Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapucynek49

jestem cholernie zazdrosny o córkę to normalne jest?

Polecane posty

Gość kapucynek49
zawsze lubilem sobie wypic, ale tak dla rozrywki. ostatnio widze, ze pije zeby miec spokoj. jestem zazdrosny o corke. o zone tak nie bylem. ale dlaczego nazywacie to fascynacja? dziwne to slowo

Gość no to chlej wiekszosc
zalosnych facetow w tym wieku popada a alkoholizm albo strzela samobója

Gość kapucynek49
prowadze zaklad stolarski, u nas okna i drzwi to byla podstawa, a ona sie rzucila, zeby wszystko wymieniac. nawet rodzina jej mowila, ze przesadza. pokazac sie chciala jakie to u nas bogactwo itp

Gość tiaaaa
biedna ta twoja zona. na dodatek pijak i co tu sie dziwic ze jest jest wstyd przed ludzmi. robi dobra mine do zlej gry

Gość kapucynek49
moze to dziwne, ale podejrzewam, ze moja corka podoba sie mojemu koledze bo jak przyjechala to mowil jaka fajna dziewczyna, a pozniej snilo mi sie, ze sie z nią kochał. albo to przewrazliwienie albo on cos knuje

Gość kapucynek49
ne jestem pijakiem, nie siedzie w knajpach, nikt nie wie, ze czasami sam sie napije, a dzisiaj tylko kilka piw. nie jestem alkoholikiem

Gość szxzsxzz
dokładnie, pokazówka przed innymi, męża też ma do pokazywania, mówię ci jesteś jeszcze młody, potrzebujesz miłości i seksu i kobiety która nie będzie ograniczona

Gość tiaaaa
jak nie ma meza to chociaz che miec nowe okna. Nie zal ci jej? a no tak powiedziales ze ona cie juz nic nie obchodzi ja na jej miejscu to i okna i drzwi i meza wymienilabym

Gość szxzsxzz
no chyba że mieszkasz w małej wsi, to cięzko będzie

Gość kapucynek49
seksu w moim wieku? niby podobam sie jeszcze kobietom, ale czy ktoras bedzie chciala jeszcze seksu? moja zona twierdzi, ze w jej wieku juz nie trzeba.

Gość kapucynek49
mieszkamy w malym miasteczku mamy swoj dom. zony mi nie zal bo wiem jaka jest. zreszta ja sie jej nie czepiam, nie uderzylem jej nigdy, nie ponizylem publicznie

Gość szxzsxzz
ja tam się zakochałam w moim wykładowcy jak miał 55 lat i chociaż minęło 8 dalej go kocham , był bardzo przystojny

Gość kapucynek49
mam gdzies te jej okna, mamy dobrem porzadne okna i tak juz wyrzucila pieniadze na pierdoly, zeby sie domem chwalic, nie dziwie sie, ze corka nie chce z nia mieszkac

Gość kapucynek49
ja sie boje, ze moja corka zakocha sie w jakims staruchu

Gość kapucynek49
szx i co z tym wykladowca? byliscie razem?

Gość szxzsxzz
dlaczego?

Gość kapucynek49
co dlaczego?

Gość idontneedyou
Zachowuj się wobec żony tak jak byś chciał, żeby facet traktował Twoją córkę. Wyobraź sobie, że to co pisałeś o żonie pisze mąż Twojej córki. Cieszyłbyś się, gdybyś się dowiedział, że Twoją córkę jej facet zdradzał 2 lata ale się skończyło BO NIE CHCIAŁA ODEJŚC OD MEZA TA DRUGA?!?! Co by Twoja corka powiedziala na wiesc o tym, ze zdradzalaes kobiete, ktora ja urodzila?

Gość szxzsxzz
nie, bo się rozchorowałam i kontakt się urwal, przecież nie będę łazić za facetem tym bardziej że ma już 63 lata ha ha ,tak naprawdę to była miłość mojego zycia

Gość tiaaaa
a moze ona jest tez zazdrosna o ta twoja corke? Ty tylko ja kochasz a reszta rodziny cie nie obchodzi.

Gość kapucynek49
moja corka nie ma takiego pojebanego charakteru jak jej matka, i tu jest roznica

Gość kapucynek49
zona miala do mnie pretensje o corke. mysle, ze nie byla dobra matka bo nie liczyla sie z tym co ona czuje tylko z tym jak chciala sie nia chwalic. teraz pierdoli, ze milena jest ciepla i dlatego potzebuje uczucia. tak naprawde boi sie, ze milena zostanie stara panna i dlatego tak pieprzy.

Gość no to chlej wiekszosc
nie wiesz jaka bedzie za kilka lat, u swojej zony tez przez kilkanascie latnie widziales"tego pojebenaego charakteru "

Gość szxzsxzz
pomylilo mi się był starszy o 18 lat, ja miałam 26 to on miał 44

Gość tiaaaa
ja tez sie zakochalam w staruchu i jestesmy caly czas razem wiek nie ma znaczenia jak sie jest zakochanym. Kobiety nie lubia niedojrzalych facetow

Gość kapucynek49
ja jednak uwazam, ze nic na sile, ze w zyciu co ma byc to bedzie. i dlatego nie chce, zeby corka sie spieszyla. na wszystko w zyciu jest czas, niech sie zajmie studiami a na meza jeszcze sie zalapie.

Gość idontneedyou
prawda jest taka,ze znasz swoja corke tylko jako jej ojciec. nie masz pojecia jaka jest osoba w zwiazku, ani dla znajomych. z wiekiem nawet najwrazliwsze i najkochansze coreczki zmieniaja sie. bywa ze i w suczyska, ale rodzic nie pozna, bo dziecko na to nigdy nie pozwoli. moge sie zalozyc, ze po zonie wiele ma. w koncu mowia "chcesz zobaczyc jaka bedzie twoja kobieta za 20 lat? spojrz na jej matke" to sa wzroce, ktore wynosi sie z domu i wg ktorych postepujemy. zeby to zmienic, nie wiem, co trzeba robic.

Gość szxzsxzz
nie no twoja żona daje w kość, teraz dziewczyny wychodzą za mąż po 30

Gość kapucynek49
wyprowadzila sie to moze nie przesiąknie matka. ona zawsze sprzeciwiala sie jej poglądom, nie zgdzala sie z nia

Gość a co byś zrobił jakby twoja
córka zaszła w ciaże? wyrzuciłbyś ją z domu?