Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona343

Jestem 28letnia singielka - czy jest jeszcze jakas nadzieja na

Polecane posty

Gość bua hah ah ha
" taka na pewno Ci nie wyskoczy z tekstem, ze nie "umiesz z laska mieszkac itp"" tylko jak wysokczy z takim tekstem to nawet dobrze. widac jes tępą dzidą i szkoda czasu na idiotkę:D

"To znajdz sobie 10 lat mlodsza i NIEDOSWIADCZONA, albo doswiadczona tez bedzie ok" A co to za problem znaleźć - problem to się spodobać. Szkoda czasu już na takie bzdury. Ja wiem, że ludzie spotykają się, chodzą na randki, zagadują bo to im sprawia przyjemność; ja mam tylko deprechę.

Gość belzebubbo66
nikt nie mowi, ze socjopata. Jasne moze miec 1000000 kumpli, przyjaciol na calym swiecie. Ale w wieku 30 nie mial laski? Cos z nim musi byc nie tak. No chyba ze spedzil te lata w wiezieniu i gadal tylko z klawiszami

Gość Wielki Elektronik
rowniez singielka w końcu Cię odnalazłem

"Ale w wieku 30 nie mial laski? Cos z nim musi byc nie tak. " Oczywiście, że jest coś nie tak - nie podoba się.

Gość i tu widać dokładnie
że kobiety wolą ruchaczy

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
darker- wyjedz stad, mowie Ci z doswiadczenia, sama wypier... stad pare lat temu i dopiero za granica zycie sie dla mnie zaczelo. Tu bylam nikim w oczach wszystkich a tam- urodzilam sie na nowo, wreszcie pierwszy raz pokochalam kogos. Masz zle otoczenie, dusisz sie tu. Jak Cie nikt i nic nie trzyma mowie- wyjazd, bo inaczej jeszcze wiekszy dol

"kobiety wolą ruchaczy" Jasne, że wolą. Taki gość wie co i jak a tacy jak ja to szkoda gadać.

Gość psyh
co masz szmato przecikwo skrzywionej psychice?

Gość leonmmmmmmmmmmm
ruchaczy? dzieciaczku a ile ty masz lat i co ozn to slowo dla ciebie? Ruchacz czyli ten co zalicza wszystko co ma dziure i 2 nogi? To ma inne okreslenie. Kobiety wola mezczyzn ktorzy potrafia sie z nimi obchodzic i znaja na rzeczy. Dobry kochanek to sie nazywa i nie ma nic wspolnego z meska menda ruch.. kazda ktora mu sie napatoczy

" Kobiety wola mezczyzn ktorzy potrafia sie z nimi obchodzic i znaja na rzeczy" Musiały mnie te zajęcia na uniwerku ominąć :D

Gość andrzelinadrzoli
darker masz wybor. Albo bedziesz meska pipa uzalajaca sie nad soba albo cos zmienisz, zeby nie czuc sie jak zwiały wór. Wkurza mnie takie wieczne narzekanie, wiesz, ze samo przebywanie z taka osoba moze byc meczace? Takie osoby kradna tylko energie ludziom pozytywnie nastawionym. Po rozmowie z takim typem kazdemu sie zyc odechciewa. Taki to nie przyjmie pomocnej dloni, on woli bardziej rozczulac sie nad soba. A jak ma cos zrobic? Po co, przeciez i tak mu nie wyjdzie. Innych nie slucha, pomocy nie przyjmie i jeszcze tylko doluje innych

Gość babolinoxx
hłe hłe hrum hrum

Gość jkogfhmkof
" Kobiety wola mezczyzn ktorzy potrafia sie z nimi obchodzic i znaja na rzeczy" Tylko jeśli chcecie tylko takich to nie miejcie pretensji do mężczyzn, że korzystają z prostytutek czy lasek w klubach czy innych łatwych panienek.

Gość glupoty gadasz
Tylko jeśli chcecie tylko takich to nie miejcie pretensji do mężczyzn, że korzystają z prostytutek czy lasek w klubach czy innych łatwych panienek. Wystarczy, ze jestes normalny, poznajesz dziewczyne kiedy masz lat nascie, uczysz sie z nia wszystkiego, jak z nia nie wyjdzie to bedzie nastepna, doswiadczenie juz wiec w czym problem? I niby czego ma dziwka cie nauczyc? I w jaki sposob?

Gość blembul
Ja jestem prawiczkiem ale od przyszłego tygodnia zaczynam umawiać się z laskami z odlotów więc już będę wiedział co z czym się je :P

Gość jkogfhmkof
Jestem normalny i jedna dziewczyna chciała ze mną być lecz ja nie czułem tego co ona. technikum szkoła męska głównie była. A poza tym wychowałem się w czasach i w innej dzielnicy gdzie nastolatkowie mieli inne zajęcia niż seks.

Gość 1232342
glupoty gadasz " I niby czego ma dzi**a cie nauczyc? I w jaki sposob?" Dziwka faceta nie skreśli bo jest prawiczkiem a normalna kobieta jak widać już tak więc o to chodzi. Jak facet nie ma szans bop jest prawiczkiem to pójdzie tam zdobyć doświadczenie gdzie go akceptują to chyba logiczne.

"Albo bedziesz meska pipa uzalajaca sie nad soba albo cos zmienisz" Zmieniłem - unikam dziewczyn. "Wkurza mnie takie wieczne narzekanie" Nie narzekam bo nie oczekuje pocieszenia - opisuję jak jest. "wiesz, ze samo przebywanie z taka osoba moze byc meczace?" Chyba tylko dla ludzi na forum bo innych nie ma :D

"kobiety są jednak durne" W swoim towarzystwie to one takimi pierdołami się wymieniają to myślą, że my pewnie też :D

Gość glupoty gadacie zal
i tu widac jakimi dziecmi drodzy prawiczkowie jeszcze jestescie. Kobiety maja wrodzona inteligencje emocjonalna i potrafia mowic o swoich problemach, a nie jak wy dzieciaki wyzalacie sie na forum, a przed soba wsrod znajomych zgrywacie twardzieli. Jak nauczycie sie wyrazac swoje prawdziwe emocje moze wtedy jakas was zechce. Kobiety nie lubia takich pseudo maczo matolkow co mysla ze wszystkie rozumy pozjadali, nie potrafiacych sie do slabosci przyznac

Gość glupoty gadacie zal
poza tym darker mowisz najpierw ze nie masz zadnego towarzystwa, a za chwile ze wsrod ludzi nie wyazlasz sie. Moze stworz najpierw spojna historie swojego zyciorysu, bo na razie to wyglada jakbys mial rozdwojenie jazni

Akurat ja twardziela nie zgrywam. Każdy wie, że jestem cichy i wycofany a to, że nie zawracam nikomu dupy tylko napiszę na forum to sam plus. "Jak nauczycie sie wyrazac swoje prawdziwe emocje moze wtedy jakas was zechce." To wyjaśnia popularność 'błękitnej linii'. Jakoś ci co wyrażają siebie poprzez przemoc w związku wobec kobiety nigdy nie narzekają na ich brak. A tak poważnie - bzdet. Chyba nie było już co napisać, prawda?

" najpierw ze nie masz zadnego towarzystwa, a za chwile ze wsrod ludzi nie wyazlasz sie" Bo nie mam towarzystwa. Jedyni ludzie z którymi mam styczność to ci z pracy. Rzadko z nimi rozmawiam o czymś więcej niż sprawy służbowe i nie spotykam się z nimi po pracy. Trudno załapać ...

Gość ale dziecinada
a ty durniu wyzej jezeli uwazasz ze dziwka cie czegos nauczy to dlaczego jeszcze takowej nie zaliczyles? Przeciez nic cie z nia nie laczy, ona nie bedzie oceniac to czego sie boisz? Ze zaplacisz stowke i zmarnujesz bo sie wystraszysz i ci nie stanie? Zamiast zatem udawac takiego odwaznego znajdz porzadna dziewczyne, ktora jest taka jak ty i ucz sie z nia. Nikt nie mowi, ze faceci maja sie na dziwkach uczyc. Ale tu i tu trzeba miec troche odwagi a ty ciapciak jestes i tyle. Gadac tylko potrafisz. Ale z podejsciem, ze kobiety sa durne to nawet bezzebna zezowata krowa cie nie zechce

Gość ale dziecinada
wiec zamiast wysmiewac sie z kobiet o czym to one z koleznakami nie gadaja i mowic ze wy faceci tak nie robicie i o pierdolach nie gadacie mogles poprostu powiedziec, ze ty nie mowisz o takich sprawach w towarzystwie bo poprostu takowego nie posiadasz. A jezeli nie masz z kim pogadac to nawet nie wiesz czy gdybyc mial zaufana osobe to czy nie mial bys ochoty sie jej wyzalic, tylko z gory zakladasz

Gość ale dziecinada
a co ma blekitna linia do tego? To akurat od Ciebie sie dowiaduje, ze otwieranie sie przed bliskimi (jezeli sie ich posiada) jest czyms nienormalnym, a udawanie ze wszystko jest ok, sztuczny usmiech na japie kiedy w srodku czuje, ze mnie rozpier... jest w porzadku

"A jezeli nie masz z kim pogadac to nawet nie wiesz czy gdybyc mial zaufana osobe to czy nie mial bys ochoty sie jej wyzalic, tylko z gory zakladasz" Bo ja się kurwa wczoraj urodziłem i z pewnością /nie wiem/.

Gość ale dziecinada
no i przede wszystkim wyrazanie swoich emocji poprzez przemoc jest PATOLOGIA. Mialam tu na mysli rozmowe. Szeczera rozmowe. Takie skomplikowane?

Gość rasput1n
ja się nie wyżalam i nie lubię słuchać żali innych ludzi, chuj mnie to interesuje, ludzie sami sobie problemy stwarzają a później się żalą