Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opłaca się z taką być?

Opłaca się być z kobietą, która miała 15 partnerów seksualnych?

Polecane posty

"A jak wy Panowie macie 15 Kobiet na koncie to uwazacie się za zdobywców i kasanowych . A jesli takie kobiety to dzi**i to Panowie tez są dzi**ami . " Dziwkami jesteście wy bo pójście z facetem do łóżka nie wymaga od was żadnego wysiłku. Wyślij do knajpy najbrzydszego trolla płci żeńskiej a i tak ktoś się napatoczy chętny. Facet z drugiej strony musi się napracować aby się spodobać dziewczynie. Więc jak nie jesteś fajny to szanse na związek dramatycznie spadają.

Gość dokladnie bo z bylekim
kobieta do lozka nie pojdzie

Nie ważne jasne to my dziwki a wystarczy że byle paszczur ci pokaże cycka w barze rozmiaru D a wy juz lecicie jak psy to sory jak patrzycie na dupe i cycyki to i my patrzymy na to chodz ja wole miec faceta który ma cościekawego do powiedzenia a nie do pokazania

Jak wy Faceci nauczycie się szacunku do Kobiet i innego podejscia niż obiekt seksualny to popiszemy :)

Gość same leciecie na dresow
i pedalow z irokezikami na zel

mam duzy szacunek do kobiet. sam nie jestem babiarzem. dlatego bym nie chcial takiej co miala 15 partnerow i uprawiala przygodny seks. sam jestem rozwazny w tych sprawach, takiej samej partnerki szukam. takiej co miala 15 nie uwazam za gorsza. nie pasowalbym do niej

no i dobrze ale nie wyzywasz ich i nie pakujasz nas do jednego wora bo nie kazda kobieta to Dziffka

ale takiej co leci na kolesi z irokezami bym nie chcial, bo dla mnie to tandeciara

A do Panów którzy uwazaja kobiete która miała 15 Partnerów za dziwke to Tak o ile wiem to za Dziwkę się płaci wiec jesli takie kobiety to dziwki to dlaczego daja wam za darmo chyba że im płacicie to już zmienia postac rzeczy ale my was nie wrzucamy do jednego wora wiec i wy tego nie róbci .

No dobrze ale nie kazda leci ale to jesli widzisz krótko obciętą dziewczyne to tez juz z nia byś nie był chodź by była inteligetna ładna i byscie mieli podobne podejście do życia ?? bo poprostu ma nie taka fryzure co trzeba .

dla mnie dziewczyna co leci na dyskomanow to porazka

"o ile wiem to za Dziwkę się płaci" Dziwce nie płaci się za seks tylko za to żeby sobie poszła.

Gość vallikij
a jak baba lubi seks to ma prawo byc zdobywczynia i plejbojka jak facet no nie?