Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gryzelinka

co do fasolki szparagowej zamiast masła z bułką tartą?

Polecane posty

Ja już mam patent i zawsze skrapiam taką ugotowaną fasolkę... Maggi! (ale to prawdziwe oryginalne Maggi, nie żadna "przyprawa do zup" itd.)- jest rewelacyjna, ale niestety Maggi mi się skończyło i dziś już nie zdążę kupić, a fasolka będzie na obiad. Może macie jakieś pomysły dietetyczne? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale to normalne że Astralka
ale po co niszczyc smak fasolki jakims maggi. Jest pyszna sama w sobie. Ew. mozna maczac w sosie czosnkowym na bazie jogurtu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Mozesz tez napluc
:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
bo fasolka sama w sobie ma dosyć mdły smak i jest sucha. No nic, coś wymyślę, bo widzę, że tu nie znajdę żadnej rady z polotem :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×