrzymać jak zabijano dzieci i się rzucił, może i to było nie za mądre, ale pokazywało, że ma dobre serce, lubił zwierzęta. Ze związków to był raczej uległy, cierpliwy. Nie wtrącał się w decyzje swojej kobiety, wspierał ją. Jak się ustatkowali i miał dziecko to już nie szalał, tylko był dobrym ojcem. Jak i również pod względem fizycznymi ideał. Mimo że to tylko rysunek to klata i reszta świetna. Jednak najważniejszy charakter. Nie przesadzony, dobry. To tyle na razie.

Gość oi takj kmaja
haahah dlatego kobiety traktuje sie przedmiotwo a nie szanuja, jak widac same tego chca :D