Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsxsxs

zacząć od nowa.

Polecane posty

Gość xsxsxs

hej :). chce Was zapytać ... czy jest sens... jestem z moim chlopakiem ponad poltorej roku non stop sie klocimy jest miedzy nami bardzo zle... postanowilismy sobie jakis czas temu dac 2 szanse i stwierdzilimy, ze jesli tym razem to nic nie da chocby nie wiem jak bylo ciezko, rozstaniemy sie. nie wiem ile warte byly te slowa , wciaz jest tak samo. czy jest tu ktos, komu tzw ''zacząć od nowa'' coś pomogło ;/?

Gość AS26
Jeśli awantury są naprawdę potężne, to przerwa nie pomoże - im szybciej to zrozumiecie, tym lepiej. Skoro się kłócicie, to po krótkotrwałej poprawie spowodowanej chęcią naprawienia związku to wróci - jak fala tsunami. Najwyraźniej gdzieś nie jesteście spasowani na tyle, by potrafić wypracować trwały kompromis.

Gość PÓŁTORA ROKU!!
Pisze się PÓŁTORA ROKU!! Nienawidzę tego błędu :o

moj brat. byl z dziewczyna ok 2 lat, pozniej sie rostali, on mial inna, on innego, pozniej byl miedzy nimi luzny zwiazek trwajacy dlugo - po kazdej klotni on znajdowal sobie inna ona innego. w koncu zamieszkali razem i sa od kilku lat malzenstwem

Gość No to może.....
my zaczynaliśmy od nowa chyba ze 100 razy, aż w końcu podjęliśmy decyzję o ślubie i od tamtej pory jest sielanka. Zamieszkaliśmy razem i wszystkie problemy jakoś minęły. Tzn. awantury się zdarzają i wtedy ja nawet czasem grożę rozwodem ale po 10 minutach już jest OK. A dawniej potrafiliśmy się nie odzywać i miesiąc do siebie.

Gość xsxsxs
u nas to jest gadka taki jeden super dzien milosci a na drugi dzien wstajemy i jest to samo ... kocham go i wiem, ze on kocha mnie . wiem to ... ale co mi z tego gdy my po prostu do siebie nie pasujemy... ciezko mi . bo bardzo go kocham ... ja jestem straszna czepiam sie marudze nic mi nie pasuje . zdaje sobie sprawe i nie raz staralam sie zmienic ale wtedy nie jestem soba i przy kazdej okazji to jaka jestem ze mnie wychodzi co do poltorej roku przepraszam, jestem slazaczka ;/ :P nigdy sie nie rozstalismy. myslalam, zeby rozstac sie. przynajmniej na jakis czas bysmy wiedzieli ile tracimy ... i ile to dla nas znaczy . nie wiem co robic ... zalezy mi na nim ale wiem , ze nie chce miec takiego zycia,