Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka12345

Znecanie psychiczne,fizyczne,seksualne przez męża żołnierza...

Polecane posty

Gość e4567ygfvb
Lidka12345 a co zrobisz jak ktoregos dnia twoje dziecko powie ci ze wie o wszystkim? albo ze ojciec je molestuje? bedziecie robic to na zmiane/? czy bedziesz patrzala na to z boku i udawala ze nie widzisz?? bo na drugi dzien tatus kupi dziecku liaka i zabierze do zoo bo jest wspanialym ojcem?!?!?! dzieci do pewnego wieku kochaja swoich rodzicow bezwarunkowo, odbierane z patologicznych rodzin gdzie chodzą głodne i są bite płaczą że chcą do domku... do mamusi i tatusia... jednak ktoregos dnia zdaja sobie sprawe ze wszystkiego i wtedy juz jest za pozno. to jutro biore laptopa pod pache i po drodze do pracy zajde do dyzurnego i zapytam sie co z tym zrobic i dokad isc.

Gość gjsagjhahp
a ja cię rozumiem nikt nie zrozumie kto nie żył w piekle nikt nie zrozumie jak to można akceptować gdy coś się nagle nie dzieje - bo gdyby z dnia na dzień twoj maz sie taki stał to było by inaczej ale to na pewno nastepowalo stopniowo i powoli i z dnia na dzień gorzej a strach jest czasem tak wielki że kto tego nie przeżył nie ma prawa mówić "na twoim miejscu zrobiła bym........." bo GUZIK wie co by zrobiła na tym samym miejscu z nad laptopa wszystko wyglada inaczej

Gość Pomocna dłoń?
Lidka ludzie chcą Ci pomóc! A zgłoszenie tego jest dobrym wyjściem, nikt nie robi Ci na złość! Po prostu to jest TRAGEDIA! Piszesz tutaj / zakładasz temat i co? Nagle coś Ci się odmieniło, zwracasz uwage na to że ktoś pisze prawde jaka jesteś? Twój mąż cie poniża przez lata i jakoś to Ci pasuje, a to że ktoś coś napisze aż tak cię bulwersuje? Otwórz oczy kobieto! I zastanow sie nad sobą! Bo wygląda na to że jesteś uzależniona już całkiem od twego kata!

Gość TezMalwa :P
chrysteee jesli to wszystko prawda to najgorzej szkoda mi dzieci

Gość Lidka12345
Ok,poprostu tak musi byc i tyle, moich dzieci napewno nie dam skrzywdzić, ze mna niech on sobie robi co chce ale dzieci zawsze ochronie chocby miała je odizolować od siebie, moi rodzice swiata poza nimi nie widza a ja i tak nie wiem czy umialabym normalnie zyc z mezczyzna bo nigdy innego nie mialam

Gość gjsagjhahp
Jej nie potrzeba waszego gnojenia tylko chociaż wsparcia psychicznego bo wiecej dać nie możecie - ja ci powiem zacznij działać - otrząśnij się - zgłoś się najpierw do centrum przemocy w rodzinie u mnie w mieście taka instytucja działa - są też anonimowe telefony - udzielą ci wsparcia bo go potrzebujesz - potrzebny ci ktoś lub instytucja przy ktorej poczujesz się bezpieczna i że ktoś weźmie na serio to co mówisz i nie zlekceważy

Gość e4567ygfvb
teraz to podalas ajebisty argument.... bo mieszkasz w domu 370m, to skad wiesz co dzieci robia w nocy?! moze chodza po domu?!?!?! dzieci maja tendencje do podsluchiwania.... z reszta przekonasz sie po rozmowie z psychologiem policyjnym i gwarantuje ci ze bedziesz jeszcze gorzko plakac bo to TWOJA wina ze nic z tym nie robisz i tkwisz w tym wszystkim. a kiedy juz dojdzie do najgorszego i ten sadysta wezmie sie za twoje dzieci to bedzie juz za pozno, a badz pewna ze one nie omieszkaja ci podziekowac za to w przyszlosci. takze zastanow sie co robisz, bo gwarantuje ci ze przy takim twoim podejsciu zostaniesz sama z mężęm, a wychowaniem twoich dzieci zajmą sie ludzie odpowiedzialni i zdrowi na umyśle. wtedy dopiero będziesz miała jazde.

Gość KASIA @@@
Aha, zastanawialam sie co Ty widzialas w starszym facecie o 16 lat. teraz juz wiem, ten dom 370m. Coz, materializm nie poplaca!

Gość wheidfhw
provokacja. provokatorka gawędziarka. pierwszy dowód - nienaturalnie oparta, żeby nie bronić dzieci przed skurwysynem

Gość wheidfhw
*uparta. LOL :)

Gość gjsagjhahp
http://www.niebieskalinia.pl/index.php?w=1280. Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" dla pocieszenia - mi i mojej rodzinie małymi kroczkami udało się uwolnić od psychicznego i fizycznego kata udało mi się dzieńki wparciu instytucji oraz organów państwowych - policja ( ale tu też uważaj musisz mieć grubą skóre - bo się podśmiewają i często żartują i nie biorą na poważnie)

Gość przeczytałam i
nie mogę uwierzyć w tą historię, jak można tak poniżać , dławienie, spanie na podlodze, obsikiwanie to brzmi niewiarygodnie ale jeśli jest to prawda musisz coś zrobić, zacznij od rodziców, oni doradzą ci najlepiej i zrób to dla siebie i dzieci bo za chwilę uch mama będzie wrakiem życzę powodzenia

Lidka twoje dzieci ci tego nie wybacza, jesli kiedys sie dowiedza straca do ciebie caly szacunek. Po drugie jesli sie dowiedza beda beda zyly z przekonaniem ze ich matka byla katowana dla ICH DOBRA. Zniszczysz tym dzieciaczkom zycie i psyche jesli nie odejdziesz. Nie daj im zyc z takim pietnem , ze ich mamusia byla bita ponizana i gwalcona w imie ich "dobra"

Gość trzeba skontaktowac sie z admi
jesli to prowo, to policja jak namierzy jej IP, i sie okaze ze to znudzona studenta na wakacjach dostanie niezly opierdol, w najlepszym przypadku bedzie interwencja czy ktos to juz zglosil?

Gość e4567ygfvb
Lidka12345 Ok,poprostu tak musi byc i tyle, moich dzieci napewno nie dam skrzywdzić, ze mna niech on sobie robi co chce ale dzieci zawsze ochronie chocby miała je odizolować od siebie, moi rodzice swiata poza nimi nie widza a ja i tak nie wiem czy umialabym normalnie zyc z mezczyzna bo nigdy innego nie mialam NIE ZDZIW SIE JAK KTORES DZIECKO ZA 15 LAT CI POWIE ZE BYLO KRZYWDZONE, BO MAMUSIA ZYLA W ZLUDZENIU I PRZEZ 15 LAT W DOMU 370M W KTORYM NIC NIE SLYCHAC TATUS MOLESTOWAL DZIECKOZ ALE OCZYWISCIE NIC ZLEGO SIE NIE DZIEJE... SKAD BEDZIESZ WIEDZIALA KIEDY NASTAPI TEN MOMENT??????? ZE MOWISZ ZE NIE POZWOLISZ SKRZYWDZIC DZIECI? A MOZE JUZ TO ROBI? ALBO ZROBI ZA TYDZIEŃ, MIESIĄC LUB ROK??? I NIE BEDZIESZ WIEDZIEC O TYM?

Gość gjsagjhahp
kobieto ty teraz nie myśl o innym facecie! facet to nie problem najpierw zakończ to g... w którym tkwisz ten toksyczny związek a później zajmij się dziećmi - reszta z CZASEM sama się ułoży co ty się teraz martwisz o to czy bedziesz miala faceta czy nie - jak poki co masz kogoś kogo powinnas miec dość i powinnaś czekać aż się uwolnisz od niego dziwne jest dla mnie ze myslisz juz o nastepnym po takich przejsciach i z 4 dzieci

Gość e4567ygfvb
ja rano pojde z lapkiem na policje ale moze najlepiej jakby kilka osob poszlo, bo wiecie jak tro bywa z ta policja oni lubią zbywać ludzi

jesli twoi rodzice sie dowiedza, a wkoncu sie dowiedza, beda zyli z wyrzutami sumienia ze nie mogli ci pomoc, i z poczuciem ze nie mialas do nich tyle zaufania zeby opowiedziec o swojej tragedii. Jesli jest jakis innym powod ze nie chcesz odejsc od meza to poprostu napisz, cholera jesli chodzi o to ze ma kase a ty nie masz sie gdzie podziac z tymiu dzieciakami albo nie masz kasy to to nie jest problem wszystko da sie zalatwic

Gość Timmmy
Jest przykazanie, "Czcij bliźniego swego jak siebie samego". A nawet jeśli wierzysz w inną religię lub jesteś ateistką to podstawowe normy społeczne nakazują poszanowanie drugiej strony. Wisi mi po całości to jaki stosunek do "męża" mają teraz Twoje dzieci. Jak będą starsze prędzej czy później się zorientują co się dzieje. Poza tym gwałt to gwałt. Nie ma mniejszego czy większego czy małżeńskiego. Gwałt i kropka. Czynność seksualna bez obopólnej zgody. Ty po prostu pogodziłaś się z tym jak jest bo uważasz że robisz to dla dobra dzieci. Bo nie chcesz rozbijać rodziny. Pomyśl o tym jak to będzie wyglądało później. Sam widziałem na własne oczy co się dzieje w rodzinach gdzie "samiec rozpłodowy alfa" myśli że jest bogiem, narzuca swoje chore prawa. To się dobrze nie skończy dla nikogo. O ile to nie jest prowokacja. Bo taką opcję też podejrzewam chociażby dlatego, że piszesz że pozbawił cię wszystkich praw łącznie z możliwością swobodnego wypowiadania się i stanowienia o sobie a jednak od 22 siedzisz na sieci a nie spełniasz jego "zachcianek"...

Gość Jutro rano jade
Zgłasze

Gość Lidka12345
Po pierwsze to przestańcie gadać ze poleciałam na chatę- bo pochodzę z duzo bardziej zamożnej rodziny i mój maz jest od moich rodzicow duzo biedniejszy. Po drugie czy wy czytacie co ja pisze? On jest cudownym ojcem i ma wspaniały kontakt z dziećmi (mało bywa w domu) ale zawsze każda chwile spędza na zabawie z dziećmi,nigdy na żadne nie nakrzyczal nawet,tylko dla mnie taki jest, moje dzieci za nim szaleją, wszedzie wypatruja taty,a gdy wraca szaleją w domu,przeciez pisałam to i wiem ze to jest szczere i znam swoje dzieci jal każda matka i widze czy są naprawde szczęśliwe czy nie a wiem ze są dlatego nie potrafię zabrać im ojca tak z dnia na dzien

Jesli to jest prowo to napisz poprostu bo inaczej ja albo i wiecej osob to zlosi, a w tym momencie jestes anonimowa, i troche sie powkurzamy ze masz za duza wyobraznie i pojdziemy spac, jesli to nie jest prowo i ktos to zglosi twoj maz sie dowie to bedziesz miala przejebane ze tak sie wyraze, daj sobie pomoc. zacznij walczyc o zycie swoich dzieci i swoje

w takim razie skoro to nie prowo i dalej twierdzisz ze tak jest to ja to zglosze, ty jestes chora musisz sie leczyc ale twoje dzieci jeszcze mozna uratowac wiec trzeba cos zrobic, nie zamierzam siedziec cicho jak "sasiedzi za sciana i udawac ze nic nie slysze"

niech mi tylko ktos napisze czy mozna to jeszcze dzis zglosic?? czy musze z lapkiem zasuwac na policje zcy moge zadzwonic>?

Gość Lidka12345
TezMalwa skąd mam wziąsc maila Do Ciebie?

Gość trzeba skontaktowac sie z admi
ofiary czesto asa juz uzaleznione od swoich oprawcow, wiec takie momenty ze jest wspanialym(?) ojcem czesto sie slyszy .... mama kogos mi bliskiego tez miala takiego mezulka, olamywala sie ze mimo ze koles ja traktowal jak smiecia dzieci go kochaly :o jakbym ja slyszlala gdy czytam autorke ... a pozniej sie okazalo ze najstarsza corka po ilus latach trafila do psychiatryka, dwojka pozostalych tez z jakimis zaburzeniami, ale przeciez dzieci nic nie slyszlay bo zawsze sie klocili zaa zamknietymi drzwamia a jak mamusia wychodzila to tatus "opiekowal" sie dzieci jak nalezy :)

napisz na maila anna.wojtaszko@gmail.com napisz teraz , napisz poprostu prawde , nikomu tutaj nie powiem o tym czy to prawda czy prowokacja , poprostu zostawiam ten topik juz

Gość uhdeudjokdfd
zadzwon

Gość e4567ygfvb
znasz swoje dzieci? to skad sie biora molestowane dzieci przez ojcow ktore po latach wyjawiaja dopiero prawde?!?!?!?!?! i jakos ich matki ktore znaja je najlepiej na swiecie tez nic nie wiedzialy?! no skąd?!!?!?!?!?! przestan dorabiac jakies pierdolone teorie bo probujesz sie wybielic a nawet wiecej BRONISZ SSWOJEGO OPRAWCE,. TO MOZE ODPOWIEDZ MI NA PYTANIE PO CO RODZILAS MU KOLEJNE DZIECI SKORO CIE GWALCIL?!?!?! DLACZEGO NIE STOSOWALAS ANTYKONCEPCJI?!?!?!?!?! JESTES ZWYKLA IDIOTKA, DO 40STKI ZROBI CI JESZCZE Z 4 !

Gość Lidka12345
Jak macie m robic problemy to przyjmijcie wersje ze to prowo.czesc