Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerseyyyy

różnica wieku w praktyce

Polecane posty

Gość Nani34
Rodzice nie beda zachwyceni jak sie dowiedza

Gość Bananaa24
Weźcie pod uwagę to, że w wieku 19 lat to wszyscy byliśmy jeszcze gówniarzami i guzik wiedzieliśmy o życiu

Gość ja mam faceta 10 lat starszego
a ja bym rodzicom narazie nie wspominala i dziecku,Jestes dorosla,najpierw zobacz czy pasujecie do siebie,przeciez to dziecko z nim nie mieszka tylko z matka.Pozyjecie,zobaczycie,rownie dobrze po pol roku stwierdzisz albo on ze to nie jest to i po krzyku ;)

tylko wiesz.. jak już postanowisz się z nim związać, a potem się okaże, że jednak nie jest kolorowo i nie chcesz z nim być to będzie ciężej. Będziesz cierpieć bardziej, bo już zdążysz się zakochać itd.

Gość jerseyyyy
na razie nic nie wspomne, gorzej bedzie jak sie sami dowiedza ;) ok, jeszcze raz dzieki, idę już spać :) szczęśliwej miłości wszystkim!;)

Gość ja mam faceta 10 lat starszego
margirit nie rozumiem,no to jak sie ma przekonac?jak sie bedzie miala zakochac to sie i tak zakocha,serce nie sluga.

Gość 12000-15000
ja jestem z osobą starszą ode mnie o 8 lat - obecnie mam 31 lat, on ma 39. =) poznaliśmy się, jak ja miałam 16, a on 24 - czyli ja liceum, on już pracował - i wszystko od początku było super. :) teraz jesteśmy ze sobą już 14 lat i jest zajebiście po prostu. :)

Gość 12000-15000
ale fakt, może was poróżnić to, czy chcecie mieć dziecko i kiedy itd. ja i mój partner nie cierpimy dzieci, nie chcemy brać żadnych ślubów, więc żadnych problemów z tym nie ma, bo mamy identyczne poglądy. :)