Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapucynek49

jestem cholernie zazdrosny o córkę to normalne jest?

Polecane posty

Gość kapucynek49

córka ma już 23 lata. jest naprawdę śliczną dziewczyną, nie mówię tego tylko dlatego, że jestem jej ojcem, ale naprawdę zachwyca urodą, wszyscy to mówią. zresztą ma urodę po matce. mam jeszcze dwóch synów. ona jest najmłodsza. kiedy się urodziła to tak jakbym zakochał się po raz drugi. a raczej tak jakbym dopiero zrozumiał co to znaczy kochać. odkąd pamietam izolowalem ją od chlopaków. chronilem jak tylko sie dalo bo interesowali sie nia takze starsi faceci np w moim wieku. kazdemu obilbym morde. przyznaje, ze synow odstawilem na bok przez co nie lubia sie z nią. ona byla moim pupilkiem, wszystko moglbym jej dac. ale mimo to ona nie jest rozpieszczona i kaprysna, fajna, wrazliwa dziewczyna. przez rok miala chlopaka. myslalem, ze szlak mnie trafi bo szczerze mowiac mysl o tym, ze ona uprawia z nim seks byla dla mnie tragedia. kim on jest, zeby ja tknac. rozstali sie. nie wiem dokladnie ale wywinal jej jakis numer. zostawila go chociaz go kocha, widze, ze cierpi. spotkalem go przypadkiem i troche go porzarpalem, pogrozilem za to. teraz ona nie chce ze mna rozmawiac. powiedziala, ze niszcze jej w ten sposob zycie. moja coreczka. jestem obecnie troche wypity, nie moglem tego zniesc na trzezwo

Gość kurde faja mikojana
najlpeij jak nie bedziesz sie wtracał. i zrozum ona juz wkracza w dorosle zycie, opanuj sie z tymi emocjami. nie ukladaj jej zycia po swojemu, daj jej zyc

Gość panna leniwiec
moj Tatuś zawsze był o mnie zazdrosny i całkiem fajne to byłó. Wkoncu Tata ma swoje prawa:) nic w tym złego

Gość kapucynek49
Czasem lubie zagladac do niej do pokoju, zamykac drzwi na klucz i wtedy.... Ale nie moge wam reszty powiedziec

Gość kapucynek49
nie moge zniesc mysli, ze ktos ja upokarza, to moja corka i zawsze ja chronilem. dlaczego tak sie zachowala? ma do mnie pretensje. wiem, ze cierpi i serce mi peka. jestem stary wyga a jednak mysl o tym, ze moja corka jest nieszczesliwa dobija mnie. i musialem sie napic z tego wszystkiego.

Gość kapucynek49
00:49 to nie ja pisalem

Wg mnie nie jestes wzorem ojca. Po pierwsze nie traktujesz swoich dzieci równo a po drugie twoja córa juz ma 23 lata obudz sie ona juz jest dorosłą osobą. Sama mam tyle samo ale moi rodzice ufają moim decyzjom.

Gość kurde faja mikojana
w ogole to nie jestes fajnym tatą, coreczka coreczką ale masz jeszcze dwoch synow. dzieci traktuje sie sprawiedliwie. nie szkoda ci ich? tylko coreczka coreczka. corka uczy sie na swoich bledach, tak samo synowie a ich juz masz w dupie tak? nie chcialabym takiego taty

Gość kapucynek49
moze jestem chory psychicznie? z zona nam sie srednio uklada, dziwna z niej kobieta i denerwujaca. za corka bardzo jestem, stoje murem odkad sie urodzila. patrze na nia, ona jest czescia mnie, jestem taki dumny, ze tak urosla, ze jest madra, zdolna. to moja perelka. zazdrosny bylem zawsze bo sobie nie zycze, zeby ktos ja dotykal bo chce sie zaspokoic. chce dla niej kogos wartosciowego, kto da jej szczescie i zastapi mnie jako jej opiekuna.

Gość kapucynek49
pojebalo cie romantyk? to moja corka, nie jestem pedofilem. kocham ją jako dziecko. wiem nie trktuje ich rowno. synowi nie obchodza mnie az tak. jak jej jeszcze nie bylo to ciagle sie znimi bawilem, zajmowalem. jak sie urodzila skupilem sie tylko na niej, moze to glupie ale ona rozkochala mnie od pierwszego wejrzenia. jak ja zobaczylem w szpitalu po urodzeniu to mialem wrazenie, ze jakos tak spojrzala na mnie urzekajaco. zajmowalem sie nia duzo. pomagalem w ubieraniu, wstawalem do niej w nocy itp. synami tak sie nie zajmowalem, nie ciagnelo mnie. znam kazdy dzien jej dziecinstwa. jak zaczynala mowic, chodzic.

Gość kurde faja mikojana
ale ty jej nie bedziesz wybieral faceta, tylko ją zranisz jak sie bedziesz wtrącał. albo to zrozumiesz albo jesteś głupi jak but i nie zdziwie sie jak corka bedzie miała ci za złe a nawet kiedys zerwie kontakt

Gość jezeli dzidel byl a
no normalny to ty nie jestes to ci gwarantuje. Opanuj sie czlowieku.

Gość kapucynek49
corka studiuje prawo. nie przejmowalem sie synami bo uwazalem, ze to faceci, maja byc twardzi. a ona byla zawsze delikatna i wrazliwa. nie jestem pedofilem, nie dalbym jej krzywdy zrobic i sam do niczego bym sie nie posunal to obrzydliwe!ludzie

Gość JanMarianKowalskizaa
a nie jestes pedofilem ? i nie chciales ja bzykac ? moze idz sie lecz ? albo wykastruj chemicznie Poki jeszcze masz swiadomosci ze to zle

Gość kurde faja mikojana
ja bym nie chciala takiego ojca. nie cierpie gdy ktos jest traktowany niesprawiedliwie. i tym rownież ją zraniłeś, choć to do ciebie jeszcze nie dociera. bo kiedyś oni (jej bracia) bedą winić za to właśnie ją, nie ciebie.

Gość kapucynek49
Nie zdala matury, bo sie durne nauczycielki na nia uwziely. Pewnie zazdrosne sa o jej piekna urode.

Gość testrdtdt
przeginasz moim zdaniem :O

Gość Supremus Dux
Jebnięty z deka jesteś. Tera chcesz jej układać życie po swojemu. Pomyśl, że o wiele wcześniej umrzesz od niej. Co wtedy ? Pomyślałeś, ona musi sama nauczyć się radzić sobie ze swoimi problemami.

Gość kapucynek49
ja wiem, ze ona jest dorosla i sama juz podejmuje decyzje, wiem, ze na pewne jej bledy decyzje nie mam juz wplywu. mieszka juz sama, chciala sie wyprowadzic i wtedy ten debil sie pojawil. byla taka zakochana, szczesliwa. nie lubilem go od poczatku. ciezko mi z tym, ze nie ma jej w domu, ale nie chcialem jej bronic zycia. tesknie za nia i korwa boli mnie, ze tak sie do mnie odezwala przeciez ja nie chce dla niej zle, po co jej faceci? jest ladna, madra i ma czas na facetow, niech sie skupi na stusiach, za kilka lat te sztajmesy mlode troche dojrzeja i wtedy ewentualnie moga nadawac sie na mężow

Gość zupełnie nie rozumiem
Serce to ci tak naprawdę będzie pękać wtedy, kiedy zdasz sobie sprawę, ile w życiu krzywdy wyrządziłeś przede wszystkim swoim synom i kiedy uświadomisz sobie jaka jest rzeczywista rola ojca, której zabrakło twoim dzieciom. Mam wrażenie, że nie dorosłeś do roli ojca, nie dojrzałeś emocjonalnie, szkoda dzieci.

Gość kurde faja mikojana
wspolczuje jej. ogarnij sie czlowieku bo niby jestes dorosly a zachowujesz sie jak debil :o

Gość kapucynek49
01;03 to nie ja. ja wiem, ze ona chce byc samodzielna i zyc na lwasny rachunek, dlatego sie wyprowdzila.

Po co faceci? haha moze neich do zakonu pojdzie hmm choć tam taka istną sexbombą predzej czy pozniej zainteresują sie księza. Wiele dziewczyn w tym wieku ma potrzeby sexualne i potrzebuje partnera.

Gość tiaaaa
najlepszy bylby jakis maz taki raczej w twoim wieku nie? :-D